Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dikkatin Dağılıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Kendinizi şu anda aşk hayatınız konusunda oldukça can alıcı bir noktada bulabilirsiniz. Yaratıcılık seviyeleriniz doruğa çıkıyor ve dev bir tuvalde bir şeyler yaratma konusunda güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bu sanatsal yeteneklerin ortaya çıkması için disipline ihtiyaç duyulduğunun farkına varın. Korku, bunu yapmanızı engellemesin. Hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayın ve taşlar daha sonra yerine oturacak.

Zevklerinizin değiştiğini keşfedebilirsiniz. Eskiden belli bir tarzda giyinirdiniz, ama şimdi farklı bir yönde olgunlaştığınızı görüyorsunuz. Sürekli olarak günlük sıradan şeyler giymek yerine, takım elbise giymekle daha çok ilgilendiğinizi görebilirsiniz. Resmi giyinmek zorunda olduğunuz bir işte çalışıyor olsaydınız, şimdi kot pantolon giydiğine ve evden çalıştığına şükrederdin.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Egonun başını belaya sokmasına izin vermemelisin. Güçlü bir güven hissin olacak fakat çevrendekiler karşılaştığın şeyi kabalık olarak tanımlayabilir. Hem cüretkar hem de yardımsever ol. Onların önüne geçmeye çalışma veya kendilerine has özelliklerini küçümseme. Alkış ve zafer için can atıyorsun ama bir başkasının da damarına basmamalısın.Bu aralar birtakım baskılar ve insanların egoları tarafından bombardımana tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Belki de insanlar size kendi istediklerini yaptırmak için sizi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve bu istenenler de sizin için en iyisi değil. Kaderinizin kendi ellerinizde olduğunu unutmayın ve kurban durumuna düşmemek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa tek başınıza biraz zaman geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ses size yazı tahtasına sürtünen tırnağın ses gibi gelecek. Endişelendiğiniz sürece kimse doğru bir şey yapamayacak. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin tepkileri ve yargılarına göre, onlar da aynı şekilde hissediyorlar. Sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginliğinizi arttırmamaya çalışın. Eğer tempolu bir yürüyüşe gidebilirseniz, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın, olayların anlamını sorgulayabilir, anlam arayışında olabilir, daha anlamlı ilişkiler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. İlişkilerde daha akılcı, mantıksal veya gerçekçi davranmak isteyebilirsiniz. Geleceğe dair kafa yorabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çift ruhlu bir gün olacak. Hafta içindeki yoğun mesainin izleri hala üzerinde duruyor. Konsantrasyon kaybı yaşayabilirsin. Bununla beraber ufak ev kazaları yaşayabilir, ocağın altını açık unutabilirsin. Günün ev işlerine yoğunlaşmak ya da alışveriş yapmakla geçebilir. Yakın arkadaşlarından biri şaşıracağın bir haber verebilir.  

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Felsefik konuşmalar yapmak istiyorsunuz fakat sohbet edebileceğiniz dostlarınız olmayabilir. Düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edemeyişiniz içinizi kabartmaktadır. Kelimelerinizi bir blog açarak yazıya dökebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Akrep burcunda ilerlerken, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve vücudunuza önem vermelisiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ve eğitimsel konularda iletişim problemleri yaşayabilir, özellikle yazılı iletişim hususunda birtakım teknoloji azizliklerine uğrayabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşlandıkça ve bilgelik kazandıkça, sevginin istikrarlı olduğunda daha tatmin edici olduğunu fark edersiniz. Drama ve aksiyon eğlenceli olabilir, ancak yaşamanın en sürdürülebilir veya en sağlıklı yolu değildir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bütçenizi zorlayacak sıra dışı olayların gündeme gelmesi ve kan bağınız olan kişilerin yanlış davranışları, gündelik işlerinizin aksamasına neden olabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ince ayrıntılarla planlayın. 

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşırtıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde karşınıza çıkan engelleri başarılı bir şekilde aşıyorsunuz. Enerjinizi yükseltmeye çalışın ve hayatın tadını çıkarın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı nazardan koruyun! Dost, düşman bütün gözler üzerinizde. Bugün her şeyin sürekli yolunda gitmesi sizi hatalı davranışlara itebilir, şansınızı fazla zorlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri sarsabilecek davranışlarda bulunmaktan kaçının. Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duymanız mümkün. Kuruntulu ve karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>