Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar vebağlantıları da gündeme gelebilir. Planlama konusunda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.

Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ilişkinizi dayandırdığınız belli güven sınırları var. Sonsuz güven yaşayabileceğiniz düzgün dostluklarda, bu hassasiyet çok gerekli değil. Bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koyabilir ve artık tüm güvensizliklerden arındırabilirsiniz. Bu sıralar kimi konulardaki yenilik önerilerine biraz kapalı gibisiniz. Konularla ilgili yeterli bilgi sahibi olmak, sizi cesaretlendirecek.

15 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:41 Güneş-Chiron kavuşum etkisi altında güne adım atıyoruz. Bu enerji cesaret verici olduğu gibi, kurallarını kendinizin belirlediği bir dünyada yaşama arzunuzun da göstergesidir. Zihinsel, mistik ve bilinmeyen konular üzerine daha fazla eğilebileceğiniz bu dönemde, yükselen şifa gücünüzle etrafınızdaki insanlara destek olabilirsiniz. Eğer siz kötü günler yaşarken birileri size yardımcı olmadıysa, siz bu süreçte diğer insanlara destek vererek o acı günlerin bilinçaltınızda açtığı derin yaraları sarmaya çalışabilirsiniz. Sizi bugünlerde şifacı biri olarak görebilirler, böyle tanınmaktan mutlu olabilirsiniz. Sizi kimsenin kötü biri olarak görmesine tahammülünüz yoktur. Belki de bu yüzden gereğinden fazla iyilikte bulunabilirsiniz. Bu kavuşum, kendinizle bütünleşmenizi sağlayıcıdır. Bu bütünleşme, birçok probleminizi çözebilmenizde yardımcıdır. Saat 13:05-18:10 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. İlişkilerinizin kuvvetli olması, karşılıklı olarak denge ve uyumluluğun sağlanması gibi konulara önem verirsiniz. Her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Saat 18:10 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dışarıdan gelen olumsuz tepkilere, sert yanıtlar verebilirsiniz. Kendi alanınızı, sınırlarınızı korumak istersiniz. Tutkulu, bir hayli arzulu şekilde duygularınızı yansıtırsınız. Saat 22:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eğitim, uzak şehir, ülke, ikili ilişki,ortaklıkları gibi konularda uzun vadeli ve gelişimi merkez alarak düşünmenin önemini vurguluyor. İyileştirici ve huzur verici gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

15 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün detay gerektiren işlerde çok yorulabilirsin. Dikkat dağınıklığına karşı tüm önlemlerini almalısın.

15 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her gelen haberin doğru olduğunu araştırmak isterseniz sizde yorulursunuz. Gerçekler neyse bu alanda değerlendirin. Spekülasyona açık haberlere kulak asmamanız gerekir.

15 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

15 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi bu aralar her şey rahatsız ediyor gibi. Evli olan Balıklar eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise...

15 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapamadıklarınızı gözünüzde büyütmekten kaçının. Geçmişi sorguladığınız bu dönemde bazı dedikodular önünüze gelebilir. Maddi konularda rahat bir gün içindesiniz.

15 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerdeki manevi dengeyi tutturmanız ve bunun karşılığında duygusal olarak kendinizi güvende hissetmeniz mümkün olacaktır. Borçlarınız, vergi ve kredilerinizde mali dengeyi yakaladığınız gibi, başkalarının parasını yönetiyorsanız uzlaşma ve dengeli planlama sayesinde başarıya ulaşmanız ve takdir toplamanız olasıdır. Devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir. Maddi ve manevi değer alanlarında beş günlük sorumlu bir tavra sahip bulunacaksınız.

14 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, son derece keyifli olabilir. Çeşitli yaratıcı uğraşlar, sosyal ortamlar, kişisel hobiler, günün ana temaları olabilir. Hayatın renkli, cıvıl cıvıl yönleriyle ilgilenmeniz mümkündür. Olumsuzluklar bugün pek yanınıza uğramayabilir.

15 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 14' 37" R
Ay
Yengeç
24° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 18' 38"
Venüs
Balık
09° 13' 48"
Mars
Kova
27° 10' 53"
Jüpiter
Boğa
14° 43' 59"
Satürn
Balık
12° 08' 07"
Uranüs
Boğa
20° 13' 21"
Neptün
Balık
27° 25' 53"
Plüton
Kova
01° 38' 44"
Chiron
Koç
18° 13' 02"
Lilith
Başak
18° 41' 08"
True Node
Koç
15° 44' 60"
Son Güncelleme : 19/03/2024 11:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>