Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geleceğe Umutla Bakıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 90%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Bugün, harekete geçtiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İşyerinde özgürlük ve her tür grup etkinliğinde kendi kendinize yettiğiniz bir durum peşindeyseniz, sesinizi yükseltip isteklerinizi mantık çerçevesinde ifade etmeniz gerekecek. İnsan bazen idealleri uğruna savaşmalıdır. Yaşanacak gün, böyle yapanların, çabalarının meyvesini alacağını görmenizi sağlayacak!

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Meditasyon için güzel bir gün. Kendine odaklanıp içindeki rehber veya koruyucu melekle bağlantı kurmak isteyeceksin. Güçlü bir iyileştirici enerji mevcut; sana ilham katıyor. Üst benliğine bazı çözümleri sormak isteyeceksin. Cevaplar ise ilginç tesadüfler veya hisler olarak sana gelecektir.Genel olarak sosyal, politik ve insanı sorunlara dikkat etmeye meyilli bir yapınız var ve bugün bu yönünüzü daha önce hiç olmadığı kadar gün yüzüne çıkaracak can sıkıcı haberler alabilirsiniz. İşin içindekileri tanıyabilirsiniz ve bu yüzden bu tip olaylarla ilişkili gruplara katılmak isteyebilir, bu yolla hayatınızı sonsuza dek değiştirmek isteyebilirsiniz. Bir fark yaratmak için yaşıyorsunuz, o zaman yaratın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına büyük miktarda zıtlıklar çıkabilir fakat bunlara çok takılmamaya gayret et. Kilit nokta, mantıklı kalıp olumlu bir bakış açısı benimsemek. Madalyonun öteki yüzünü kabul edip ve anlayışlı bir tutum takınıp olaylara güzel bir denge getirebilirsin. Fedakarlık yapanlar için destekleyici ve yardımsever ol ki daha rahat bir süreç yaşa.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün taşınmaz mal konuları, alacak-verecek gündemleri ve aile içi maddi-manevi destekler gündemde olabilir. Sevdikleriniz için çabalamaktan kaçınmayın.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ani değişimler gündeme gelebilir. Ailenden gelecek destek, elini güçlendirecek. Sağlık konusunda bugün atacağın adımlar olabilir. Aklındaki sorular hakkında yanıt bulacak olman, geleceğe daha umutlu bakmanda yardımcı olacak. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilin ve arkadaşların arasında denge kurmakta zorluk yaşayabilirsin.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili konular bugün gündeminizde olabilir. İletişimde gergin konuşmalar işleri yokuşa sürebilir. Bazen susmak en iyi cevaptır. Bugün cevap vermek yerine susmayı tercih edin.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bazı konulara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Öğle saatlerinde karar vermek zorlaşabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dertleşme, çözüm üretme noktasında olumlu ve yapıcı durumlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde hakkınızda konuşulanları duyabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yarım bıraktığınız projeler sadece nesnelerin dünyasında değil, sizin zihninizde de yer kaplıyor. Bunların kaderini belirleyin, tamamlayın veya sonlandırın. Hevesli olduğunuz bir konuda kırıcı sözler sarf eden bazı kişilerin iyi niyetini sorgulamanız gerekebilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Gün içinde motivasyonunuz güçleniyor.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir anda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ufak sorunlar yüzünden partneriniz ile tartışmaktan kaçının. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara yardım etmekten keyif alıyorsunuz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün,yaşantınızla ilgili bir yoğunlaşma söz konusu. Ele attığınız her konu, sizde yeni bir çalışma sistemi içinde olmanızı sağlıyor. Çevresel koşullarınızı zorlayarak bazı olayların gündeme gelmesini sağlayacaksınız. Üstün nitelikli kişilerin size sağlayacağı avantajları yok saymadan, mantıklı bir yaklaşım içindesiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 05" R
Ay
Başak
07° 43' 14"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Koç
17° 22' 50"
Mars
Balık
21° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 17"
Satürn
Balık
15° 32' 23"
Uranüs
Boğa
21° 43' 41"
Neptün
Balık
28° 33' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 23"
Lilith
Başak
22° 06' 44"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>