Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrenin Desteğine Başvuruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün içinde bulunduğun ilişkinin sende nasıl bir etkisi olduğunu fark edebilirsin. Daha önceden kıymetini bilmediğin ufak şeylerin kıymetini daha iyi anlayacak ve sevdiğine daha dikkati davranacaksın.

Son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlayan, elde edeceğinizden çok emin olduğunuz sonuç, bugünkü çok kritik görüşmenin sonucunda sizi sevindirecek.

Maddi konularda atak yapmak isteyebilir ve bunun için büyük bir heves duyabilirsin. Ancak aceleci davranmamalı ve bazı şeyleri zamana bırakmalısın bugün. Kendini çok fazla yormamalı ve parasal konuları kaygı haline getirmemelisin.

Sağlığına dikkat etmek istediğin zaman ilgilenmen gereken birden fazla mevzu çıkabilir. Bu durum seni yorsa da her şeyi tek tek düzene koyman, daha sonra mutlu olacağın sonuçlar doğuracak. Bugün kendine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hislerine daha çok güvenmelisin. Bildiğini düşündüğün konularda yanılsan da hislerin seni doğru kapıya çıkaracak. Hem kendine hem de etrafındakilere destek olmak için kendine inanmalısın bugün.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, sevdiğiniz bir kişiden gelen haberle birlikte gün içinde dengelerinizin altüst olduğunu hissedeceksiniz. Bu durum beraberinde birçok yeni gelişmeyi de getirecek. Yaratıcı enerjiniz zirvede ve neden yeni bir hobi edinmeyi düşünmüyorsunuz?

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken kendini biraz halsiz hissedebilirsin. Yoğuntemposu içinde kendine daha fazla zaman ayırman gerektiğini hatırlayacaksın. Kendince çizdiğin yolda tek başına yürümeyi planlayabilirsin. Güvendiğin insanların desteğini alman işine yarayabilir. Değer verdiğin kişiyle geçireceğin keyifli akşam yemeğiyle ciddi kararlar alabilirsin. Yaşam alanını yeniden dekore etmek için farklı dekorasyon dergilerini karıştıracaksın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda hangi değerleri ve hangi insanları tutacağınızı düşünebilirsiniz. Duygularınız ve bunlardan öğrendikleriniz sizin için belirleyici olabilir. Kurtulmanız gereken bir şeyler varsa bunlar karşısında daha cesaretli olmalısınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmakta biraz zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda dikkat çekici olabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Sosyal olaylara yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde geleceğe dair planlar yapmak sizi keyiflendirebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birden gelişen özgüven neticesinde ani çıkışlar yapabilir ve sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Profesyonel hayatınıza da eşit şekilde ilginizi...

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır üstünde çalıştığın birveya proje sana güzel bir kazanç getirmeye başlayabilir. Maddi açıdan keyfinin yerine gelmesi olası bugün. Emeklerinin karşılığını çok daha keyifle alabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yolunuza çıkan özel bir ilham kıvılcımı var. Gün, birçok eski sorunu ortadan kaldıracak ve dünyayı çok daha geniş görmenize yardımcı olacaktır. Başarı için yeni fırsatlar her köşede parlar ve onları hiç ter dökmeden yakalamanıza olanak tanır. Bu şansları başka birinin yakalamasını bekleyerek bırakmayın, çünkü sizin için önemli bir şeyi başkalarının sahiplendiğini görmek istemeyeceksiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız siz, bulunduğunuz ortama mantıklı çözümler getirebilirsiniz. Fakat uygulamaya geçtiğiniz anda, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Egonuz çok güçlü. Planladığınız işleri, iyi bir düzenlemeyle başarabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdekilerden birinin hayatı, sürekli bir drama içinde geçebilir. İlk başta bu drama sizin de dikkatinizi çekse de bunun içine çok fazla girmemeye çalışın. Kendinizi korumak için biraz uzakta kalmakta fayda var.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 19"
Ay
Akrep
16° 25' 13"
Merkür
Koç
26° 08' 45"
Venüs
Balık
20° 48' 24"
Mars
Balık
04° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 28"
Satürn
Balık
13° 13' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 04"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 20"
Lilith
Başak
19° 43' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>