Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Risk Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Bugün evde kalmak ve kimseyle konuşmamak isteyebilirsiniz. Eğer gerçekten dışarı çıkmaya karar verirseniz, kafanızı çevirdiğiniz her yerde karşıtlıklar ve engellerle karşılaşmaya hazırsınız demektir. Bunu olumsuz bir şey olarak görmek yerine, başarmak istediğiniz şeyde daha fazla çalışmak için teşvik olarak kullanın. Sizi dolduruşa getiren güçler var, bu yüzden güvenle ve cesurca hareket edin. Duygularınızı açığa çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde bu duygular içinizde çürüyecek ve size iyilikten çok zarar verecektir.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Hala geçen gece gördüğün garip rüyalardan ayılamadın! Psişik enerjin kuvvetli ve bu da ilginç rüyaları tetikliyor. Bu delireceğin ya da artık fal bakarak para kazanabileceğin anlamına gelmiyor elbette. Fakat sezgilerin yoluyla doğal olarak sana gelen bilgiler bir fırsat kapısı aralayabilir. O halde ruhunun sana ne dediğine çok dikkat et.Karşına büyük miktarda zıtlıklar çıkabilir fakat bunlara çok takılmamaya gayret et. Kilit nokta, mantıklı kalıp olumlu bir bakış açısı benimsemek. Madalyonun öteki yüzünü kabul edip ve anlayışlı bir tutum takınıp olaylara güzel bir denge getirebilirsin. Fedakarlık yapanlar için destekleyici ve yardımsever ol ki daha rahat bir süreç yaşa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanızdan bir alabilirsiniz. Bu kişi sizi çok yakında ziyaret edebileceğini söyleyebilir! Siz ve ev halkı bu sebeple kendinizi onlara yer hazırlamak ve misafir için uygun hale gelmek konusunda çıldırmış bir şekilde bulabilirsiniz. Muhtemelen bu ziyaretin tadını çıkaracaksınız - ancak bildirilen bu ziyaret bugün hala kaos yaratıyor olabilir. Sakin olun!

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne dair planlarınızda ve küçük veya büyük işlerinizde şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. İşleriniz rast gidebilir, şartlar daha çok sizin istediğiniz gibi olabilir.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini çok iyi hissediyorsun. Bu durum risk almana neden olabilir. Duygusal konular ön plana çıkabilir. Uzun süredir yanıt aradığın sorular, bugün yanıt bulabilir. Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, yeni bir projenin startını bugün vereceksin. Tatil planların için erkenden hazırlıklara başlayacaksın.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldukça enerjik bir gündesiniz. Bu enerjiyi kurduğunuz hayalleri hayata geçirmek için kullanırsanız, kendinizi yeni adımlar atarken bulabilirsiniz. Yeni yollar için adım atmanız size çok iyi gelebilir. Şansınızı kullanın.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Kolektif konulara yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalı durumlardan uzak kalmanızda fayda var.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir planlama ve gerektiği durumlarda hayır diyebilmeye ihtiyacınız var. Sakin halde kaldığınız taktirde her taş kendiliğinden yerine oturacaktır.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yine iç dünyanızda fırtınalar kopuyor. Sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için yürüyüşe çıkıp biraz kafanızı dağıtmayı deneyebilirsiniz. Bugün iç dünyanıza kapanıp kalmayın. İş yerinizde bazı yeni kararlar alınması gündemde olabilir ve bunlar sizi de etkileyebilir. Akışta kalın.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkacak sıkıntılarda en büyük dayanağınız kendinize olan güveniniz olacaktır. Duygularınızın baskın olduğu bir dönemden geçiyorsunuz, kararlarınızın mantığınızla çelişmemesi için yardım almanız gerekebilir.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaynaklarınızı doğru kullandığınız zaman, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok. Çeşitli düşünceler içindesiniz. Yurt dışı ile ilgili olaylarınız gündeme gelebilir. Güçten yana tavır almanızı destekleyenler olacaktır.

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize karşı her zaman dürüst olmaya özen gösterin. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz ve patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın sizin üzerinde olumlu etkilerini inkar edemezsiniz.Bugün, bazı paylaşımlarınızı onlara aktarmak isteyebilir ve bir takım organizasyonlara imza atmak isteyebilirsiniz. Onlarla bir araya gelecek ve duygu paylaşımları içinde olacaksınız. İnatçı davranışlarınızı yeniden düşünmelisiniz.

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 24" R
Ay
Akrep
15° 43' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
24° 23' 05"
Mars
Balık
25° 34' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 37"
Satürn
Balık
16° 05' 14"
Uranüs
Boğa
22° 02' 35"
Neptün
Balık
28° 44' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 10"
Lilith
Başak
22° 44' 32"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>