Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürprizlerle Dolusun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Oldukça dışadönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Cazibenizi büyük bir grup insana karşı kullanmak isteyeceksiniz. Kalabalık bir klübe veya bara gidin. Ya da insanlarla bir kafede sohbet ederek zaman geçirin. Bazı yeni arkadaşlar edinmek ve hayatl ilgili düşüncelerinizi paylaşmak isteyeceksiniz. Kendinizi tekrardan bir genç gibi hissedebilir, eğlenceli tartışmalara girebilir ve canlı şakalar yapabilirsiniz.

Bugün yavaşça ve güvenle hareket edin, ancak sizin fikirleriniz üzerinden kendisine kredi almaya çalışan birisinin orada olabileceğinin de farkına varın. Kendinizi koruyun ve yaptığınıziçin takdir edildiğinizden emin olun. Aynı zamanda, ortalığı karıştırmaya çalışan birisinden ya da bir şeylerden duygusal bir enerjiler alıyor olabilirsiniz. Her zaman ayrıntılara odaklanmak yerine, büyük resme baktığınızdan emin olun.

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Dilini biraz tutmaya çalış. Başkalarına sarmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Ne kadar duyarlı bir tutum takınırsan o kadar istediğine ulaşman kolaylaşacaktır. Bugün modun inişli çıkışlı olabilir ve duygularına anlam veremeyebilirsin. Fakat onları ittirmek yerine, daha yakın ilişkiler kurmayı dene. Dahası, sana söylemeye çalıştıkları önemli bir şey olabilir.Kendinizi olayların akışına bırakma yönündeki yaklaşımınız bugün sizi zorlu çıkmazlara sokabilir. Tam işlerin yoluna girdiğini düşündüğünüz anda kararsızlığınızın sizi tuhaf bir halde bıraktığını görebilirsiniz. Takımınızın geri kalanı zaten yedek kulübesinde sorumluluk almaya hazırlanıyor. Şimdi sizin de etkin bir rol alıp aynısını yapmanızın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlık ve estetikle ilgili konular, ilişkielrde beklentiler ve gerçekler, gelecek planları, gelecek sorgulamaları gündeminizde olabilir. Sosyal çevrenizden duygusal destekler görebilir, yaşamınızda eksikliğini hissettiğiniz alanları iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysan, eşine sürpriz yaparak güne başlamak isteyebilirsin. Evde olduğun bugünü internette vakit geçirerek değerlendirmek isteyeceksin. Yalnız bir Balık burcuysan, sosyal medya üzerinden birisiyle diyalog kurmaya başlayabilirsin. Kendini de yeniden tanımaya başladığın farklı bir konuşma gerçekleştirebilirsin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal olabilirsiniz. Önceliğin sizlere verilmesini istiyor fakat dile getirmekte tereddüt yaşıyorsunuz. Beklentiye girmeden önce sevgide bir sıralamanın olmadığını ve her iki tarafın da duygularının aynı anda aktığını görmelisiniz

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken ilham alabileceğiniz çok şey var. Yaratıcı uğraşlara ve kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi yanlış yerlere harcamamak için egzersiz yaparsanız faydalı olacaktır. Yeniliklere başlamak için uygun bir gün olmasa da var olan işlerinizi tamamlayıp bitirmek için uygun.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gözler üzerinizde olabilir. Cazibenizle, çekiciliğinizle göz alıcı olabilirsiniz. Bu durum sizi ilişkilerde söz sahibi kılabilir. Fazlaca sübjektif davranmadığınızdan, karşı tarafı da dikkate aldığınızdan emin olun.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski paranoyalarınız tekrar üzerinize geliyorsa, kendinizi güvence altına alma zamanı. Psikolojik destek almayı düşünebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz hareketli geçecektir. İnsanlarla iletişiminiz ve haberleşmenizde ciddi artışlar olabilir. İlişkilerinizde bazı gerginlikler yaşasanız da kendinizi kontrol etmeniz sizin için mümkün. Sadece denemeniz gerekiyor. Beklemediğiniz bir para gelebilir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce kendinizi hazır hissettiğinizden emin olun. İş yerinizdeki meslektaşlarınızın tavsiyelerine kulak verin. Bugün aile bireyleriniz ile birlikte keyifli anlar geçireceksiniz

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hassasiyetiniz karşı cinsle aranıza girebilir. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve aşk hayatınızı şekillendirebilecek teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Mesleki konularda kendinizi ifade etmeniz çok kolay olacak. Olaylara daha gerçekçi bakacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde, grup çalışmalarında tavrınızı net olarak ortaya koymanız gerekiyor. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 56' 36" R
Ay
Yay
08° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 02' 16"
Venüs
Koç
26° 35' 04"
Mars
Balık
26° 57' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 25"
Satürn
Balık
16° 15' 10"
Uranüs
Boğa
22° 08' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 18"
Lilith
Başak
22° 56' 25"
True Node
Koç
15° 31' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>