Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Anlaşmazlıklar Son Buluyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 40%

Şu anda aşk hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İşler sizin istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Şu anki ilişkinizde çözülmesi gereken bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Ama önce kendi hislerinizzi anlamanız önemli. Bu ilişki hakkında endişeleriniz varsa, bunları ele almanız gerek. Duygularınızı içinize atmayın. Kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, çözümler bulunabilir.

Biraz fazla bağımsız olma eğilimindesiniz. Gerçekten bir şeyle mücadele ediyor olsanız bile, yardım istemek konusunda çok da rahat değilsiniz. Kendi kendinize çözüm bulmayı tercih ediyorsunuz ve nasıl yapacağınız konusunda bir şey bilmiyorsanız da utanıyorsunuz. Başkalarının size rehberlik etmesine izin verin çünkü uzmanlık alanınız olmayan bir alan üstüne çalışıyor olabilirsiniz. Yardım almak size zaman ve enerji kazandırır.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Bugün ciddi şeyler yapmaktan öte öylece uzanmak ya da mesela bir tur golf oynamak istiyorsun. Odaklanmak, bu göksel açılar sebebiyle oldukça güç. Ne yazık ki, bütün sorumluluklarından kaçma gibi bir lüksün olamayacak. Adım adım ilerlediğin takdirde her şey yolunda gidecektir.Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiğiniz şeyler için, sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz. Yaşamdan keyif alma ve mutlu olma arzusu güçlenebilir. Akşam ve gece saatleriyle daha rahat ve huzurlu olabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteksizliğini üzerinden atıyorsun. Kalbini pozitif duygular ile doldurabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan karşı taraf ile aranızdaki anlaşmazlıklar son bulabilir. Davranışlarını tekrar gözden geçirdiğinde zaman zaman hata yaptığını fark edebilirsin. Kendi öz eleştirini yapabilirsin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz hassas bir kırılma eşiğinde olabilir. Kadersel bir karar aşamasında doğruyu eğriyi anlamakta zorlanıyorsanız aileniz size bu konuda fazlasıyla destek olacaktır. Değişiminizin ne kadar güzel olacağını düşünerek süreci iyileştirebilirsiniz. 

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli bir gündesiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizde kopmalar yaşanabilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk ilişkilerinde aktif pozitif durumlar meydana gelebilir. Özellikle öğlen saatlerinde aşk mesajları alabilirsiniz, eski sevgiliniz bile dönebilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunay bir farkındalık ve karar zamanı. Bu farkındalığı sevdikleriniz, aşkınız, tutkularınız ve varsa çocuklarınızla ilgili yaşayabilirsiniz. Dışarıdan görünür olsun olmasın aşk hayatınızı, tutkularınızı etkileyen kararlar alabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün söz konusu ilişkiler olduğunda verecek çok tavsiyeniz var. Arkadaşlarınıza telefonla ulaşın ve ihtiyaçları varsa onlarla düşüncelerinizi paylaşın.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksını. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal paylaşımlara, iletişime çok daha açık olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilir, sohbetleri hızlandırabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu bir ayrılık süreci içinde olabilirsiniz, fakat kendinizi en kısa sürede toparlamalısınız. Finansal olarak iyi bir konumda olsanız bile tedbiri elden bırakmamalısınız. Arkadaşlarınız ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün. Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı paralellikte düşünen kişilerle paylaşacaksınız.Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için gerekli zamanı yaratmalısınız. Periyodik tembelliklerinizin dışında her şeyi yaşama dökebiliyorsunuz. Baş bölgenizin hassas olduğu bir gün.

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>