Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Alışverişe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Tutkularınız çok güçlü olabilir. Biriyle romantik bir şekilde ilgileniyorsanız, bu kişiyi daha açık bir şekilde takip etmeye karar verebilirsiniz. Bu kişiyi bir yerlere davet etme cesaretine sahip olacaksınız. Bir süredir bir ilişki içerisindeyseniz, bu ilişkiye yeni tatlar eklemeye karar verebilirsiniz. Sevgilinize özel bir hediye alın ya da samimi bir restoranda romantik bir yemeği yiyin.

İnanılmaz derecede üretken ve iyi biranlayışına sahip olduğunuza dair burcunuzun tipik bir çocuğusunuz. Ancak, son zamanlarda hayatın neresinde olduğunuzdan memnun hissetmiyor olabilirsiniz. Etrafınıza baktıkça, tüm sıkı çalışmalarınızı göstereceğiniz daha fazla maddi imkana sahip olmayı dileyebilirsiniz. Sizleri bu düşünce tarzına uymamaya çağırıyoruz. Gerçek değer, başkalarıyla ilişkileriniz ve iyi birçıkarmanın gurur duygusundan gelir. Yeni bir araba ya da şık kıyafetler moralinizi yükseltebilir, ancak bu aslında yüzeysel bir yükseltidir.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Kalabalık bir grupla takılırsan sihri adeta deneyimleyeceksin. Bir konser ya da fuara katılmayı düşünebilirsin. Çevrendeki kalabalıkların içindeki insanların enerjileri seni etkileyecek. Kitlelere karışmayı hoş bulacaksın. Bazen kendini izole etmekten keyif alıyorsun ama bugün dışarı çıkıp sosyalleşmen gereken bir gün.Bugün her ses size yazı tahtasına sürtünen tırnağın ses gibi gelecek. Endişelendiğiniz sürece kimse doğru bir şey yapamayacak. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin tepkileri ve yargılarına göre, onlar da aynı şekilde hissediyorlar. Sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginliğinizi arttırmamaya çalışın. Eğer tempolu bir yürüyüşe gidebilirseniz, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle ilişkilerde anlaşmazlık, iletişim sorunları gibi durumlar oluşabilir. Bir kararınızdan, bir hedefinizden vazgeçebilir, yaşamınızın bir alanında kapanışa gidebilirsiniz. Sağlık ve estetik konuları gündeminizde olabilir.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki bir kişinin sana verdiği sözü tutmamış olması, seni derinden yaralamış durumda. Bugünlerde insanlara karşı tavrına dikkat etmelisin. Hazırcevap olmak yerine onlarla empati yapman gerekebilir. Gününün birçoğunu online alışveriş sitelerinde harcarken, bütçeni aşmamaya özen göstermelisin.

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma isteğiniz gerçekleşiyor olabilir. Beklediğiniz haber sizlere farklı bir hayatın kapısını açacaktır. Gönlünüz ve hayatınız sizindir. Doyasıya yaşamak çabanıza bağlı olacak. Aracınız ile ilgili bakımlar söz konusu olabilir.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı yerine getirmek için hırsla çalışacağınız bir gündesiniz. Gün içinde akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Çıkmak istediğiniz yolculuklarla ilgili araştırmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi eğlenceye bırakabilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz şeylerin nezaket ile çözüme ulaşacağını görerek rahatlayabilirsiniz. İletişim odaklı sorunlarınızı çözmek için yapacağınız atılımlar olumlu sonuçlanacak.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi benzersiz tarzınızda gösteriş yapacaksınız. Bu o kadar ince olacak  ki başkaları fark etmeyebilir, bu yüzden biraz daha anlaşılır olmaya çalışın.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. Bugün yakın çevrenizle ilişkilerinizde, farklı bir anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. Çevrenizle aranızda gelişen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden daha fazla ilgi ve samimiyet bekliyorsunuz. Finansal olarak geleceğinizi düşünmeye başlamalısınız. Bugün olumlu bir şeyler bulmaya çalışın ve sevdiğiniz insanlarla zaman geçirin.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizden alacağınız bir haber duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin. İlişkinizi sorgulamaktan vazgeçin. Aslında duygularınızı anlatabilir ve isteklerinizi rahatça söyleyebilirsiniz. Böylece ilişkiniz bir dengeye oturabilir. İşinizde motivasyon eksikliği duymanız mümkün. Karşınıza yenifırsatları çıkabilir. Karamsar duygularla olaylara yaklaşmamalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 19" R
Ay
Yay
27° 44' 59"
Merkür
Koç
16° 16' 41"
Venüs
Koç
28° 27' 31"
Mars
Balık
28° 08' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 36"
Satürn
Balık
16° 23' 29"
Uranüs
Boğa
22° 13' 47"
Neptün
Balık
28° 50' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 31"
Lilith
Başak
23° 06' 32"
True Node
Koç
15° 26' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>