Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Alanını Genişletmek İsteyebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Son günlerde insanların sizi yetilerinizle ilgili her şeyi düşünmeleri mümkün. Belki de yeni yeteneklerinizi keşfetme noktasındasınızdır. Sizin için "yetenekli" birey, her zaman dahi birey anlamına gelmiştir. Şimdi bunun son derece kısır ve dar bir tanım olduğunu fark ediyorsunuz. Niçin ortaya koyduklarınızın dahice olup olmadığına bakmaksızın işe koyulmayasınız ki?

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Son birkaç gündür sende olmayan o optimist yaklaşımı geri kazansan iyi edersin. Aklındaki yeni projeleri hayata geçirmek için neden iyi modun avantajını kullanmayasın? Her ne kadar ıslah olmaz bir bireyselci olsan da, başkalarının fikirlerini de dinlemek işine yarayabilir; sonuçta ne söylediklerinin farkında olan insanlar da olabilirler!Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini 'kendin' gibi hissettiğine emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızdakilerle ilişkilerinize odaklanmanız için ideal bir gün. Bazen kendi hayatınıza kapılıp çevrenizi unutmak kolaydır. Belki de apartmanınıza yeni biri taşınmıştır. Öyleyse neden dostane bir tavırla kendinizi tanıtmayasınız? Yolun aşağısındaki komşularınızla sohbet etmek de iyi bir fikir olabilir. Olur da karşılaşırsanız arkadaşlık için bir adım atmaktan çekinmeyin!

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik değişimler, yaşamınızla ilgili beklentileriniz, hayalleriniz ön planda olabilir. Gizli ego ve kibir gibi duygulara dikkat etmeli. İlişkilerde kontrolsüz ve abartılı duygulardan, tepkilerden kaçınmalı.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzun karşısında hareket ediyor. Çalışan bir Balık burcuysanyerinde üretkenliğini kaybettiğini düşünebilirsin. Yaşam alanını genişletmek istiyorsun bazı işe yaramayan ya da modası geçmiş eşyalarını kaldırabilirsin. Dekorasyon dergilerini karıştırmaya tekrar başlıyorsun.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde şanslı bir gündesiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Kendinize başarı olarak bir ödül armağan edebilirsiniz. Bu durum sizi daha motive edecektir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizle ilgili yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlar söz konusu. Açık düşmanlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde daha paylaşım içinde olmak isteyeceksiniz. Uyum ve denge arayışında olabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünyevi hırsların ne kadar duygusal zevk gerektirdiğinin farkına varın. Hedeflerini gerçekleştiremeyecek kadar kendinizle ilgili olduğunuzu farkedebilirsiniz. Hayatın maddi yönüne duygusal yönüne etki etmeden ağırlık veremezsiniz, bunun tersi de geçerlidir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir kişi veya durumla ilgili tüm beklentileri ve önyargılı fikirleri bir kenara bırakmak için gerçek bir çaba gösterin. Olayların doğal olarak gelişmesine izin verirseniz, her şey yoluna girecek.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünceler ileri sürmesi sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.  

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz hayatınızda başka biri olduğundan şüpheleniyor. Ona, yanlış kurgular içinde olduğunu anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgili davranmak olacak. İlişkinizde son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz! İşinizde can sıkıcı durumlarla karşılaşmamak için, biraz gayret ederek konsantre olmalı ve öncelik sırasıyla görevlerinizi yerine getirmeye kendinizi zorlamalısınız. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>