Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlişkini İlerletiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün, hayatınızdaki aşkın eksikliğini çikolatayla doldurabilirsiniz, çünkü kendinize iyi davranmaya ihtiyacınız var. Bu iyi bir şey. Ancak, kendinizi küçük bir kutu çikolata ile sınırlayın ve daha fazlasını almayın. Çok fazla tatlı, sabah bir mide ağrısı ile uyanıp pişmanlık duymanıza neden olabilir, alacağınız kaloriden bahsetmeye gerek bile yok! Unutmayın, ölçülü olmak önemli!

Bugün kendirinizi ortaya koyduğunuz iyi bir gün olabilir. Özgüveniniz ve mizah anlayışınız gerçekten ilgi çekebilir. İster birisini romantik olarak etkilemeye çalışın ister kişisel ya da profesyonel amaçlar için network oluşturmaya çalışın, bugün sizin şanslı gününüz. Dünyaya damganızı vurmak için daha çok ilham aldığınızı hissedeceksiniz.

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Pratik bir zihniyette olacağın bir gün. Evini ve yaşam alanındaki öğeleri düzene sokmaya yöneleceksin. Hasarlı nesneleri tamir edebilirsin. Sonrasında adeta bir tamamlanma hissedeceksin. Yaşam alanını temizlemek ve uyumlu bir atmosfer yaratmak iyi hissettirecektir.İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenden sosyal bir etkinlik için alacağın davet seni sanatçılarla ya da ruhsal olaylara meyilli insanlarla tanıştıracak. Bir takım inanılmaz değişiklikler hayatında vuku bulabilir ve bu etkinlik gece geç saatlere kadar sürebilir. Ne kadar geç olursa olsun, sen eve döndüğünde ne kadar yorgun olursan ol, mutlaka zihnini temizlemek için egzersiz yapmalısın. Yoksa uyumakta zorluk çekebilirsin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün nerede yavaş hareket edip nerede aceleci olmanız gerektiğini iyi tartmalısınız. Dengeyi korumalı, tembellik ve pasiflikle hareket etmemelisiniz. Alıcı tarafınızın çalıştığı, yaşamdan ve ilişkilerden yana kazanç sağlayacağınız bir gün.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününe işlerinin aksamasıyla başlamak gerginlik düzeyini artırabilir. Soğukkanlılığını koruman gereken bir günden geçiyorsun. İlişkisi olan bir Balık burcuysan partnerin ile yeni adımlar atmaya yönelik kararlar alabilirsiniz. Evinin salonunda fresh bir hava yakalamak için taze çiçeklere ağırlık vermek isteyebilirsin. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde şanslı bir gündesiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Kendinize başarı olarak bir ödül armağan edebilirsiniz. Bu durum sizi daha motive edecektir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almadan önce iki kere düşünün ve kendinizi iki sonuca da hazırlayarak ihtimalleri değerlendirin. Yeni bir birliktelik düşünüyorsanız doğru kişi karşısınıza çıkarak size huzur getirebilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim için iletişim kanalları açık. Her zaman bilmek istediklerinize odaklanın. Doğru soruları sorarsanız bu küçük detaylar sonunda ortaya çıkacaktır.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış dünyadan koparak kendinizi toparlayacaksınız. İlişkilerinizde duygusallıktan çok mantığınızı ön plana çıkarmanız nedeniyle aranızda saygın bir mesafe olacak. Bu, sizin kendiniz daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize sonsuz bir güven duyuyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile daha iyi geçinmeye çalışın ve güler yüzlü olun. Bugünü güvendiğiniz insanlar ve aileniz ile birlikte geçirmek isteyeceksiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Bu korkuyu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Fırsatları kaçırmayın! Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 55' 44" R
Ay
Başak
22° 57' 33"
Merkür
Koç
17° 01' 05"
Venüs
Koç
18° 58' 25"
Mars
Balık
22° 11' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 01"
Satürn
Balık
15° 40' 01"
Uranüs
Boğa
21° 47' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 54"
Lilith
Başak
22° 15' 20"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>