Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bugünlerde Şüphecisin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 60%

Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü olacak. Günü yalnız geçirmeyin. Dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın. İlginç insanların toplandığı sosyal bir ortama girin. Kendinizi tanıtmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye gidin ya da müzikal bir konsere katılın. İnsanlarla kaynaşın ve Balık cazibesinden yararlanın! Romantik anlamda da birinin ilgisini çekebilirsiniz.

Bugün diğerlerini etkilemek için istekli olabilirsiniz. Bir projenin tam ortasında olabilirsiniz ve bazı olumlu geribildirimler isteyebilirsiniz. Yine de bu yoğun bir gün olabilir ve meslektaşlarınız kendi endişe duydukları şeylerle meşgul olabilir. Ancak, çalışmanızı onlar tarafından bilinir kılmaya ve çabalarınızı duyurmaya devam edin. Çok yakında, uzmanlığınız konusunda daha tanınır hale geleceksiniz. Sadece şimdilik sabırlı olun!

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

İnsanlar her zamankinden daha sakin ve sessiz olduğunu düşünebilir. İçinde olup bitenler yüzünden insanlarla uğraşacak enerjin kalmamış olabilir. Öte yandan son birkaç yıldır hayatına hakim olan düzensizliğin sona ermekte olduğunu hissediyorsun. Yaşamın için zaruri olan şeylerin bir daha asla görüş açından çıkmaması için elinden geleni yapmalısın.Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. İnançlarınız, değerleriniz gün içinde daha önemli olabilir. Motivasyonu ve iç huzuru sağlayabilir. Spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığını şifalandırma zamanı.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara şüpheyle yaklaşmak istemesen de bir şeyler seni şüphelendiriyor. Üzerinde bir baskı olduğu hissine kapılabilir, bir akrabanın hakkında olumsuz düşünceleri olduğunu öğrenebilirsin. Sağlık sorunları olan bir Balık burcuysan, iyi haberler alabilirsin.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıdan nasıl göründüğünüzü fazlaca umursuyor olabilirsiniz. Etkilendiğinizi görenler üzerinize gelmekten çekinmeyecektir. Kendinizi ifade ediş tarzınızı sorgulamadan karşınızdaki kişilerin gerçek niyetlerini anlamalısınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konuların sizi hapsettiğini hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayalinizdeki partner bugünlerde hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza girebilir. Sürpriz karşılaşmalar ve güzel gelişmelere açık olun.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizi yoğun bir şekilde analiz ediyor. Sorgulanmış gibi hissedebilirsiniz, ama niyetleri bu deği ve sizin de saklayacak hiçbir şeyiniz yok.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızın, sizi rahatsız edecek boyutlara gelmesine izin vermemelisiniz.  Bugün sinirlisiniz. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız her hareketinizi belirleyen asıl etken haline gelebilir. Çeşitli felsefi değerlendirmeler yapabilirsiniz. Çevreye karşı hassasınız; bu sebeple olumsuz ortamlarda bulunmayın ve negatif titreşimlerden uzak kalmaya çalışın.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin söylediği her söz, kalbinizi kırmaya başladı. İşiniz ve kariyeriniz söz konusu olduğunda her şey yolunda gidiyor. Pozitif enerji ile dolusunuz ve etrafınızdaki insanlara mutluluk saçıyorsunuz.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Buram buram aşk kokan bir gün sizi bekliyor. Bu sıralarda ikili ilişkilerdeki başarı şansınız çok yüksek. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanıyacağınız bir insandan beklemediğiniz kadar etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. Gelişmeleri sizden yana çevirmeniz gerekiyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 27' 46" R
Ay
Akrep
06° 20' 40" R
Merkür
Koç
16° 03' 37"
Venüs
Koç
23° 26' 35"
Mars
Balık
24° 59' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 02"
Satürn
Balık
16° 00' 55"
Uranüs
Boğa
22° 00' 01"
Neptün
Balık
28° 42' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 31"
Lilith
Başak
22° 39' 27"
True Node
Koç
15° 38' 02"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>