Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fırsatlarını Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Büyüleyici bilgiler ve yeni fikirler bugün karşınıza çıkabilir. Bu, hayal gücünüzü harekete geçirir ve sizi şimdiden zamanınızın ve konsantrasyonunuzun çoğunu alabilen projeleriniz için sizi cesaretlendirir. Ayrıca bugün özellikle seksi görünüyor ve hissediyorsunuz. Sevgilinizle yakın bir buluşma ayarlamak şu an için iyi bir fikir. Bu aynı zamanda yeni kıyafet almak için harika bir gün.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Bugün günlük rutinindeki sıradanlıktan sıkılmış hissetmen olası. Yeni bir strateji veya felsefe edinebilirsin. Hayata daha pozitif ve iddialı bir tutumla yaklaşacaksın. Hayat, başına gelmiş, kendiliğinden akıp giden bir şey değil. Hayat senin yaptığın, elinde olan bir şey! O halde hedeflerini belirlemeye başla ve onlara ulaşmak için planlar yap. Sınır yok!Bugün yerinizden kalkıp harekete geçmek için biraz endişeli hissedebilirsiniz fakat diğer herkes de size ayak uyduruyor. Sabırsızlığınız sizi ve çevrenizdekileri çileden çıkaracak. Yavaşlayın ve derin bir nefes alın. Bugün kendinizi rotaya bağlı kalmak zorunda hissetmeyin. İçinizden geldiği gibi hareket edin ve eğlenceli kişiliğinizin sahneye çıkmasına izin verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

16 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda boşlukta ilerliyor. Gün içinde anlık planlarla hareket edebilirsiniz. Dış görüntünüz veya sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşme, harcamalar, ev ve aileye dair konular öne çıkabilir. Bir isteğiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz.

16 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerini düzenlemek için eline geçen fırsatları değerlendireceğin bir gün seni bekliyor. Ertelediğin, yarım bıraktığın işlerini tamamlamak için ayrı bir güç harcayacaksın. Sinema ya da tiyatro gibi etkinlere giderek keyifli vakit geçirmek isteyeceksin. Son zamanlarda aldığın kilolarla başın dertteyse profesyonel olarak yardım almak için araştırma yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, kendini yeni bir aşka hazır hissediyorsun.

16 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşanılan bazı olaylara karşı biraz acımasız olabilirsiniz. Olaylara daha pozitif bir bakış açısıyla yaklaşırsanız yaşamın size karşı ne kadar cömert olduğunu görebilirsiniz. Kendinize karşı daha iyimser olmaya özen gösterin. İş hayatınızla ilgili oluşabilecek rekabetlere karşı sert tutumlar içinde olmamaya önem verin. 

16 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

16 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama konusunda yaşadığınız problemleri çözmek için planlı olmayı tercih edebilirsiniz. Öz disiplini hissetmek için daha çok çaba göstermeniz gerekebilir.

16 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çıkan tartışmalarda çok fazla gürültü kopsa da çözüme varmak kolay olmayacak. Konuşmalarınızda net olmaya ve söylemek istediklerinizi iyi aktarmaya dikkat edin; zira kolayca yanlış yorumlanabilirler. Bir grup insan önünde herhangi bir resmi sunum yapmanız gerekiyorsa, söz almadan önce konuşmanız için aldığınız notları tekrar gözden geçirin. Ana hatlarınızı yeniden oluşturmanızda ya da vurgulamak istediğiniz noktaları tekrar düşünmenizde fayda var.

16 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani bir masraf ortaya çıkabilir ve bu durum bir süre canınızı sıkabilir. Bir şey bozulursa, daha yeni bir teknoloji biçimine geçmek hayatınızı gerçekten kolaylaştırabilir. Bir süre onsuz gidebileceğinizi düşünseniz bile, biraz piyasa araştırması yapın çünkü çok uzun süre beklerseniz kaçıracağınız çok şey bulabilirsiniz. Dostlarınızla yaptığınız sohbetlerde konu konuyu açarak, aşk hayatınızla ilgili işe yarar tavsiyelere gelebilir.

16 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Çevrenizle takıştığınız duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız.

16 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

16 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden de doğru anlamda yarar sağlamayı başarabileceksiniz. Kendinizi motive etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

16 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yapacağınız konuşma, beraberliğinizin aşama kaydetmesine yardımcı olabilir. Duygularınıza kapılıp hareket etmek yerine, olayları izleyerek adım atmalısınız. İşinizde, sizi rahatsız eden konuyu birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmak istiyorsunuz, fakat tartışmak için seçtiğiniz zaman doğru değil. Bu yüzleşme ters durumlar yaratabilir ve tartışmanın boyutları değişebilir. Doğru zamanı beklemelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünün. Soğuk hava sağlığınızı etkiliyor.

16 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 57" R
Ay
Koç
17° 01' 03" R
Merkür
Koç
20° 11' 00"
Venüs
Boğa
08° 03' 28"
Mars
Koç
04° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 55"
Satürn
Balık
17° 03' 44"
Uranüs
Boğa
22° 40' 35"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 39"
Lilith
Başak
23° 58' 23"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>