Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mücadelecisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişinin söylediklerini dikkatle dinleyeceğin bir gün. Bu kişinin anlatacakları seni çok etkileyebilir. Bir adım atmadan önce bu kişiyi daha dikkatli bir şekilde tanımaya çalışmalısın.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. İş yerinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulayabilirsiniz. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar, bugün verimli olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Bugün takım çalışmasına yatkın olman gerekecek. Bazı şeyleri başarmak ve daha da ileriye gitmek için tek başına yeterli olamayabilirsin. Sana destek olan insanlarla birlikteyapmak önemli olacak bugün.

Sevdiklerine yemekler hazırlamak isteyebilirsin bugün. Hem sağlıklı hem de keyifli bir sofra için kolları sıvayabilirsin. Eğer ortada henüz böyle bir plan yoksa bugün bunu yapmak için adım atman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zaman senin için çok hızlı akabilir. Halletmen gereken meseleler için çok az zamanın olabilir. O yüzden her şeye hazırlıklı olmalı ve özellikle belgeler ile alakalı konularda dikkati elden bırakmamalısın.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları,bugün uzun süren telefon görüşmeleri ve iletişimsel adımlarla devam edecek. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha iyi bir şekilde ifade ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizle guru duyma zamanı! Durumları değerlendirmeye çalışın.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına yönelik titizliğin artabilir. İşlenmiş gıdaları mutfağından çıkarmak isterken, yararlı besinleri hayatına alabilirsin. Mücadele olmadan bir şey elde edilemeyeceğini biliyorsun. Maddi kazancını artırmak adına hırslı davranabilirsin. Aile bireyleriyle geçireceğin sakin bir akşamla tüm gerginliğini ve yorgunluğunu üzerinden atacaksın.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işler ya da aileden gelecek gelirler söz konusu olduğunda kendi hakkınızın peşine düşmeniz gerekebilir. Bunu bir bencillik olarak değerlendirmemelisiniz. Başkaları için verdiğiniz hak mücadelesini kendiniz için yapıyor olmak, farkına vardığınızda size çok motivasyon verecektir.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biraz daha çaba göstermeniz size fayda sağlayacak. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler söz konusu.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi net bir tutumla ifade etmeli ve hayatın risk içerebileceğini hatırlamalısınız. Bugünlerde hayatta en çok netlik arayışı içerisinde olabilirsiniz...

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne bir liste yaparak başlamak iyi olabilir. Halledilmesi gereken meseleleri doğru bir biçimde yoluna koymak bu listeyle belli olabilir. Önceliklerini dikkatlice belirlemek büyük önem kazanabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yolunuza çıkan özel bir ilham kıvılcımı var. Gün, birçok eski sorunu ortadan kaldıracak ve dünyayı çok daha geniş görmenize yardımcı olacaktır. Başarı için yeni fırsatlar her köşede parlar ve onları hiç ter dökmeden yakalamanıza olanak tanır. Bu şansları başka birinin yakalamasını bekleyerek bırakmayın, çünkü sizin için önemli bir şeyi başkalarının sahiplendiğini görmek istemeyeceksiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş konusunda hareketli bir gün yaşayacaksınız. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel kavramlarınız önemli.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevre, topluluk, derneklerden dolayı harcamalarınız artabilir. Ailenizle, evinizle ilgili yeni kararlar alacaksanız pek uygun bir günde değilsiniz. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 58" R
Ay
Başak
18° 22' 16"
Merkür
Koç
17° 10' 58"
Venüs
Koç
18° 29' 38"
Mars
Balık
21° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 40"
Satürn
Balık
15° 37' 44"
Uranüs
Boğa
21° 46' 39"
Neptün
Balık
28° 35' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 33"
Lilith
Başak
22° 12' 44"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>