Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fırsatları Değerlendireceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevgilinize bağlantı kurmak için güzel bir gün ve birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Bazen abartıya kaçıp sevgilinizle şık bir restorana gitmek iyi bir olacaktır. Belki de bir otelde hafta sonunu geçirmek isteyebilirsiniz? Bekarsanız, özel biriyle bir randevuya çıkmanın tam zamanı. Samimiyet ve güçlü ilişkiler bugünün gündeminde olacak.

Ne kadar da odaklanmışsınız bugün! Öyle sakin ve toplusunuz ki. Tabii ki, ruh haliniz bu ağırbaşlılık, mantıklılık ve çalışkanlık için oldukça misafirperver. Ufuk temiz ve yaşam denizlerinde gezinmek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahipsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz daha inanç ve cesaret. Eğer bugün başarılı olmazsan, kendinden başka suçlayacak kimsen olmayacak.

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Özür dilemen gereken birisi varsa, bugün bunu yapmak için harika bir gün. Bu çok kolay olmasa da herkes, hayatında belli sebepler dolayısıyla özür diler. Hepimiz hata yaparız. Birine yaklaşmak ve aranı düzeltmek için bugünden daha iyisini zor bulursun. Arabuluculuk yeteneğin gerçekten çok özel. Günün enerjisi ise bu özelliğini destekliyor. Hadi yap – sonrasında harika hissedeceksin!Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak sosyal, politik ve insanı sorunlara dikkat etmeye meyilli bir yapınız var ve bugün bu yönünüzü daha önce hiç olmadığı kadar gün yüzüne çıkaracak can sıkıcı haberler alabilirsiniz. İşin içindekileri tanıyabilirsiniz ve bu yüzden bu tip olaylarla ilişkili gruplara katılmak isteyebilir, bu yolla hayatınızı sonsuza dek değiştirmek isteyebilirsiniz. Bir fark yaratmak için yaşıyorsunuz, o zaman yaratın!

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde hızlı değişimler olabilir. Sosyal çevreniz ve ilişkiler sizin için daha önemli ve ön planda olacak. Abartılı duygular ve tepkilerden kaçınmak daha sağlıklı olabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin doğrultusunda ilerlemek istiyorsun. Kariyer yaşantında karşına gelecek yeni fırsatları değerlendirmeyi düşüneceksin. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan, eski sevgilinin yeniden bir araya gelme mesajları kafanı karıştırabilir. Uzun süredir ertelediğin tatil konusunda ciddi bir adım atacaksın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bazı şeyleri bitirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Doğru olduğunu hissettiğiniz an, adım atmaktan korkmayacaksınız. Her bitişin bir başlangıç olduğunu unutmayın, evren sizi destekliyor.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İlişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir. Karşıdan gelebilecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. İç uyumunuzu dengede tutmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunu konulara yönelmek ve mücadele etmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda endişe duyduğunuz konular dikkatinizi dağıtabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özgüvenli hissedeceğiniz bugünlerde çevrenize ışık saçabilirsiniz. İlişki ve sosyal çevre dengesini iyi kurmanız gereken bir gündesiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün davranışlarınız biraz gergin olabilir. İnsanlar istediğiniz şekilde size yardımcı olmayabilir.  Bu düşünceye takılıp gerilmemeye çalışın. Belki bir mola verip rahatlamanız gerekir. Ne kadar zorlarsanız, o kadar fazla dirençle karşılaşırsınız.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler telkin etmeye çalışacaksınız. İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı tüm gücünüzle uygulamaya başlayabilirsiniz. 

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkaracaksınız. İş hayatınızda hızlı ve başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün kendinizi sinirli hissederseniz, çatışmalardan uzak durmaya özen gösterin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde yaşadığınız somut gerçekleri, ilişkinize yansıtmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizle birlikte yapıcı kararlar alacaksınız. Düşüncelerinizde ileriye dönük çalışmalar içindesiniz. Fikirlerinizde kayda değer bir ilerleme söz konusu olacaktır.Önemli adımlar atamak için, gerekli gelişmelere sahipsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 37" R
Ay
Akrep
19° 10' 26" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 43' 38"
Mars
Balık
25° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 06' 48"
Uranüs
Boğa
22° 03' 31"
Neptün
Balık
28° 44' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 07"
Lilith
Başak
22° 46' 23"
True Node
Koç
15° 35' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>