Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Stil Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 60%

İşler şu anda biraz tahmin edilemez durumda. Neredeyse her şey olabilir, bu yüzden açık fikirli olun. İnsanların garip şekillerde davrandığını fark edebilirsiniz: çocuklarınız normalden daha duygusal olabilir veya eşiniz karakteri dışında bir şey söyleyebilir. Bugüne spontane yaşamak için bir fırsat olarak bakın. Anı yaşamak için elinizden geleni yapın, insanların davranışlarını kontrol etmeye çalışmayın.

Bugün yaratıcı bir modda olabilirsiniz. Evde bir evcil hayvan projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Bir şeyler inşa etmek isterseniz, bazı marangozluk işlerine kalkışabilirsiniz. Doğanız gereği bir sanatçıysanız, biraz çizim veya grafik tasarım yapabilirsiniz. Ve eğer müzikle ilgilenen biriyseniz, müzik yapmaya veya dinlemeye başlayabilirsiniz. Hayal gücünüzün ortaya çıkmasına ve hayata bakış açınızı aydınlatmasına izin verin.

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

Fazladan sabırlı olman gerekiyor. Günün enerjisi duygusal açıdan yoğun bir gün yaşatabilir. Biraz uyuşuk hissedebilir ve işlerini olduğundan uzun sürede tamamlayabilirsin. İnsanların da iletişimlerinin tutarsız olduğunu fark edebilirsin. Her şeyi iki kez kontrol et. Hatalardan kaçınmak için önemli bilgileri doğruladığına emin ol.Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bugün kendini çoğunlukla başkalarının işlerini düşünürken bulursan, biraz kendini düşünmek için de zamanını ayır. Kendi ihtiyaçlarını başkaları için feda edeceğin zamanlar olabilir, ama her zaman bunu yapmak kendini ihmal edilmiş ve küskün hissettirebilir. Eğer günün bu şekilde geçiyorsa, hem bu akşam hem de yarın için kendinle alakalı planlar yap. İşleri dengede tut.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beslenmede aşırılık ve abartılara kaçmaya karşı dikkat edin. Küçük egzersizler ve hareket enerji ve motivasyonunuzu yükseltebilir. Sorumluluklar ve keyfi istekleriniz arasında denge kurma zamanı.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir balık burcuysan,yerinde yaşadığın sorunları eşine yansıtman küçük tatsızlıklar doğurabilir. Ortamın sakinleşmesi için zaman tanıman gerekecek. Partnerinin desteği ile sorunları kısa süre içerisinde çözüme ulaştırabilirsin. Kişisel bakımına özen gösterme isteğin artarken yeni bir stil denemeye karar verebilirsin. Alışveriş sitelerini gözden geçiriyorsun.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına hizmet etmek sizleri iyi bir insan yapar ama kullanmalarına engel olmazsanız köle rolüne girebilirsiniz. Eşit olarak alma vermem dengesine uygun davranmazsanız giden hep sizden gidecektir. Kendinizi kullandırtmayın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar ve zaman alabilecek uğraşlar içinde olabilirsiniz. Daha gerçekçi bir plan yapmaya ihtiyacınız olabilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detaylar, irili ufaklı işler önem kazanırken çalışkan yönlerinizle pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz. Evham, kuruntu ve kaygıları bir kenara bırakıp ana odaklanmalısınız.   

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde güç mücadelelerine karışmayın. Ailenizle birlikte yaşamak zorundasınız, bu yüzden onlarla birlikte geçirdiğiniz zamanı mahvetmeyin. Anlaşmazlığı basit bir sohbetle çözemezseniz, şimdilik bırakın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz. Çevresel koşularınızı, arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirleriniz konusunda başarılı olacaksınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal konularda, arkadaş ilişkilerinizde bazı katı yaklaşımlar, görev ve sorumlulukların ağırlığı gün boyu kendilerini hissettirebilir. Öğle sonrasında başarılarınızla, yaptıklarınızla takdir görmek hoşunuza gidebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki mesafeler gittikçe azalmaya başlıyor. Finansal olarak zorlu günler geçirdiniz, fakat artık rahatlama zamanı. Hayatı çok ciddiye almayın ve yaşadığınız her anın tadını çıkarmaya çalışın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sıkça gereksiz tartışmalarınız var. Çok hareketli olmayan ortamları tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. İş yerinde canınızı sıkan bazı huzursuzlukların doruğa çıktığı günler yaşayabilirsiniz. Bazı şeylere kulaklarınız tıkamak size iyi gelecek. Ne de olsa onlarla bir arada çalışıyorsunuz. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabilir. Son zamanlarda maddi konularda oldukça tembel davrandınız ve bir takım sıkıntılar çekebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 30' 43" R
Ay
İkizler
24° 08' 26" R
Merkür
Koç
24° 20' 29"
Venüs
Boğa
13° 49' 15"
Mars
Koç
07° 43' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 01"
Satürn
Balık
17° 25' 54"
Uranüs
Boğa
22° 56' 52"
Neptün
Balık
29° 12' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 49"
Lilith
Başak
24° 29' 32"
True Node
Koç
15° 08' 36"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>