Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmişi Düşünüyorsun… Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2021, Cuma

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 90%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Bugün dikkat etmek ve yeniden yaratmak için hevesli hissedebilirsiniz. Bazenyerinizde sessizce ilerlemek için spot ışığından kaçındığınız için memnuniyet duyarsınız. Ama şimdi biraz takdire ihtiyacın olduğunu fark edebilisiniz. Son zamanlarda çok çalıştınız. Pek çok farklı sorumlulukla ilgileniyorsunuz ve takdir edilmek istiyorsunuz. Kendinizi daha dinamik bir şekilde sunmaktan korkmayın. Liderlik tavrınızı üstlenin ve sorumlu olduğunuzu netleştirin.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.Eğer bugün kendini çoğunlukla başkalarının işlerini düşünürken bulursan, biraz kendini düşünmek için de zamanını ayır. Kendi ihtiyaçlarını başkaları için feda edeceğin zamanlar olabilir, ama her zaman bunu yapmak kendini ihmal edilmiş ve küskün hissettirebilir. Eğer günün bu şekilde geçiyorsa, hem bu akşam hem de yarın için kendinle alakalı planlar yap. İşleri dengede tut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!

1 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin için şans ve fırsatlara oldukça açık enerjiler hakim. Sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Olayların bir sonrakini adımını tahmin edebilir, bazı tahminlerinizin doğru çıktığını görebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müzik listeni gözden geçirirken denk geldiğin bir şarkı eski günlerine götürebilir seni. Eski ilişkini düşünürken, onunla tekrar bir araya gelme fikri hoşuna gidebilir. Arkadaşlarından alacağın tavsiyeler düşüncelerini yönlendirmende yardımcı olacaktır. Yılın ilk gününde Ay'ın ateş burcundaki hareketi duygusal olarak seni zorlayabilir.

1 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihinsel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Zamanı kendiniz için kullanmayışınız yorgunluğunuzu artıracaktır. Olacak olan oluyor ve insan eksiliyor. Öncelikle kendinizi tamamlamalısınız. Mental yorgunluğunuza bu yıl bir son vermelisiniz. Bunu en güzel siz yapabilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu konuda sakin fakat atak bir tavır sergileyin.

1 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.  

1 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir değişiklik için düşüncelerinizin, duygularınızın ve motivasyonlarınızın kristal netliğinde olmasının tadını çıkarın. Çünkü herkes böyle düşünüyor.

1 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Bu sizi daha çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, arkadaş ve dostlar konusunda seçici oluyorsunuz.

1 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

1 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay, Ateş burcunda başlıyor. Yeni yılın ilk gününde aklına eski ilişkin gelebilir, onunla tekrar bir araya gelme fikri hoşuna gidebilir.

1 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ummadığınız birinin size yakınlaşma çabalarına hazırlıklı olun. Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, karar vermek için acele etmemeye çalışın. Kariyerinizi ilgilendiren konulardaarkadaşlarınızla bazı çatışmalar yaşanabilir. Eğer bu konuda sabırlı davranabilirseniz, sonuçta haklılığınızı kanıtlayabileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeniz gerekiyor.

1 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 05' 47" R
Ay
İkizler
18° 14' 32" R
Merkür
Koç
23° 54' 40"
Venüs
Boğa
13° 17' 30"
Mars
Koç
07° 23' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 56"
Satürn
Balık
17° 23' 56"
Uranüs
Boğa
22° 55' 22"
Neptün
Balık
29° 11' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 27"
Lilith
Başak
24° 26' 40"
True Node
Koç
15° 11' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:31

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>