Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kariyerini Çiziyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün bazı ilginç yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal bir ruh halinde olabilirsiniz, zekanızla insanları eğlendirmeye ve cazibenizle de etkilemeye hazır olun. Heyecan verici biriyle bir temas kurabilirsiniz. İkinizin de aynı frekansta olduğunu görebilirsiniz. Bir çok ortak paydada buluşan aynı tutkuları ve hobileri paylaşabilirsiniz.

Bugün hayatınızın bir yerinde bir gecikme olduğunu fark edebilirsiniz. Belki de başvurduğunuz bir kredinin elinize geçmesi daha uzun sürecektir. Ya da belki bir ev satın almayı umuyorsanız, ev henüz satışa uygun değildir. Bazı küçük aksilikler olabilir, ancak bunların ruh halinizi düşürmesine izin vermeyin! İşler sizin için hala yolunda gidiyor olabilir. Sadece sabırlı olmayı deneyin ve durumu daha fazla araştırın.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Bugün senin için müthiş bir gün olacağa benziyor. Bir kere gezegenler sana modunu yükseltecek cinsten enerjiler bahşedecek. Bugün senin için sınır yok! Yapmak istediğin bir şey mi var? O halde harekete geç! Yakınlaşmak istediği bir kişi mi var? Hislerini açıklamaktan korkma! Onların senin gibi hissettiğini öğrenmen olası!Günün ilerleyen saatlerinde işlerin gittikçe daha iyi bir hal alması muhtemel. Yapmanız gereken, sakin olmak ve durumun sonuçlarıyla o kadar ilgilenmemek. Geleceği kimse bilemez ve istediğiniz şekilde sonuç verecek ya da vermeyecek bir şeylere çok fazla bağlı kalmamalısınız. Bu sabah siz ve güçlü bir egosu olan birisi arasında küçük bir çekişme olabilir, ancak iyi haber şu ki; akşam olduğunda bu durum kendiliğinden çözülecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde deneyimlediğiniz coşku hissi bugün gerçeklikle bağınızın zayıfladığını fark ettikçe zirveye ulaşacak. Gerçk hayatla yeniden bağ kurun, ve uçarı kişiliğinizi biraz plan yaparak dizginleyin. Hesaba katmadığınız şeyler, onları şimdi ve burada halletmeniz gerektiğini hatırlatan bir tokat olup yüzünüze çarpabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlık ve estetikle ilgili destekler, beslenme ve spor düzeniyle ilgili değişiklikler gündeminizde olabilir. Çalışma hayatı ve sorumluluklarda dağınıklık, gecikme ve tembelliklere dikkat. Finansal konularla ilgili bir belirsizlik kapanabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik hayatında da rutinlerine bağlı olarak birtakım değişiklikler olabilir. Sosyal medyada paylaşımlarına dikkat etmeli ve gördüğün her şeyi kafana takmamalısın. Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan, ilerleyeceğin yöne dair fikirlerin netlik kazanıyor. Ailen ve yakın çevrenin desteğini hissetmek daha seni mutlu edecek.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirmekte zorlandığınız konuların tekrar üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Bağ kurduğunuz her şeyle yıkım yaşamak sizleri psikolojik etkiliyor olabilir. Kendiniz ve ilerisi için yapmanız gerekeni yapmalısınız.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe ettiğiniz konular gündeme gelebilir. Etrafınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gelişmeler sizi farklı yönlere itebilir. Bugün ortaklı para konuları sizi etkileyecek konular arasında. Yapacağınız anlaşmalarda daha dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha ciddi konularda sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar yakınlarınızla olan ilişkileriniz gündeme geliyor. Daha fazla konuşma, araba yoluyla kısa sehayatler, iletişim ön planda. Bazen sözleriniz her zamankinden daha gergin anlaşılabilir. İletişim araçlarında, teknolojik aletlerde sorunlar, sosyal medya hesaplarınızın / emaillerin güvenliğine yönelik problemler söz konusu olabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde ne yapacağınızı bilirsiniz ama bugün değil. Ancak çevrenizdeki herkesten yardım istememek için hiçbir sebebiniz yok!

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiyor. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin davranışlarınıza ve düşüncelerinize karışmasından hoşlanmıyorsunuz. Güçlü iletişim becerileriniz sayesinde harika işlere adım atıyorsunuz. Yaşam enerjinizi yükselten insanlar ile vakit geçirin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yetenekleriniz, sizi hedeflerinize adım adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz çatışmalara neden oluyor. Bugünlerde alış veriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 18"
Ay
Kova
20° 09' 20"
Merkür
Koç
17° 41' 17"
Venüs
Boğa
03° 12' 58"
Mars
Koç
01° 06' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 39"
Satürn
Balık
16° 43' 56"
Uranüs
Boğa
22° 27' 00"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 36"
Lilith
Başak
23° 32' 14"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>