Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklarını Unutuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün biri sizi çok etkilemiş olabilir. Sevdiğiniz bir kişi sizinle özel bir şey paylaşabilir. O kişiye karşı eşsiz bir yakınlık hissi hissedebilir, ruh eşiniz olduğunu anlayabilirsiniz. Ruh eşleri bize bir şeyler öğretmek ve bize ilham vermek için hayatımıza gelirler. Bizi daha derinden bakmaya teşvik ederler. Ruhsal yönünüz artabilir, bu yüzden eğer isterseniz zamanınızı meditasyon yaparak veya dua ederek geçirebilirsiniz.

Kişiliğinizde güçlü bir yaratıcı bileşeni var ve bunu daha fazla kullanmalısınız. Bugün gezegenlerin pozisyonları hem yaratıcılığınızı hem de verimliliğinizi etkileyecektir. Kendinizi daha önce hiç çalışmadığınız gibi çalışırken ve daha iyi sonuçlar elde ederken bulacaksınız. Bu süreçten faydalanın! Bu, tam olarak ne yapabileceğinizi başkalarına kanıtlama zamanı.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Bugün eğlendikçe eğleneceksin. Günün enerjisi seni neşelendirecek. Bir arkadaşına şaka yapabilirsin. Çocuklarını komik hikayelerle eğlendirebilirsin. Yaratıcılığını ve mizah anlayışını göstereceksin. Arkadaşınla yemeğe çık ve birlikte kahkaha atın!Bugün kararlı bir adım atmanız gerekebilir; zira işiniz açısından oldukça önemli bir aşamadasınız. Güçlü yanlarınız ve kararlı fikirleriniz önem kazanacak. Çevrenizdekiler kolay yönlendirebilecek gibi durmuyorlar. Herkesin bir düşüncesi var ve yeri geldiğinde bunu ortaya koymaktan çekinmiyor. Kendi düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin; aksi halde en ilgi çekici fikirleriniz rüzgarda uçup gidecek. Ayağa kalkın. Ya hep ya hiç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, zeytin dalı uzatmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda biraz egonuzun kurbanı olup insanların olaylara sizin gibi bakmasını beklediniz. Belki de aslında tüm cevapların sizde olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Şimdi, diğer insanların katkılarını fark etmek çok önemli. Br arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ve sabrını ne kadar değerli bulduğunuzu söyleyin. Ekibinizi daha pozitif bir noktaya yönlendirmenin vakti geldi.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. Geçmiş ve geleceğin etkileri gün boyunca yaşamınızda ön planda olabilir. Gelecek kaygısı, geçmiş deneyimlerin izleri düşünce ve kararlarınızı etkileyebilir. Sosyal çevre ile ilişkilerde şartları zorlamamak faydalı olabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun çalışma tempon, Ay’ın boşlukta olduğu bu günde yorgunluğunu daha fazla hissetmene sebep olabilir. Ödemelerinin zamanını kaçırabilir, ufak tefek unutkanlıklar yaşayabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birtakım tartışmaların içerisinde bulunabilirsin. Sağlığın konusunda önceliklerini belirlemeli ve abur cuburla arana mesafe koymalısın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü kendinize yeni bir milat olarak belirleyebilirsiniz. Bitirmekte zorlandığınız konuların tekrar üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Bağ kurduğunuz her şeyle yıkım yaşamak sizleri psikolojik etkiliyor olabilir. Kendiniz ve ilerisi için yapmanız gerekeni yapmalısınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli ve konuşkan hissedeceğiniz bir zamandasınız. Sempatiniz ve sakinliğiniz ile karşı cinsi kolayca etkileyebilir, bu etkileşim doğrultusunda aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi çekiciliğinizi ve nezaketinizi romantik ilgiyle kolayca karıştırabilir. Yapılacak akıllıca şey onu düzeltmektir. Hızlı ve kararlı eylemlerle pek çok olası sıkıntı önlenebilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlanabilirsiniz. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda iyiye yönelik bir değişim olacak. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başladınız. Kendinizi muhteşem hissediyorsunuz ve etrafınız pozitif insanlar ile dolu.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk veyaşantısındaki sorunların aynı anda ortaya çıkması, bunalmanıza ve kendinizi çok çaresiz hissetmenize neden oluyor. Öncelikle sakin olun, sonra güvendiğiniz kişilerden yardım isteyin. Göreceksiniz her şey düzelecek. Profesyonel yaşamın gereklerini yerine getirmeniz ve saygı çerçevesinde ilişkiler kurmanız, kariyer hedeflerinize ulaşmanız açısından çok daha iyi sonuç verecektir. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 05"
Ay
Akrep
19° 03' 46"
Merkür
Koç
26° 15' 14"
Venüs
Balık
21° 04' 22"
Mars
Balık
04° 37' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 11"
Satürn
Balık
13° 15' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 08"
Chiron
Koç
18° 46' 05"
Lilith
Başak
19° 44' 55"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>