Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Görüşmelerin Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 10%

Bugün tam olarak ne anlatmak istediğinizi söylemezseniz, başınızı büyük bir belaya sokabilirsiniz. Sırf anlaşmazlık çıkmasın diye kendi düşüncelerinizden ve değerlerinizden ödün vermeyin. Aşk ve güzelliği bugün tadacaksınız ancak sadece onlara karşı rahat ve kaygısız bir tavır takınırsanız. Duygularınız oldukça yoğun olacak bu yüzden onları mantıklı bir çerçevede dengelemek için elinizden geleni yapın.

İşinizle ilgili olarak çok organizesiniz. En küçük eylem bile sizin için önceden belirlenmiştir. Yaratıcılığınız ve öz denetiminiz söz konusu olduğu sürece kanıtlayacak hiçbir şeyiniz yok. Bugün, bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmaya başlamanız için tüm unsurlar orada. Diğer insanlar yalnızca sizden öğrendiklerinden faydalanmayacak, aynı zamanda kendiniz hakkında iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Kalabalık bir grupla takılırsan sihri adeta deneyimleyeceksin. Bir konser ya da fuara katılmayı düşünebilirsin. Çevrendeki kalabalıkların içindeki insanların enerjileri seni etkileyecek. Kitlelere karışmayı hoş bulacaksın. Bazen kendini izole etmekten keyif alıyorsun ama bugün dışarı çıkıp sosyalleşmen gereken bir gün.Bugün teknolojiyi de içeren yeni bir yeti kazanabilirsiniz. Hızlı öğreniyorsunuz, dolayısıyla bilgisayarla ilgili yeni şeyler öğrenmek ilginizi çekiyor. Yeni bir yazılım uygulamasını keşfedebilir ya da bu yazılımın daha efektif çalışması için internette araştırma yapabilirsiniz. WordPress ya da Blogger kullanarak ilgi çekici bir blog oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karmaşık ve agresif bir karaktere sahip birisiyle karşılaşabilirsiniz. Çekingen ve sakin bir tip olarak çekişmelerle çok baş edebildiğiniz söylenemez. Çatışmaya girmekten kaçınmayı tercih edersiniz. Ancak özel durumlar sizi oldukça saldırgan yapıdaki birisiyle iletişim kurmaya zorlayabilir. Bu kişinin karşısında sağlam durmanız gerekebilir. Eğer bir konuda haklı olduğunuzu biliyorsanız geri çekilmeyin ve bu kişinin kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hediyeler, borç alma-verme konuları gündeme gelebilir. Finansal konularda hızlı kararlardan ve yüksek risklerden kaçınmalısınız. İlişkilerde, ortaklıklarda anlama ve anlaşılma nispeten zor olabilir. Geçici küslük ve barışmalar olabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Paylaşımcı yönünün ağır bastığı bir gündesin. Uzun zamandırarayan arkadaşına aracı olarakbulabilirsin. Maddi olarak kayıp yaşadığın yatırımlarından ders çıkarıyorsun. Borçlarını yapılandırmak isteyebilirsin. Bankan ile yaptığın görüşmeler yoğunlaşabilir. Motivasyonun yüksek başarılı planlar ortaya koyabilirsin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki yaşadığınız sorunlar sizleri arkadaş olarak yalnızlaştırıyor olabilir. Çevrenize karşı soğuk davranışlarınız yanlış anlaşılsa da sıcak bir insan olduğunuzu onlara göstermelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bazı konulara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Öğle saatlerinde karar vermek zorlaşabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşları ya da dostlar arasında önemli kazanımlar yapabilirsiniz. Başkalarına saygılı olduğunuzdan emin olun. Eğer gücunuzu kötüye kullanırsanız, daha sonra pişman olursunuz. Çevrenizden birisi önemli bir müttefik olarak ortaya çıka bilir ve sizi yaşamdaki olanaklar konusunda aydınlata bilir. Yeni idealler bulabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uçarı davranırsanız, uçarı insanları çekersiniz. Çalışkan biri gibi davranırsanız, bu çalışkan insanları çekersiniz. İşte bu kadar basit! Siz ne yapacağınızı biliyorsunuz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün olacak. Partnerinize vakit ayırmak iyi gelecektir. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık finansal konularda dikkatli hareket etmeniz gereken bir güne işaret ediyor. Kredileriniz ve borçlarınız konusunda problemlerle karşılaşabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni ve heyecan verici bağlantılar kuracaksınız. Hedeflerinizi belirleyin ve onlara ulaşabilmek için tüm gücünüzle çalışın. Sahip olduğunuz harika enerji ile insanlara neşe saçıp, günlerini aydınlatıyorsunuz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlayışsızlığınız üstünüzde, soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz. Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Yeni başladığınız proje üzerinde hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bu hataları sürekli tekrarlama ihtimaliniz var. Bu size çok şey kaybettirebilir. Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 33" R
Ay
Oğlak
09° 34' 14"
Merkür
Koç
16° 30' 20"
Venüs
Koç
29° 33' 46"
Mars
Balık
28° 49' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 07"
Satürn
Balık
16° 28' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 34"
Lilith
Başak
23° 12' 30"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>