Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İçsel gelişmeler önem kazanıyor ve kendinizi fazlasıyla dinleyebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özelliklekonusunda yeni bir karar almamalı ve girişimde bulunmamalısınız.

Maddi konularda hesaplı hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu konuda çok fazla da başarılı olamayacaksınız. Ani bazı gerilimler ortaya çıkabilecektir.

Bugün stresten uzak durmaya çalışmalı ve sizi zorlayacak aktivitelerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda kararsızlık yaşayacaksınız. Çok fazla problemli bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı ortadan kaldırabilir. İkinizin dışındaki bambaşka gelişmeler, ilişkinizi oldukça etkiliyor.

14 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 14 Mart saat 00:07-31 Mart saat 20:31 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda finans konularında etkili olacaktır. Yuvanız-iş hayatınız-ilişkinizle alakalı konularda insanları etkileme, rekabetçi düşünme, aklınıza koyduğunuz bir şeyi yapabilme yönünde bir hayli etkilidir. Para hırsı verir ve insan bir an önce güçlü olmak, hedefine ulaşmak, artık rahat etmek isteyecektir. Bazıları bu dönemde eviyle alakalı harcamalara ağırlık verirken,ortaklarınız ve partneriniz parasal konularda size müdahalede bulunabilir, ilişkinizin niteliğine göre siz eşinize mali anlamda yardımcı olabilirsiniz. Ancak ipler genelde sizin elinizdedir. Yeni bir yere yerleşim, ailevi konularda yapılacak değişimler, paraya endeksli olabilir. Gücünüz nispetinde hareket etmekte yarar vardır. Saat 20:51 Ay-Pluto görünümü, hedeflerinizi gerçekleştirmek için birilerine boyun eğmemeniz gerektiğini, isterseniz her türlü işin altından kalkarak güce kavuşacağınızı gösteriyor. Mutlu gülümseyişlerle dolu bir gün diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

14 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arası bozuk olan iki arkadaşını bir araya getirebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Umut eden kazanacak.

14 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı oluşumlar gerçeklerin dışında size yansıtılabilir. Konulara yaklaşım biçimlerimizde değişiklik yapmalısınız. Beklentilerinizi biraz daha düşük tutun.

14 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İlerlemeyen işlerinizde değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Ticari gelişmelerden kazançlar gündeme gelebilir.

14 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki problemler çözülüyor ve pozitif duygular içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ifade etmekte dürüst olduğunuz sürece o da arkanızda olacak...

14 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür Koç burcuna ilerleyerek maddi konularda,ve para konularında hareketli bir döneme işaret ediyor. Ticari konularında, alım satım işlerinde görüşmeleriniz artabilir, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi, kazandıklarınızı daha iyi değerlendirmeye odaklanabilir, yeniçevreleriyle veinsanlarıyla tanışabilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Hayal gücünüz bu dönem yüksek olacak, yapacağınız işlerden istediğiniz verimi alacaksınız.

14 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerdeki manevi dengeyi tutturmanız ve bunun karşılığında duygusal olarak kendinizi güvende hissetmeniz mümkün olacaktır. Borçlarınız, vergi ve kredilerinizde mali dengeyi yakaladığınız gibi, başkalarının parasını yönetiyorsanız uzlaşma ve dengeli planlama sayesinde başarıya ulaşmanız ve takdir toplamanız olasıdır. Devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir. Maddi ve manevi değer alanlarında beş günlük sorumlu bir tavra sahip bulunacaksınız.

14 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki dinlenme ve eğlenme isteği, işlerinizle ilgilenirken kafanızın karışmasına, dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Konsantrasyonunuzu toplayın ve kendinizin halletmesi gereken işleri bir an önce bitirin. Eğlenceye daha sonra vakit ayırabilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 46" R
Ay
Yay
00° 59' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
25° 53' 28"
Mars
Balık
26° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 35"
Satürn
Balık
16° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 22"
Lilith
Başak
22° 52' 40"
True Node
Koç
15° 33' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>