Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farkını Konuştur! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Bir arkadaşınıza yardım eli uzatabilirsiniz. Kalbinizi bugün açık tutun, çünkü birinin rahat hissetmeye ihtiyacı olabilir. Belki de bir komşunuz ilişkisinde zor bir dönemden geçiyor. Onu konuşması için cesaretlendirmek isteyebilirsiniz. Bazen, yalnızca bir şeyi dile getirmek, olay etrafındaki tüm negatif enerjiyi salıvermeye yardımcı olabilir. Başka birine yardım etmek için iyileştirme gücünüzü kullanın. Melek kanatlarınızın daha da büyümesine ve sizi uçurmasına izin verin.

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Gandhi gibi düşünmek ve mesafeli ve spiritüel bir tavır takınmak için gerçekten de güzel bir gün. Etrafta akan birçok kaotik enerji var; ailen ve dostların ise küçük ego sorunları yaşıyor olabilir. Tema daha çok güç ve kontrol üzerine. Uçları yaşamaktan kaçın ve olayların nasıl sonuçlanacağına bak; bekle çünkü doğrudan bir yaklaşım sadece strese sebep olur.Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınla daha uyumlu olmak gerekebilir. Sana bir faydası olmayacak işler için inatlaşmaya, kendini üzmeye değmeyecek. Çevrenle aranda bir uyum sağladıkça başarının sana doğru geldiğini göreceksin.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne uyku düzensizlikleriye başlayabilirsiniz. Gün içinde anlık durumlar ruh halinizi daha hızlı etkielyebilir. İnançlarınız ve değerlerinizin doğrultusunda ilerleme zamanı.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bakış açını değiştirmene neden olan bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Sonunu görmediğin bir yola girme konusunda çekimser davranabilirsin. Akşam için yaptığın planlar, gelen bir telefon nedeniyle ertelenebilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, karşı tarafın ilgisiz kaldığını düşünmen birtakım kıskançlık krizlerini tetikleyebilir. Duygusal konularda inişli çıkışlı tavır ve düşüncelerin, sorunlara çözüm üretirken işini zorlaştırabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel görünümünüzde bugün bazı değişiklikleriniz olabilir. Kendinize bakın ve dış görünüşünüzü önemseyin. Hayatınızla ilgili yeni bazı kararlar alabilirsiniz. Partnerinizin herhangi bir manipülasyonu ile karşılaşırsanız bu noktada sınırlarınızı çizin. 

15 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi açıklamak istemeyebilir ve dik başlı tavrınızla hak ettiğiniz saygıyı kazanabilirsiniz. Bu süreç sizin için net kararlarınızı almaya uygun olabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dışadönük ve neşeli mizacınız bugün ön planda, bu da sizi partilerin ve kutlamaların aranan ismi haline getirecek. Cömertliğinizin de had safhada olması hayatınızdaki kişinin hayli takdirini kazanacak. Bu gece sosyal çevrelere girerken partnerinizi de yanınızda götürün ve onu gecenin yıldızı yapın…tabii ki yine cömertliğinizle!

15 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizin peşine düşerek ve gittiğiniz her yerde bir karmaşa bırakmadığınızdan emin olarak, sorunun yerine çözümün bir parçası olun. Benzer düşünen bireylerden oluşan bir gruba katılarak sağlığınızda ve zindeliğinizde bir gelişme bulmanız olasıdır. Sosyal bir ortamda arkadaşlarınızla sohbet ederken sözlerinize dikkat edin, bazı sırları ifşa edebilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arayanlartekliflerini değerlendirebilirler. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Kuşku içinde kalıyorsunuz, belirsizlikleri kafanızdan atın. İçinde bulunduğunuz durumda arkadaşlarınızın önerileri ile kafanız iyice karışıyor.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konulara uygun adımlar atmalısınız. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Ufak tefek problemlerle uygun adımlar attığınız sürece çok sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekmekte.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok esnek olduğunuz için partnerinizin çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları görmezliğe geliyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İşinizde geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Fakat bazı konularda hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Çelişkili konularda haklılığınızı ispat etmek biraz zor olabilir. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

15 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 10' 11" R
Ay
İkizler
19° 17' 10" R
Merkür
Koç
23° 59' 10"
Venüs
Boğa
13° 23' 06"
Mars
Koç
07° 27' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 00"
Satürn
Balık
17° 24' 16"
Uranüs
Boğa
22° 55' 38"
Neptün
Balık
29° 11' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 41"
Lilith
Başak
24° 27' 11"
True Node
Koç
15° 10' 35"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>