Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlişkini Koruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Bugün bazı sözlü tartışmalara katılabilirsiniz. Zekanız yaratıcı fikirler ve güçlü görüşler ile yarışacak. Bu zihinsel enerjinin bir şekilde ifade edilmesi gerekiyor. Düşüncelerinizi hevesli bir meslektaşınız ile paylaşın, ancak düşüncelerinizi inatçı bir şekilde dayatmaya çalışmayın. Sudan sebeplerden çıkan bir kavgadan kaçınmak istiyorsanız daha az agresif bir tavır takınmaya çalışın! Bugün temkinli kalırsanız, zarar görmekten uzak olursunuz.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Bir Balık olarak, halihazırda dışa dönüksün ve bu özelliğin günün göksel açılarıyla taçlandırılacak. Arkadaş ve aile üyeleri tarafından aranmakla kalmayacaksın; ilginç tesadüfler ve karşılaşmalar da yaşayacaksın. Çekici kişiliğin sayesinde insanlar sana yönelecek ve neşeli halin onları yanında tutacak. Anında “eğlence modu”na girdiğini fark edeceksindir. Gördüğün ilgiyi sonuna kadar değerlendir!Yakın çevrenden sosyal bir etkinlik için alacağın davet seni sanatçılarla ya da ruhsal olaylara meyilli insanlarla tanıştıracak. Bir takım inanılmaz değişiklikler hayatında vuku bulabilir ve bu etkinlik gece geç saatlere kadar sürebilir. Ne kadar geç olursa olsun, sen eve döndüğünde ne kadar yorgun olursan ol, mutlaka zihnini temizlemek için egzersiz yapmalısın. Yoksa uyumakta zorluk çekebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar birtakım baskılar ve insanların egoları tarafından bombardımana tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Belki de insanlar size kendi istediklerini yaptırmak için sizi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve bu istenenler de sizin için en iyisi değil. Kaderinizin kendi ellerinizde olduğunu unutmayın ve kurban durumuna düşmemek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa tek başınıza biraz zaman geçirin.

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili konular, estetik değişiklikler, dış görüntünüzle ilgilenme ve geleceğe yönelik tasarı ve planlar gündeminizde olabilir. Bir kararsızlığınızı bitirebilir, bir konuda seçim yapabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olman sevgilin ile olan iletişimini pozitif yönde etkilediği gibi birbiriniz hakkında yeni şeyler öğrenmenizi sağlayacak. Çeşitli hobilere olan ortak merakınız sizi birbirinize daha fazla yakınlaştıracak. İlişkiniz hakkında olumsuz düşüncelerini paylaşan kişilere hayatında yer vermek istemeyeceksin.  

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz sizleri tatmin etmiyor olabilir. Değişim düşüncesi zihninizde oldukça fazlaca yer alıyor olabilir. Ait olmak bağ kurmak sizler için önemli iki konu. Hayatın gerçeklerini de hesaba katarak durum değerlendirmesi yapmalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız daha fazla olabilir. Aynı zamanda ailenize yönelik gelişmeler de mümkün. Oldukça hareketlisiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda çevrenizdeki eleştirinin dozunun kaçmasına ve sizin gerilmenize neden olabilir yine de geçici bir süreç olduğunu unutmayın.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin tepkisinin ne olacağını tahmin ediyor musunuz? Son zamanlarda iletişim kanallarının bu kadar statik olmasına şaşmamalı! Zihninizi ve kalbinizi açık tutun. Olana cevap vermeye istekli olun.

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, gururunuzla hareket ediyorsunuz. İç dünyanızdaki yoğun duygular nedeniyle yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün.

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızla ilgili biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir, beklenmedik durumların, şartların mağduru olabilirsiniz, kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar söz konusu olabilir. Hemen her konuda biraz daha tedbirli davranmaya, ihmallere ve dalgınlıklara karşı duyarlı olmanız gerekebilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin arkadaş grubundan hoşlanmıyorsunuz. Sahip olduğunuz fikirleriyerinizdeki arkadaşlarınıza açık bir şekilde söyleyin. Bugün kitap okumayı tercih ederek, kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme arzularına duyduğunuz gizli tepki, fazlasıyla hissediliyor. Bugünlerde birden çok kişinin ilişkinize yönelik sorgulamaları ve size yönelik de eleştirileri olabilir. İşinizle ilgili zorlukların üstesinden geliyorsunuz. Ama zorluklar da gelmeye devam ediyor. Bu konuda umut bağladığınız odaklar sizde hayal kırıklığı yaratabilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını bugün göreceksiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 08" R
Ay
Başak
05° 54' 57"
Merkür
Koç
17° 41' 09"
Venüs
Koç
17° 11' 31"
Mars
Balık
21° 04' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 12"
Satürn
Balık
15° 31' 29"
Uranüs
Boğa
21° 43' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 51"
Lilith
Başak
22° 05' 43"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>