Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İkileme Düşüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Kendi hayatın üzerinde tam güce sahip olduğunu iddia etmiyorsun. Bunu söylemek elbette ki yaptığın şeyler konusunda bir başkasından daha az etkili olduğun anlamına gelmez. Yine de bugün savaşını her zamankinden farklı bir savaş alanında vermen gerekebilir. Bu değişimi kabul edebilecek misin? Değişime açık olan, özellikle de kariyer alanında, her ne ise başka seçeneceğin olmayabilir. Bugün gerilimli olacak!Görünüşe göre bugün ve geçtiğimiz birkaç gün boyunca dışarı çıkmayı reddeden bir içsel gerilimi beslemişsiniz. Sonuç olarak sabrınız taşmış. Aslında sizi eleştirme gafletine düşen birine bir dinamit lokumu gibi patlayabilirsiniz. Büyük bir kasırganın rüzgar topladığı şüphe götürmez bir gerçek! Elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler bugün yolunda gidecek gibi duruyor. Öyleyse bu fırsatı değerlendir. Kendini tam merkeze koyarak önümüzdeki haftaları bir değerlendir. Mesela iki aya nerede olmak istersin? İki seneye nerede olmak istersin? Şimdi elindekilerin listesini yapıp bunun desteğiyle geleceği planlayabilirsin. Önünde güzel zamanlar var. O halde zamanını boşa harcama.

14 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde her konuda aşırılıklara ve abartılara kaçmaya karşı dikkat edin. Gündüz saatlerinde daha aktif olurken akşam saatlerinde dinlenme ve rahatlama isteği öne çıkabilir. Sağlığa özen gösterme zamanı.

14 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer konularında planlar yapmak ve ortaklaşa hususlarda uzman kişilerden fikir alman önünü açacak. Kararsız kalman nedeniyle kendini bir ikilemde bulabilirsin. Aile içerisinde yaşanacak fikir ayrılıkları inatlaşmalara sebep olabilir. Yaşam alanını güzelleştirmek için dekorasyon fikirleri ve kış bitkilerini araştırmaya karar verebilirsin. Ferah bir ortam kendini de daha iyi hissetmende etkili olacak.

14 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal olarak ön plana çıkmak isteyeceksiniz. Çevreniz tarafından dışlanmak korkusunu yenemiyorsunuz. Bu korku sizi geri plana iterken aynı zamanda stres seviyenizi de arttırıyor olabilir. Her şeye rağmen korkmadan adım atmalı ve cesur davranmaya önem vermelisiniz.     

14 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda boşlukta ilerleyen Ay kişisel önemi olan konulara işaret etse de, kolayca etki altında kalabileceğiniz göstermekte. Ailevi işlere de önem verebilirsiniz.

14 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taleplerinizin karşılandığından emin olamadığınızda demoralize olmanız kaçınılmaz olabilir. Sunum gibi konularınız varsa başarılı olabilirsiniz.

14 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızı ilgilendiren ya da uzak geçmişten gelen gizemli konular dikkatinizi çekebilir ve dedektifçilik oynayabilirsiniz. Fizik, biyoloji, astronomi, kozmoloji ya da metafizik gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Konu ne olursa olsun gün boyu bu alana büyülenmiş gibi vakit ayırabilirsiniz. Şu an zihniniz son derece keskin, dolayısıyla öğrendiğiniz şeylerin çoğunu benimseyeceksiniz. Tadını çıkarın!

14 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün parlak ışığı altında tamamen büyüleyici olabilirsiniz. Herhangi bir iyilik yapmak, cesur planlar yapmak ve taze tohumlar ekmek için bu fırsatı kullanın. Yeni bir şeyler öğrenmek veya bir şekilde ufkunuzu genişletmek için çok iyi bir şansınız olabilir. İyi bağlantıları olan bir arkadaş, geçmişte onlara verdiğiniz yardım karşılığında sizin için bazı ipleri bile çekebilir.

14 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Ayrıca, günlük çalışmalarınıza belli bir düzen getirmek isteyeceksiniz. Değişim rüzgarları içindesiniz ..

14 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

14 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınızı yakından ilgilendiren gelişmeleri olabildiğince kontrol altına almaya çalışın. Düşündüklerinizi uygulama konusunda biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Doğru planlama sayesinde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha sabırlı olmalısınız.

14 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

14 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 33' 57" R
Ay
İkizler
24° 53' 51" R
Merkür
Koç
24° 23' 51"
Venüs
Boğa
13° 53' 21"
Mars
Koç
07° 46' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 48"
Satürn
Balık
17° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 57' 04"
Neptün
Balık
29° 12' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 13' 60"
Lilith
Başak
24° 29' 54"
True Node
Koç
15° 08' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>