Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duyguların Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi 'politik olarak doğru' olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Yaklaşık on gün önce, kariyerinizi ilerletmek için daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini düşünmüş olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugünün zorluklarını kabul etmek sizin için daha kolay olacaktır, çünkü en yüksek mükemmellik seviyesinde performans göstermeniz istenebilir. Bu girişimde kendinizi kaybetmemeye dikkat edin!

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Korku seni alman gereken riskleri almaktan alıkoyuyor mu? Hoşlandığın biri var ve ona açılamıyor musun? Evren, senden korkularını yenmeni talep ediyor. Önümüzdeki yıllarda risk aldığın için yaşayabileceğin olası utançlardan kaynaklanan değil; yapmadığın şeylerin pişmanlıkları önüne serilebilir. İyi düşün.Bugünkü eylemlerinizin iyi düşünülmüş ve düzenli olmasına özen gösterin. Yapılacak işlere balıklama dalmak yerine fazladan zamanı plan yapmak için kullanın. Eyleme geçmeden önce arkanıza yaslanıp biraz düşündüğünüz takdirde daha üretken olduğunuzu göreceksiniz. Başkalarıyla haşır neşir olurken sabırlı olun. İnsanlar mesafeli ve yavaş olabilirler, bu nedenle onlara iyice düşünüp taşınmaları için gereken zamanı tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojiyi de içeren yeni bir yeti kazanabilirsiniz. Hızlı öğreniyorsunuz, dolayısıyla bilgisayarla ilgili yeni şeyler öğrenmek ilginizi çekiyor. Yeni bir yazılım uygulamasını keşfedebilir ya da bu yazılımın daha efektif çalışması için internette araştırma yapabilirsiniz. WordPress ya da Blogger kullanarak ilgi çekici bir blog oluşturabilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hediyeler, borç alma-verme konuları gündeme gelebilir. Finansal konularda hızlı kararlardan ve yüksek risklerden kaçınmalısınız. İlişkilerde, ortaklıklarda anlama ve anlaşılma nispeten zor olabilir. Geçici küslük ve barışmalar olabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan biriysen, eski sevgilin sana mesaj atabilir. Ailenle aranda güven bağının sağlam olması sana özgüven veriyor.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne ortaklı işlerinizdeki sorunların çözümü ile ilgili başlıyor olabilirsiniz. Titiz çalışmanızın ödülünü alıyor olacaksınız. Olgun davranışlarınız sosyal çevrenizden beğeni göreceksiniz. Planlı ilerlemeniz sorunların üstesinden gelmenizi kolaylaştıracaktır.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Parasal konulardan dolayı bağlayıcı koşullar oluşabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili yenileme yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Güven ve korunma konularıyla ilgili krizler yaşayabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür retrosu başlıyor! 4 Kasım tarihine kadar 9. evinizi tetikleyecek. Bu da demek oluyor ki, yurt dışı, yabancılar, evraksal işler, hukuki konular, eğitim konuları ve seyahatlerle ilgili konularda eğer ticaretle ilgileniyorsanız bu alanda çeşitli krizlerle uğraşmanız olasıdır. Eskiden seyahat ettiğiniz bazı yerleri tekrar ziyaret etmek isteyebilir, maneviyatınızın yükseldiğini görebilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük bir ayrıntı sizi rahatsız etmeye devam ederse, kendinize neler olduğunu sorun. Belki bu şey size geçmiş bir durumu hatırlatıyor ya da daha büyük bir sorunun habercisi.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlayacak.Bugün odağınızda krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular olacaktır. Finansal destek arayışına girebilir, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Duygusal krizlerinizi doğru yönettiğinizden emin olun.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızdaki tutkuyu arttıracak bir şeyler yapmayı planlayın. İş yerinizdeki finansal gelirinizde bir miktar artış olabilir. İnsanlara yardım etmekten büyük bir zevk alıyorsunuz ve çevrenizdekilere güven veriyorsunuz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşk kapınızda! Değişik insanlar sizi etkileyebilir ve kolayca aşık olabilirsiniz. Sadece seçim yaparken biraz seçici olmaya çalışın. Yeni birümidiyle karşı karşıya bulunuyorsunuz. Yapmış olduğunuz bir teşebbüs bugün meyvesini verecek, ilerisi için de yeni imkanlar kapıyı açılıyor. Para harcayarak insanları etkileme yoluna gitmemelisiniz. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat edin. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>