Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Beslenmen Düzenleniyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Hakkında bazı kararlar vermeniz gereken birkaç önemli konu var. Aşk ve romantizm hayatınızda aktif bir rol üstlenin ve ihtiyaçlarınızın karşılanması konusunda mücadeleci davranmaktan çekinmeyin. Bu durumdan yüzde yüz memnun olduğunuzdan emin olun yoksa karşı koyup durumu değiştirin. Sizin için bugünün anahtar kelimesi; harekete geçmek. Dürüst bir girişimle barış yaratma yolunda çaba gösterin.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Balık olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.Düşüncelerinizi değişmez kalıplara uydurmaya çalışmayın. Belli bir biçimde düşünmeye ya da davranmaya teşvik ediliyor olabilirsiniz ve bu aralar bu duruma isyan edebilirsiniz. Hiç kimse size kendi fikirlerinize uymayan şeyler dayatamaz; bunun aksini aklınıza bile getirmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi olayların akışına bırakma yönündeki yaklaşımınız bugün sizi zorlu çıkmazlara sokabilir. Tam işlerin yoluna girdiğini düşündüğünüz anda kararsızlığınızın sizi tuhaf bir halde bıraktığını görebilirsiniz. Takımınızın geri kalanı zaten yedek kulübesinde sorumluluk almaya hazırlanıyor. Şimdi sizin de etkin bir rol alıp aynısını yapmanızın tam zamanı.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzun vadeli kararlar, uzun vadeli adımlar gündeminizde yer alabilir. Yaşamınızda süregelen bir bekleyiş veya belirsizlik son bulabilir. Yasal konularla ilgili gelişmeler, ilahi adalet arayışı öne çıkabilir. İnancı ve umudu korumak motivasyon sağlayabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu aralar gündeminde özgürlük var! Kendini sosyal çevrenden dolayı kapana kısılmış hissedebilirsin. Bir süre kimsenin telefonunu açmamaya karar veriyorsun. Eğitim gören bir Balık burcuysan, akademik alanda beklediğin fırsat karşına çıkabilir. Sağlığına daha çok özen gösterirken farklı beslenme biçimlerini araştırıyorsun.    

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize yönelerek kendinizi keşfetmek isteyebilirsiniz. Bir sorgulama ekranından kendinizi izlerken hayata ve kendinize karşı yaptığınız her yanlışınızdan bir ders çıkarıp ona göre yol almalısınız. Bu sizin daha mutlu ve hafiflemiş bir insan olmanızı sağlayacaktır.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken fikirlerinizde, duygularınızda çokça dalgalanma olabilir. Duygularınıza bir yön vermeye gayret edin. Yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş meselelerinde olsun aşk meselelerinde olsun bugünlerde olanı zihninizde daha da büyütmeye ve kocaman bir kaygı topu haline getirmeye meyiliniz var.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her yarışmayı kazanamazsınız. Yaralarınızı onarmak için oturmanın zamanı geldi. Bunu başardıktan sonra yeni mücadelelere girişebilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. 

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal gücünüz yoğunlaşabilir. Hislerinizin de güçlenmesiyle mantığınızı kullanmakta zorlanabilirsiniz. Gerçeklikten ve gerçekçi yaklaşımlardan asla uzaklaşmamalısınız. Çok uzak olmayan biryolculuğuna çıkabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz her dakikadan büyük bir zevk alıyorsunuz. İş yerindeki konumunuzu garantiye almalısınız ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Geçirdiğiniz zor zamanlardan sonra, artık rahatlama dönemine girdiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda soğuk rüzgarlar esiyor. Sevgilinizin barış girişimlerine tepkisiz kalışınızın duyguların bitmesi olarak değerlendirilmesi, daha anlamlı bulunabilir. İş yerinde disiplin ve organizasyon gerektiren islerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Fakat, yine de rahatlığınızı ön planda tutmanız mümkün. İşinizle ilgili olumlu ve ilerde çok isinize yarayacak değişimler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Diyetinize özen gösterin

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 31' 21" R
Ay
Başak
18° 02' 37"
Merkür
Koç
17° 11' 42"
Venüs
Koç
18° 27' 35"
Mars
Balık
21° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 17"
Satürn
Balık
15° 37' 34"
Uranüs
Boğa
21° 46' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 27"
Lilith
Başak
22° 12' 33"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>