Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin yakın bir zaman önce uygunsuz hareketlerinden fazlasıyla rahatsız oldunuz ve ona artık kuşkuyla bakıyorsunuz. Partnerinize bu hareketlerden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.

İş yerinizde bu sıralar çok sıkıntılı günler geçiriyorsunuz vearkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Yakında amirinizden zam haberi alacaksınız ve bu kötü günleri geride bırakacaksınız.

Son günlerde parasal açıdan sıkıntılı günler geçiriyorsunuz ve bunun sebebi de savurgan kişiliğinizden ileri geliyor. Parasal konularda kontrolü elinizde tutmayı öğrenmelisiniz.

Aile içi ilişkilerinde daha öz verili ve yapıcı davranmaya özen gösterirseniz ebeveynlerinizin sevgisini kazanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınır tanımayan, özensiz davranışlara karşı, önümüzdeki günlerde dikkatli olmalısınız. Aile ilişkilerinizde bir konudaki yetersizlik, size bazı ek sorumluluklar yükleyebilir. Eski dostlarınızı aklınızdan çıkartamıyor oluşunuzun gönlünüzde yarattığı boşluğa, bugünlerde yeni konuklar yerleşebilir. Bu anlamda birtakım ziyaretler için kapınız açık olmalı.

13 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:28 Ay-Terazi burcu geçişinde, herkesin yararına olacak şekilde hareket ediyoruz. Fakat böyle hareket etmenin bize faydası olur mu diye de içimizden geçirebiliriz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Ancak bizim bu enerji altında istediğimiz en önemli şey, güven içinde olmak ve huzursuzluktan uzak durmak. Saat 12:55 Mars-Kuzey düğüm görünümü, çevre ilişkilerinden,ortaklığına ve özel hayatınızla ilgili konulara kadar geniş bir alanda doğru tercihte bulunmanız için sizi destekliyor. İletişim, bağlantılar, kurulan dostluklar size hem özel hem toplumsal anlamda başarı getirebilir. Bir ilişkideki sorunları konuşarak çözebilirsiniz. Bir işi, başkalarıyla organize şekilde çalışarak başarabilirsiniz. Girişim, planlama, düzenlemede doğru şekilde yol alabilirsiniz. Başkalarına rehberlik yapabilir, onların gelişmelerinde destek verebilirsiniz. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

13 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardımsever yanının ön planda olduğu bir gündesin. Eşine ya da sevgiline toleranslı davranışlar sergileyebilirsin.

13 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son derece hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Birden fazla konuyla ilgilenebilirsiniz. Dikkatinizi ve enerjinizi fazla dağıtmamaya çalışın. Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız haber duygularınızı karıştırabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emekleriniz yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın...

13 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak maddi konular, yatırımlar, vergi, miras gibi işlerle aktif bir gündeminiz olabilir. Güçlü kişilerle karşılaşabilir, mücadeleci yönünüzü daha fazla sergileyebilirsiniz. Ancak ilişkilerde ve iletişimde ortaya çıkabilecek stres ve gerginlikleri göz ardı etmediğinizden emin olmalısınız.

13 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir. Borçlarınız, vergi ve kredilerinizde mali dengeyi yakaladığınız gibi, başkalarının parasını yönetiyorsanız uzlaşma ve dengeli planlama sayesinde başarıya ulaşmanız ve takdir toplamanız olasıdır. Maddi ve manevi değer alanlarınıza Merkür'ün giriş yapmasıyla parayla olan işleriniz sıklaşabilir. Yatırım yapma, internet bankacılığı ve alışverişi daha sık karşınıza çıkabilecek etkiler olacaktır.

13 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ani verilen bir kararla seyahate çıkabilirsiniz. Bu seyahati, uzakta yaşayan yakın akrabalarınızı görmek için gerçekleştirebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı yanınıza alıp kısa bir geziye çıkmanız da mümkündür.

13 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 44' 46" R
Ay
Başak
20° 44' 48"
Merkür
Koç
17° 05' 46"
Venüs
Koç
18° 44' 32"
Mars
Balık
22° 02' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 26"
Satürn
Balık
15° 38' 55"
Uranüs
Boğa
21° 47' 19"
Neptün
Balık
28° 35' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 15"
Lilith
Başak
22° 14' 05"
True Node
Koç
15° 37' 52"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>