Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Problemler Yaşanabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 50%

Her zamankinden daha fazla gülüyorsunuz! Sizi böylesine neşeli yapan ne? Son zamanlarda kariyer hayatınız çok başarılı mı ilerliyor? Yoksa tekrardan aşık mı oldunuz? Bugün ruhunuzu canlandıran ve umutlarınızı yeşerten sizdeki bu humanizm dalgasının düşünürsek belki bunların hiçbiri değil. Aferin size!

Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Düşüncelerin çılgın ve saldırgan olabilir; ama her şeyin kısa süre içinde yerli yerine oturacağını göreceksin. Zihnin çok daha berrak olacak; fakat yine de duygularının başına bela açtığına tanık olabilirsin. Hedeflerin konusunda sabırlı ol. Sırf yapılacaklar listen dolup taşıyor diye hepsini bir güne sığdırmak zorunda değilsin.Sanatsal ifadeler bir çok şekilde ortaya çıkabilir. Yalnızca resim yaparak, şarkı söylemek ya da bir enstrüman çalarak olmak zorunda değildir. Yaptığın her şey bir dışa vurun ve senin seçimin. Örneğin hayalindeki araba özellikle bir markaya ait çünkü arabanın tipi senin kendini nasıl hissettiğini ifade ediyor., kendini ifade etmenin daha etkileyici bir şekli kendi evini yapmak ya da kendi alanını inşaa etmek neden olmasın?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Çok sayıda işle meşgul olduğunuz için kendinizi biraz keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, sevdikleriniz ve evinizle ilgili işler ön planda olabilir. Seyahat ve taşınma planları gündeme gelebilir. Kardeşler ve akrabalarla iletişim trafiği artıyor.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde gelen bir telefon ile güne başlayacaksın. Gün içerisinde düşündüklerini dile getirme konusunda problemler yaşayabilirsin. Yalnız bir Balık burcuysan, eski sevgilin ile yeniden bir araya gelme planların olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hissedebilirsiniz bugün. Kırılganlığınız artabilir, sevgisizlikten dert yanabileceğiniz içsel çekişmelere gidebilirsiniz. Ruhunuzu besleyerek enerjinizi yükseltmeyi deneyin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde çift durumlu olaylarla ilgilenmek durumda kalabilirsiniz. İşlerinizde yavaşlama olabilir. Başkalarından alacağınız destekler var. Gün içinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla geçireceğiniz zamanlar var.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Topluluk içerisinde insanların farklı ve bazı rahatsız edici davranışlarına uyum sağlayamayabilir ve tutarlı bir şekilde kalamayabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz ve evinizle ilgili konular önem kazanıyor, ailenizle bir araya gelebilir, sohbet edebilir ya da onları arayabilirsiniz. Evde oldukça aktif olabilirsiniz. Bekleyen tadilat işleri, dekorasyon gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi beslenmenin değerini anlamanın tam zamanı. İlgisiz görünen bir dizi küçük sağlık sorunundan muzdaripsiniz. Aslında bunların hepsi zayıf beslenme düzeninizle ilgili. Bugün, yeme alışkanlıklarınızı değiştirmenin genel sağlığınızı iyileştirmenin tek yolu olduğunu ve bunun hayatınızın diğer alanlarını da iyileştirebileceğini anlamanız gerekir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Olumlu motivasyonunuzu özel ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Güçlü bir partner, üzerinizde baskı kurabilir. Meraklı bakışlara hedef olacağınız bir gündesiniz. 

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte huzur ve aşk dolu bir gün geçireceksiniz. İş hayatınız ile ilgili karşınıza ilginç bir teklif çıkabilir ve kafanız karışabilir. Bugün pozitif enerjilerle dolu olacaksınız ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Özellikle aşk hayatınızdaki huzursuzlukların geride kalması, sizi çok mutlu edecek. Yüksek çalışma temponuzun, hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Mecburi harcamalarınızın dışında çok fazla gideriniz var. Bunların önemli birinden yakın bir zamanda kurtulacaksınız. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 53" R
Ay
Yay
12° 59' 57"
Merkür
Koç
16° 04' 51"
Venüs
Koç
27° 03' 19"
Mars
Balık
27° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 44"
Satürn
Balık
16° 17' 16"
Uranüs
Boğa
22° 09' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 37"
Lilith
Başak
22° 58' 57"
True Node
Koç
15° 30' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>