Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Hobiler Arıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 10%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Bir ip üzerinde yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz, ve her iki yana da yanlış bir adım, yere düşmenize neden olacaktır. Kendinize fazla baskı yapmamaya çalışın. Bir şeyleri yaşam ve ölüm durumuna sokmaya meyilli olabilirsiniz, şimdi gerçekten gerekli olan şey hafif ve güzel bir tutum. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmekte ısrar ederseniz, size en çok yardımcı olabilecek kişileri geri çevirmenize yol açabilir.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Hayatında gerçek manada bir önem teşkil etmeyen şeylere enerji harcamayı bıraksan iyi edersin. Elindeki görevlere odaklanman gereken bir gün. Dikkatini dağıtacak ortamlardan uzak durmalısın. Kendi kanalında kalmaya bak. Biraz kritik bir tavır benimsersen, seni alakadar etmeyen şeylere takılıp vakit kaybetme riskini azaltmış olursun.Son günlerde deneyimlediğiniz coşku hissi bugün gerçeklikle bağınızın zayıfladığını fark ettikçe zirveye ulaşacak. Gerçk hayatla yeniden bağ kurun, ve uçarı kişiliğinizi biraz plan yaparak dizginleyin. Hesaba katmadığınız şeyler, onları şimdi ve burada halletmeniz gerektiğini hatırlatan bir tokat olup yüzünüze çarpabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini 'kendin' gibi hissettiğine emin ol.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal dünyanızda abartı ve aşırılıklara gitmeye karşı dikkat etmeli, ilişkilerde şartları zorlamamaya gayret göstermelisiniz. Finansal konularda da dengeyi korumalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalı.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni hobiler ararken, bahçeciliğe dair ilgin artabilir. Bitkilerle haşır neşir olmanın sana iyi geldiğini hissedebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, yılın ilk günlerinde alacağın bir telefon ile eşinin ailesinden birinin sağlığı hakkında haber alabilirsin. Eşinle beklenmedik planların içerisinde bulabilirsin kendini.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan öfkeniz, her suçu kendinizde aramanız ruhsal bir çöküntü yaşamamıza sebep olabilir. Merhametli yanınızı bugün kendinize de gösterin ve içinde bulunduğunuz duruma bir son verin. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullarla ilgilenmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarda sakinliğinizi korumanızda fayda var. İlişkilerde çıkacak huzursuzluklar gündeminizi etkilemesine izin vermeyin. Genel anlamda akıcı enerjiler var. Parasal konularınızla veya banka işlerinizle ilgilenirken özen göstermelisiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konular, para ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Alım satım, vergi ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hırslı, iddialı ve mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi başınıza biraz zaman geçirmeniz gerekiyor çünkü çözülmesi gereken bazı sorunlarınız var. Ciddi bir şey değil. Duygusal olarak iyileşmeye ihtiyacınız var sadece.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularınız, yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir; aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz güzel anılar gelebilir. İş yerinizdeki herkese, sahip olduğunuz yetenekleri göstermeniz gerekiyor. İyi bir gece uykusu, bugün sizin için mucizeler yaratacaktır.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı takındığınız bazı katı prensiplerinizden vazgeçmediğiniz takdirde, kalıcı bir beraberlik sağlamanız zor gözüküyor. Aşka bakışınızla ilgili bazı yeni düzenlemelere ihtiyacınız var. Kişilik farklılıklarından doğan sorunlarortamında gerginliklerin yaşanmasına neden olsa bile, siz tavrınızı asla değiştirmeyin. Böylece olgunluğunuzu da göstermiş olursunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemseyin

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>