Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geleceğini İnşa Ediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün elinize kalem alıp anılarınızı yazmalısınız. Duygularınız ve hisleriniz şu anda çok canlı ve ulaşılabilir olduğu için yazıklarınızdan sürükleyici bir kitap çıkabilir. Şu anda terapiye katılmış ya da yeni bir aşka başlamış olanlarınız için, bugün saf duygular yaşamak için uygun bir gün olacak.

Bugün bazı şeylere sarılmamaya çalışın. Artık işe yaramayan bir şeyin gitmesine izin vermek zorunda kalabilirsiniz. Belki dedurumunuzu veya yaşam düzenlemelerinizi yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Ya da çok zor olan bir ilişkiden vazgeçiyor olabilirsiniz. Hayatınızda ilerleme izin verme zamanı.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklenmedik, şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Geçmişten tanıdıklarla ile iletişime geçebilirsiniz. Geleceğe dair merak veya kaygı-takıntı durumları öne çıkabilir. Zihni daha temiz tutmaya, insanlardan etki almamaya çalışmamalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhmal ettiğin ilişkileri toparlamak için eline güzel fırsatlar geçiyor ve bunları değerlendirmek için zaman kaybetmeyeceksin. Ailenin desteğini de ardına aldığın yeni atılımlarında kontrolü elden bırakmıyorsun. İstikrarlı adımların ilerde meyvelerini toplamana yardımcı olacak. Sağlığına karşı daha özenli davranman gerekiyor.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geliştirmek adına farklı şeyler yapmak istiyor olabilirsiniz. Partneriniz sizleri desteklemiyor olsa bile istekleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. İletişiminizi koruyarak özgür iradenizle verdiğiniz kararı sorgulamasını istemeyebilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Akrep burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgi görmek istiyorsanız önce ilgi göstermeniz gerekebilir. İş konusunda özellikle yeni sözleşmeler ve anlaşmaların gündeme gelebileceği bir dönemdesiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün nostaljik kıyafetler tam size göre! Eski ama giyilebilecek durumda olan kıyafetlerinizi ortaya çıkarma zamanı.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Akrep burcunda seyahat ediyor.İnançlarınız ve hayat görüşünüzle ilgili konular ön planda olacaktır. Farklı kültürler ve inançlar üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan veya uzak akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin ruh haliniz yükseliyor. Çok çalışmaktansa eğlenmeğe bakınız. Buna göre işlerinizi organize edin. Bugün fiziksel ya da ruhsal tatil için iyi bir gündür.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle dünya bakışınız farklı olmasına rağmen, ortak bir görüş geliştirmemeniz için bir sebep yok. Sabırlı olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>