Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Heyecanlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile sessizce güzel vakit geçirmen bugün sana daha iyi gelebilir. Birlikte gideceğiniz romantik bir film, aranızdaki bağın daha da artmasını sağlayabilir. Bugünü sakince geçirmelisiniz.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlısınız.

Bugün algılarını açık tutmalısın. Parasal konularda güzel fırsatlar elde edebilirsin. Önemli olan bu fırsatları nasıl değerlendirdiğin olacak. O yüzden gözünü dört açmalısın.

Doğanın sana sunduğu ilaçlara daha fazla dikkat etmen gerekebilir bugün. Bazı besinleri doğal kaynağından almak vücuduna daha fazla yarayabilir. Özellikle vitaminleri meyve ve sebzelerden almaya bak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerini etrafındaki insanlara açmak için iyi bir gündesin. Bir süredir bir kenarda izlediğin ve gözlemlediğin kişilerle bir şeyler paylaşmak onlarla arandaki iletişimin daha da iyi ve yapıcı bir hal almasını sağlayabilir. Fikrini söylemekten kaçınma bugün.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün bir aile üyesiyle aranızda geçen iletişim günün geri kalanında etkili sonuçlarla birlikte sürprizlerin oluşmasına yardımcı olacak. Yaptığınız her şeyin büyük bir fark yarattığından emin olabilirsiniz. Gerçekten sevildiğinizi hissettiğiniz bir gündesiniz!

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki işlerin üzerine giderek, bir proje haline getirmek için çabalayacaksın. Beklemediğin bir telefon, heyecanını körükleyebilir. Hızlı geçen günleri, hareketli bir şekilde karşılıyorsun. Fakat az biraz da yorulmadın değil. Bunun farkındasın. Bu yüzden işten sonra zamanı sadece kendine ayırmak ve dinlenmek isteyeceksin. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesi yeni başlangıçlara gebe olabilir.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözünüzü kapattığınız gerçeklerle, sorumluluklarla yüzleşmelisiniz. Bedensel ve mental değişimler için hazırlıklı olmak, korkularınızı aşmanızı sağlayabilir. Kafa karışıklığı, şüphe ve yanılgı oluşturan durumları geride bırakın, ilişkilerin ve kazançların net olmasının önemli olduğunu kabullenin.  

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yaşanan olayları kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde değişimler gerçekleşebilir. Teknik konularda dikkatli olmalısınız. Kişisel gücünüzü ortaya koymaktan çekinmeyin. Ticari anlaşmalarda riskli kararlardan kaçınmalısınız. Sıkışıklıklar sizi yıldırmasın.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Mesleki konularda ihtiyatlı olduğunuzda pratik zekanız ile önünüze sunulan her işin üstesinden başarı ile gelebilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine güvenmen ve hatta kendinle gurur duyman gereken bir gün olabilir. Etrafındaki insanlara kendini kanıtlayabilirsin. Elini attığın işlerde büyük başarılar elde etmen olası!

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde birkaç değişiklik yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Gün hem size hem çevrenizdeki düşüncelere ilham verir. Küçük bir değişiklik genellikle zihin ve ruh için iyidir, bu nedenle mobilyalarınızı hareket ettirmeyi veya birkaç yeni tasarım fikri denemeyi düşünün. Ne kadar temiz bir nefes aldığına şaşırabilir ve paranın karşılığını mümkün olan en iyi şekilde alabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken akılcı bir yaklaşımı seçin.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer hayatınızdaki gelişmelerle maddi kaynaklarınızı geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Seyahatte, eğitimde, iletişimde beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Trafikte dikkatli olmalısınız. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 53" R
Ay
Başak
05° 15' 33"
Merkür
Koç
17° 42' 52"
Venüs
Koç
17° 07' 24"
Mars
Balık
21° 01' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 26"
Satürn
Balık
15° 31' 09"
Uranüs
Boğa
21° 42' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 39"
Lilith
Başak
22° 05' 21"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>