Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz hassas başlayabilirsiniz. Birkaç saat ruhunuzu dinlendirmeniz iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde, kendinize olan güveninizi pekiştireceğiniz özel konulu bazı görüşmeleriniz var. Belli bir öneme sahip kararlarınızı yine bir mantık çerçevesinde vereceksiniz. Arkadaşlıklarda bazı söylentiler biraz canınızı sıkabilir.

17 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Akrep burcunda ilerleyecek Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dağılmadan ilerlemenizi sağlar. Değerlerinize sıkı sıkıya yapışmanın işaretçisidir. Başarılı olma arzusu verir. Etrafınızdaki dünyaya şöyle bir baktığınızda, hırslı olanların, kendi isteklerini elde etmek için her türlü mücadeleden kaçınmayanların nasıl da yükseldiklerini düşünürsünüz. Size göre böyle bir yükseliş pek hoş olmasa da, geldikleri noktaya baktığınızda şaşırırsınız. Bu saatlerde gayet tutkulu davranır ve sevdiğiniz her şeye sahip çıkarsınız. Saat 08:05 Ay-Pluto olumlu görünümü, derinlikli şekilde hayatı ele almanızı sağlayıcıdır. İlahi adaletin er ya da geç, sizi üzenleri hizaya getireceğini söylüyor. Bu görünüm bir yolculuğun planlanmasında, ticari bir görüşmenin yapılmasında, yararlı çalışmalara imza atılmasında destekliyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

17 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişimci ruhuna kimse engel olamaz. Fikirlerine güvendiğin gibi, çevrendekileri ikna etme yöntemleri bulabilirsin.

17 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresli geçengününün ardından sosyal çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ruhsal anlamda biraz daha arınmaya ihtiyacınızın olduğu bir gün. Maddi konularda ki dengesizlikleri artık bitirip yeni projeler oluşturmak isteyebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizle ilgili konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Yeniden başlattığınız işlere başkalarını da dahil edebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Kendinize zaman ayırmaya çalışın.

17 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir...

17 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son dönemde iyice belirginleşen yaratıcı, renkli ve sanatsal yaklaşımınız bugün bazı engeller veya ciddive sorumlulukların etkisiyle gölgede kalabilir, bu durumun getirdiği tereddütleri gidermek veya negatif havayı yumuşatmak ise tamamen sizin kontrolünüzde olabilir.

17 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorumluluklarınız sağlığınızı zorlarken, verdiğiniz sözleri yerine getiremediğinizi veya size karşı getirilmediğini görebilirsiniz. Dış ortamlarda daha rahat nefes alacaksınız.

17 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir etkide bulunuyorsunuz. Yurt dışı kültürler, bilhassa deniz ve okyanus kenarında bulunan ülkelerle ilgili yolculuk planları yapabilirsiniz. Zihninizin sınırsızlığını keşfedebilir, hayallerinizin derinliğine dalabilirsiniz. Hukuki konularda daha önce keşfedilmeyen, gizlide kalmış bazı ayrıntıları keşfedebilecek etkilere sahip bulunuyorsunuz.

17 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak bir süredir göstermekte olduğunuz sabrın ödüllerini toplamaya başlayabilirsiniz. İnsanlar, bazı şeyleri telafi etmek için çırpınabilir, size kolayca unutamayacağınız, güzel bir gün geçirtebilirler.

17 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 19' 11" R
Ay
Aslan
09° 02' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 03"
Venüs
Koç
14° 24' 58"
Mars
Balık
19° 19' 23"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 28"
Satürn
Balık
15° 17' 57"
Uranüs
Boğa
21° 35' 50"
Neptün
Balık
28° 28' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
19° 52' 56"
Lilith
Başak
21° 50' 44"
True Node
Koç
15° 33' 56"
Son Güncelleme : 16/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>