Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yenilikçisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Hoşlandığın bir kişi varsa onunla görüşmek için güzel bir gün olacak. Aranızdaki hisleri ortaya koymak ve güzel muhabbetler etmek gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu izlenim size yeni teklifler getirebilir.

Bugün maddi konularda detaylara dikkat etmen gereksiz masraflara girmenden kurtarabilir seni. Bazı konularda algıların açık olmalı. Bugün parasal konularda iki kez düşünmek sana yarayacak.

Bugün etrafında olan her şeye karşı biraz hassas davranabilirsin. Duygusal bir yoğunluk yaşaman zihnini boşaltman ve kendine zaman ayırman gerektiğini göstermekte. Bugün kendine zaman ayırmaya bak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortada sıkıntı yaratan bir mevzunun kaynağını bulup çıkarabilirsin bugün. Bu da bu tür durumları düzeltmek için sana güzel bir fırsat verecek. Sorun çözmede bugün çok iyi olacaksın. Etrafında sana sıkıntı çıkaranlarla başa çıkabilecek kabiliyetin olacak bugün.

13 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün yeni haftaya kariyer veanlamında karşınıza çıkacak yeni fırsatlarla birlikte başlayacaksınız. Kariyer veanlamında bir değişiklik yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bu duruma dair hayatınızda fikirlerine güvendiğiniz kişilere danışmayı ihmal etmemelisiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam biçiminden aldığın kararlara kadar yenilikçi davranmak isteyebilirsin. Kendini şımartmak için günü, güzellik salonunda bitirebilirsin. İş ortamındaki söylemler, üzerinde bir baskı oluşturabilir. Onlara cevabını sadece işini çok iyi yaparak vermek istiyorsun. Dikkat bozukluğu yaşamamak için uykunu düzene sokmalısın.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişilerle sorunlar yaşayabilir, bugün bu sorunları gündeminize alabilirsiniz. Kenara çekilmek ya da olmadık dertler edinmek yerine düşüncelerinizi paylaşarak kesin çözümler bulmalısınız. Hayattan ve insanlardan kaçmanın mümkün olmadığını bilirseniz kuracağınız ilişkileri daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda ön planda olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak fırsatı bulacaksınız. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde daha sakin yaklaşmaya çalışın. Finansal konularda ani değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size ilgi gösteren herkese hemen kanmamanızda fayda var. Bazı konularda kulağınıza gelen her şeye hemen sert tepki göstermemeye de özen göstermelisiniz...

13 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olumlu olacağın bir gün bugün. Bir şeylere daha pozitif yaklaşabilirsin. Bir şeylerin daha iyiye gitmesi için çok daha fazla çaba göstermen olası. Bir şeylere iyi tarafından bakabileceksin.

13 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi, daha önce hiç tatmadığınız bir şey için aç hissedebilirsiniz. Gün, dünyada sizi bekleyen sayısız harika fırsatın sadece bir kısmını sunarak, sizi daha farklı şeyler deneyimlemeye itiyor. Bunların çoğuyla, kelimenin tam anlamıyla veya mecazi olarak, her zamanki alanınızı terk etmeden karşılaşmanız imkansız olabilir. İster eşsiz bir mutfak olsun, ister sadece kendi dilinizde altyazılı bir film izlemek olsun, yeni bir şey denemeye özen gösterin. Küçük bir değişiklik dünyalar kadar iyi olabilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar sizi mutlu ediyor.

13 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer hayatınız ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınız artıyor. Güzel bir gün dilerim.

13 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sevdiğiniz bir dostunuzla bir şeyi, bir başarıyı veya bir sevinci, mutluluğu paylaşacaksınız. Bu durum çok iyi bir başlangıç olacak ve daha iyi durumlar da doğacak. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

13 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 20" R
Ay
Akrep
00° 00' 12" R
Merkür
Koç
16° 07' 54"
Venüs
Koç
22° 48' 04"
Mars
Balık
24° 35' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 49"
Satürn
Balık
15° 57' 58"
Uranüs
Boğa
21° 58' 16"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 43"
Lilith
Başak
22° 35' 59"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>