Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Keyiflisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 70%

Beklediğiniz bazı fonlarda geçici bir gecikme, sizi çok ihtiyaç duyulan bir satın alma işlemini ertelemeye zorlayabilir. Sakin kalmaya çalışın, strese kapılmaya değmez. Bu yalnızca bir gecikme, tamamen iptal olan bir şey yok. Paranız gelecek ve planlarınızla devam edebileceksiniz. Bu arada, kendinizi meşgul edin! Sabırlı olun!

Arabulucukla pek aranız yok ama, ama bugün hayatınızda her zaman göz göze gelemeyen bazı insanları bir araya getirmek için ideal bir gün. Mevcut astral dizilimle birlikte, insanların problemleri çözmek için birlikte çalışmasına yardımcı olmak için enerji toplanıyor. Kendinizi bir elçi ya da arabulucu olarak hareket ederken bulabilirsiniz, farklı gruplar arasındaki tartışmaları cesaretlendirin. Bu süreç herkese çok fayda sağlayacaktır.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Yaratıcı bir moddasın. Zihnin ilginç fikirlerle dolup taşıyor. Özellikle görsel imajlar aklında var. Belki bir şirket logosu tasarımı üretebilirsin. Veya grafikle ilgili yeni fikirler elde edebilir ve web siten varsa bunları uygulayabilirsin. Bu vizyonları geldiği gibi yakala. Kullanışlı olabilirler, insanları yaptığın işe çekebilirsin.Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kararlı bir adım atmanız gerekebilir; zira işiniz açısından oldukça önemli bir aşamadasınız. Güçlü yanlarınız ve kararlı fikirleriniz önem kazanacak. Çevrenizdekiler kolay yönlendirebilecek gibi durmuyorlar. Herkesin bir düşüncesi var ve yeri geldiğinde bunu ortaya koymaktan çekinmiyor. Kendi düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin; aksi halde en ilgi çekici fikirleriniz rüzgarda uçup gidecek. Ayağa kalkın. Ya hep ya hiç.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şartlarınız, planlarınız ve gündeminiz aniden değişebilir. Akışa uyum sağlama, dış koşullara göre hareket etme, dilek ve dua içinde olma zamanı. Fedakarlık ve yardımlar ön planda olabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrabalarından beklemediğin bir telefon ile güne başlayabilirsin. Alacağın bir haber ile sevincini gizlemeyecek ve mutlu halini herkese göstermek isteyeceksin. Uzun süredir birlikteliği olan bir Balık burcuysan, evlilik teklifi alabilirsin. Akşam saatlerini yakın arkadaşlarınla geçirmek üzere program yapabilirsin.  

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı içinizde yeterince tuttuğunuzu düşünebileceğiniz bir gün. Artık konuşma vaktinin geldiğine karar vererek gizli kalmış her şeyi gün yüzüne çıkarıyorsunuz. Yüklerinizden kurtulurken daha farklı sorunların çıkmasına mahal vermeyecek bir üslup seçmelisiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda açılımlarınızı yaparken dikkatli olmaya devam etmeniz gerekiyor. İnsanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilir özellikle işte iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınızda huzur ve mutluluğun hakim olacağı, aile bireylerinizle ilişkilerinizi geliştirerek olası ev alım satımı ve ev düzenlemesi işlerinizin kolaylıkla gerçekleşebileceği, ilişkilerinizde ruhsallığa ve yakınlığa daha fazla önem vereceğiniz bir zamandasınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamanki tipinizden çok farklı biri sizi daha iyi tanımak istiyor. Ona yanıtınız "Mümkün değil!" olmamalı. Tüm olasılıklara açık olmaya çalışın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında görünmez kaza, sakarlık, dalgınlık ve unutkanlık sonucu ortaya çıkabilecek aksiliklere karşı uyanık olmaya gayret etmelisiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili bir husus, aşk ilişkinizde veya evliliğinizde niteliği tam belli olmayan bir gerilim yaratabilir. Bu konuyla ilgili bir çözüm üretmek istediğinizde sezgilerinizi de devreye sokun. Size yol gösterecekler.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok tutkulu bir gece geçireceksiniz ve aranızdaki bağları güçlendireceksiniz. Bugün ofisinizde yaşanacak bazı olaylar sizi çok şaşırtacak. Kendinizi çok sosyal hissedeceksiniz ve yeni insanlarla tanışacaksınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı kuşkucu duygu ve düşünceler geliştirebilir ve kıskanç davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu durumun mutluluğunuzu sarsabilir. Dikkatli olun ve duygularınızın esiri olmayın. Mesleki projelerinizi gerçekleştirmek için zamanlamanızın uygun olmadığını kabul edin. Sorunları bir süre kendi akışına bırakın ve dikkatinizi başka alanlara yöneltin. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 11' 36" R
Ay
Akrep
28° 22' 06"
Merkür
Koç
15° 59' 16"
Venüs
Koç
25° 38' 04"
Mars
Balık
26° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 10' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 00"
Neptün
Balık
28° 46' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 39"
Lilith
Başak
22° 51' 17"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>