Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İçsel gelişmeler önem kazanıyor ve kendinizi fazlasıyla dinleyebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özelliklekonusunda yeni bir karar almamalı ve girişimde bulunmamalısınız.

Maddi konularda hesaplı hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu konuda çok fazla da başarılı olamayacaksınız. Ani bazı gerilimler ortaya çıkabilecektir.

Bugün stresten uzak durmaya çalışmalı ve sizi zorlayacak aktivitelerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda kararsızlık yaşayacaksınız. Çok fazla problemli bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı ortadan kaldırabilir. İkinizin dışındaki bambaşka gelişmeler, ilişkinizi oldukça etkiliyor.

14 Mart 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay İkizler burcu geçiş etkinliği altında yeni haftamız  başlıyor ve günün tüm önemli görünümlerinin merkezinde yer alıyor. Aile içinde birileri aklına estiği gibi davranabilir. Bu siz de olabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa, lütfen tüm olasılıkları gözden geçiriniz. Saat 02:21 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm sayesinde,  size uymayan durumları alaycı bir şekilde ele alırsınız. Amacınız sıkıntılarınızı hafife aldığınızı göstermek içindir.  Hatta bunu yaparken iç sesiniz ne kadar yanıldığınızı söylese de duymazdan gelebilirsiniz.Saat 03:42 Ay-Mars karşıtlığı, eviniz-aileniz-kariyer hayatınızla ilgili konularda sakin olmanın önemini gösteriyor. Her şeyi dikkatlice gözden geçiriniz. Ani kararlar vermeyiniz. Gerginlik veya abartılı hareket etmek yanlış olabilir.Saat 16:07 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren durumları  dikkatlice gözden geçirmekte yarar var.  Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Saat 21:26 Merkür-Satürn mücadeleci görünümü, dışa karşı iyi niyetli, ılımlı, şefkatli, kararlarımızı doğru şekilde verebilme anlamında başarılı olma arzumuzun işaretçisi, ancak genel anlamıylahayatında yaşadığımız sorunların da bizi yorduğunun göstergesidir. Bu saatlerde her şey bir miktar zorlar bizi. Bir şeyleri yerli yerine koymak isterken, başkaları gelir ve daha fazla talepte bulunur bizden. Hangisinin altından kalkacağımızı bilemediğimizde kendimizi keyifli hissetmeyiz, hatta başarısız mıyım acaba diye düşünebiliriz. Oysaki, bu görünüm bize, yorulduğumuzda, sıkıldığımızda, yeni bir başlangıçta bulunmak istediğimizde biraz durup, olana biteni sakinlikle gözden geçirmemiz gerektiğini söylemektedir. Ancak duymayız sanki. O zaman duyalım. Biz insanız, robot değiliz. Birileri veya sistem bizi koşturup dururken, kendimize molalar vermeyi de ihmal etmemeliyiz. Ve hepsinden önemlisi asla ve asla çaresiz değiliz. Gücümüz yettiği kadarını yapabiliriz, gerisi zamanla yerli yerine oturacaktır bunu unutmamalıyız. Önemli bir karar aşamanda isek, bugün bir kez daha düşünmeliyiz. Saat 22:48 Venüs-Mars görünümü, dış dünya ile olan her türlü temasımızda iyi niyetin, empatide bulunmanın ne kadar zor olduğunu düşünmemize neden olabilir. Evet güzel bir dünyanın özlemindeyiz. Fakat haksızlıklar, yanlışlar, tutarsızlık, rekabet ve huzursuzluk direncimizi, inancımızı zorluyor.Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

14 Mart 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detay ve taktiklerden nefret ediyorsunuz. Siz zaten ilk bakışta konunun özünü gördüğünüz için, gereksiz ayrıntılar canınızı sıkıyor. Çevrenize güvenmelisiniz. Her şeyi kendiniz yapma gibi bir alışkanlığınızdan artık vazgeçmeli, yakıcı duygularınızın esiri olmamalısınız. Venüs, sizi çekici kılarken, kıskançlık duygularınızı da ön plana çıkarıyor

14 Mart 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta içerisinde, gayretlerinizin boşa gitmediğini veya takdir edildiğinizi görmek sizi sevindirebilir. Bu esnada, sizinle paylaşılan inanılmaz sırlar veya elinize geçen bilgiler nedeniyle çok şaşırabilirsiniz. Ancak, haftanın ilk günlerinde, yanıltıcı kişiler, olaylar, yalan yanlış bilgiler, flu ortamlar, kafa karıştırıcı haberler v.b konularla uğraşmanız gerekebilir. Bu flu ortamda, hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Dikkatli ilerlemelisiniz! Hafta ortası civarında, tam olmasa da hareket etmek biraz daha mümkün görünüyor. Zarif hareketleriniz ve tatlı tatlı konuşmalarınız işinize yarayabilir. Aksi takdirde, zor bir hafta olabilir. Hafta sonuna doğru konsantre olmanız gereken çok şey olabilir ve detayların içerisinde kaybolabilirsiniz. Ancak, her şey sürekli değişiyor. Dolayısıyla, önemli kararlar almamalı veya önemli adımlar atmamalısınız! Zira, tekrar değişen koşullar her şeyi tekrar tekrar ele almayı gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mart 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda karmaşık bir süreç yaşıyor olabilirsiniz. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan koşullarla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerden bilgi alamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda doğru karar vermekte zorlanabilirsiniz.

14 Mart 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size destek veren biriyle bir araya gelip konuşma fırsatı elde edeceksiniz. İşlerinizi ihmal etmeniz sıkıntılarınızı atlatmanızdan kaynaklanıyor.

14 Mart 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Mart 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta evinize veya yuvanıza daha fazla ilgi göstermek isterken bazı işlerinizin üzerine eğilmek sizi sinirli kılabilir. Kafanızdaki bir sürü plan veya konuşmayı hayata geçirmenin zor olduğunu düşünebilirsiniz.

14 Mart 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili baskı ve dayatmalardan dolayı hedefleriniz ve ideallerinize ulaşamama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Mesleki sorumluluklarınız ruhsal isteklerinizi ve hedeflerinize engel olma durumu yaratabilir. Genel olarak ise; Ay 00:03′te İkizler burcuna geçiş yapıyor. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğimiz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya, yazmaya kısacası tüm gün bol bol iletişim kurmaya ve haberleşmeye yöneleceğimiz bir gündeyiz. İlgi odağınızın sık sık değiştiği Ay/İkizler günlerinde yapmak istedikleriniz konusunda maymun iştahlı davranabilirsiniz. Zihniniz yerinde duramaz, merakınız alevlenir, çat orada çat burada olabilirsiniz. Birden fazla kişiyle aynı güne randevulaşabilirsiniz. Arkadaşlarla bir araya gelmek sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için harika bir süreçtir. Sohbetler akıcı, esprili, kıvrak geçer ve monoton olmaz. Ay İkizler burcundayken kardeşlerle, kuzenler, yeğenler, komşularla ilgilenebilirsiniz. Mektup yazmak, projeler, eğitimler, kurslar, seminerler, sınavlar, yollarda gidip gelmeler, internette yazışma, telefonla konuşma, iletişim araçları ile ilgili alışveriş yapmak gibi bu süreçte etkili olacaktır. Bugün ayrıca Merkür ve Satürn arasında zorlayıcı bir kare açı yer alacak. Ağır çalışma koşulları altında olabilirsiniz ve yoğun bir zihinsel çaba sarf ediyor olabilirsiniz. Başkalarıyla iletişim kısıtlı olabilir. Karşılaştığınız kişiler üzerinde tavrınız, sözleriniz ve düşüncelerinizle biraz soğuk ve uzak ancak sağlam bir intiba bırakabilirsiniz. Düşüncelerinize ve planlarınıza yönelik gelebilecek eleştirilere sıcak bakmayabilirsiniz. Bugün Mars ve Venüs arasında dinamik, harekete geçiren aynı zamanda çekim alanı yüksek bir kare oluşacak. Bu görünüm evrensel aşıklar Mars ve Venüs'ün birbirlerine duyduğu güçlü çekim gibi bir etki yaratabilir. Önce tartışıp sonra alttan aldığımız ve barış yaptığımız bir konu olabilir. İlişkilerde kimin ne istediğine dair tartışmalar yaşanabilir. Cinsel çekim oldukça fazladır. İlişkilerin, aşkta tutumunuzun ve evrensel anlamda kadın erkek ilişkileri hakkında konuşup düşünebileceğiniz bir gün. BALIK BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

14 Mart 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki dinlenme ve eğlenme isteği, işlerinizle ilgilenirken kafanızın karışmasına, dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Konsantrasyonunuzu toplayın ve kendinizin halletmesi gereken işleri bir an önce bitirin. Eğlenceye daha sonra vakit ayırabilirsiniz.

14 Mart 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 23' 43" R
Ay
Akrep
05° 29' 47" R
Merkür
Koç
16° 04' 07"
Venüs
Koç
23° 21' 27"
Mars
Balık
24° 56' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 04"
Satürn
Balık
16° 00' 32"
Uranüs
Boğa
21° 59' 47"
Neptün
Balık
28° 42' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 17"
Lilith
Başak
22° 38' 59"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>