Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmişi Referans Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk konusunda geleceğini ilgilendiren kararlar vermen mümkün bugün. Sevdiğin insanla bir sonraki aşamaya geçmeyi ya da beraber yapacağınız bir etkinlik hakkında karar vermeyi düşünebilirsin. Bazı şeyler kararlarda bitebilir.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi.

Harcamalarına dikkat edip birikim planlarına özen göstermek çok daha iyi gelişmeler getirebilecek sana. Maddi güç sayesinde bulunduğun ortamdaki kontrolü artırmanın yanında bu kontrolü doğru yönlendirmek önem kazanacak.

Bu aralar her zamankinden daha fazla zihnen dinlenmeye ve yenilenmeye ihtiyaç duyabilirsin. Biraz meditasyon ve egzersizle birlikte kafanı boşaltmayı öncelik edinebilirsin. Hislerini kontrol etmek için bir süre kendinle yalnız kalmak da sana ayrıca iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin için zorlayıcı bir gün olsa da içindeki liderlik ateşine güvenmen gerekecek. Kontrolü eline alarak işleri yoluna koyma gücüne sahip olacaksın genel olarak. Kendinden şüphe etmeyi bir kenara bırakman gerekebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mevcut projeniz istediğiniz gibi gitmiyorsa, acımasız olmanız gerekir. Hemen şimdi bitirin ve sıfırdan yeniden başlayın. Bu kulağa fazla gelebilir, ancak bazen yalnızca ya hep ya hiç yaklaşımı işe yarar ve bu o zamanlardan biridir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski bir arkadaşın seninle tekrar iletişime geçmek istediğini söyleyebilir. Fakat edindiğin tecrübeler bunun yanlış olduğu izlenimini verebilir. Gün yenilenme günü. Bugün yaşam alanında,yerinde düzenleyecek ve dağınıklıkları toparlayacaksın. Keyif kahvesi ile birlikte günü noktalarken, değerlendirmelerde bulunacaksın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyüklerinize maddi destek oluyorsunuz. Yeni ticari projelerinde ki eksikliği siz tamamlayacaksınız. Sevdiklerinize yardım etmek onların yetişemediği yerde onlara destek çıkmak sizi manevi anlamda bir doyum noktasına ulaştırabilir ve kendinizi oldukça iyi hissedebilirsiniz. 

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay ortaklaşa bir konuda tartışma ya da gerginlik kaynağı olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha kararlı hissedebilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yakınlarınızın sevgisi ve sıcaklığı üzerinizde olacak. Geçmişte çözemediğiniz konular varsa, geri dönüp bakmak yararınıza olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin temkinli davranıyor olması, senin de aynısını yapmanı zorunlu kılmaz. Hatta, iyimser ruhun çevrende dönen yoğun dramayı çok daha olumlu karşılamakta. Diğerlerinin senin oynamanı istediklerini bildiğin role kendini kaptırmamaya dikkat et. Her zaman önüne serilen rolü üstlenmek kolaydır; fakat bu genelde yaşanan durumu olumlu sonuçlara da itmez. Kendi senaryonu takip et; başkasınınkini değil.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yoğun bir işe vermek bugün kolay olabilir ancak saklanmaya çalıştığınız sorunu çözmek için muhtemelen hiçbir işe yaramayacaktır. Bazen kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanmak, en azından kısmen size bağlı olmayan bir durumdan etkilendiğinizde gereklidir. Altta yatan herhangi bir ilişki sorununu çözme konusunda ilerleme kaydetmek, genel stres seviyenizi azaltabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilk yarısında parasal konular odak noktanızda olabilir. Öğleden sonra ise yurt dışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Kendinizi gergin hissetmeniz mümkün. Atacağınız adımlarda iç sesinizi dinleyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 56' 26" R
Ay
Aslan
10° 04' 08" R
Merkür
Koç
28° 13' 58"
Venüs
Boğa
18° 11' 24"
Mars
Koç
10° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 15"
Satürn
Balık
17° 41' 37"
Uranüs
Boğa
23° 09' 14"
Neptün
Balık
29° 17' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 25' 01"
Lilith
Başak
24° 53' 10"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>