Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 90%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Bugün, harekete geçtiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İşyerinde özgürlük ve her tür grup etkinliğinde kendi kendinize yettiğiniz bir durum peşindeyseniz, sesinizi yükseltip isteklerinizi mantık çerçevesinde ifade etmeniz gerekecek. İnsan bazen idealleri uğruna savaşmalıdır. Yaşanacak gün, böyle yapanların, çabalarının meyvesini alacağını görmenizi sağlayacak!

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Zihnin berrak ve anlamaya fazlasıyla yatkın. İlgini çeken şeylere odaklanmak ise daha da kolay gelecek ve bunun yanı sıra ilgini pek de çekmeyen şeylerle de başa çıkman daha kolay olacak. Son zamanlarda bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyorsan, günün enerjisiyle derin bir nefes alacaksın. Zihninden sonuna kadar faydalan!Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde işlerin gittikçe daha iyi bir hal alması muhtemel. Yapmanız gereken, sakin olmak ve durumun sonuçlarıyla o kadar ilgilenmemek. Geleceği kimse bilemez ve istediğiniz şekilde sonuç verecek ya da vermeyecek bir şeylere çok fazla bağlı kalmamalısınız. Bu sabah siz ve güçlü bir egosu olan birisi arasında küçük bir çekişme olabilir, ancak iyi haber şu ki; akşam olduğunda bu durum kendiliğinden çözülecek gibi görünüyor.

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilahi fırsatlar, ilahi şanslarla karşılaşabilirsiniz. Aklınızdan geçenler önünüze gelebilir. Düşüncelerinizin karşınıza gelebileceği bugünlerde, negatif düşüncelerden ve varsayımlardan kaçınmalı, dilek ve isteklerinize odaklanmalısınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal olarak pasif hissettiğin bu günlerde kendini sokağa atmak, gününü arkadaşlarınla geçirmek isteyebilirsin. Sağlığın gündemini fazlasıyla meşgul edebilir. Dişlerin ile ilgili bir süredir devam eden sorunlar için randevu almaya karar verebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte farklı aktiviteler denemek için araştırma yapıyorsun.   

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal yatırım seçeneklerinizde kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Doğru tercihleri yapmak için belki de bir uzman desteğine ihtiyacınız olabilir. Sezgilerinizi mantığınızla birleştirmelisiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmenin sizi motive edeceği bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir ve bu konuda daha çok araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde duygusal baskı hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız süreçlerde dingin kalmaya özen gösterin. Akşam saatleri sezgilerinizi kullanarak akışta kalabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizi dürüstçe gözden geçirin. Duygularınıza gerçekçi yaklaşın. Değerli dersler için geçmişinizi inceleyin. Aileniz için pratik planlar yapın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman sizi hayal kırıklığına uğratan insanları kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Mutlu olmak için yapmanız gereken şey tam da bu.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun. 

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize daha fazla vakit ayırmaya özen gösterin. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Bugünlerde her şeyden uzaklaşmak ve yalnız kalmak istiyorsunuz.  

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onunla ilgili her gün yeni bir duyum alıyorsunuz. Bu sizi, farklı birtakım kararlar almaya yöneltebilir. Üzerinizdeki etkisi kafanızda dolaşıp duran soruları ortadan kaldırmaya yetmeyecek gibi görünüyor. İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek. Parasal konulara yönelik çalışmalar yaparken beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 06" R
Ay
Yay
20° 20' 11"
Merkür
Koç
16° 09' 59"
Venüs
Koç
27° 45' 25"
Mars
Balık
27° 41' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 40"
Satürn
Balık
16° 20' 23"
Uranüs
Boğa
22° 11' 51"
Neptün
Balık
28° 49' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 34"
Lilith
Başak
23° 02' 45"
True Node
Koç
15° 28' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>