Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı günleriniz. Bunun getirdiği fırsatlarda fark edilir artışlar söz konusu. Bu fırsatların getireceği olanaklar, yenilerinin zeminini hazırlayacak. Kişiliğinizi belirleyen temel özellikler birçok alanda belirginleşebilir. Bugünlerde eş, dost beraberliklerinde tamamlanamamış birtakım şeyleri yerine oturtma çabaları içine girebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, bizim kişisel anlamda hayata bakış açımız gereği insanlara karşı ılımlı, şefkatli, anlayışlı davranmaya çalıştığımızı işaret ediyor. Ancak gelin görün ki,hayatında, toplumsal yaşamda, işverenlerle veya üzerimizde etkisi olan bir takım kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Bu kadar iyi niyetin, özverili davranmanın, pozitif düşünmeye çalışmanın bir işe yaramadığını düşünerek sıkılabiliriz. Üzerimizdeki yük kolay değil. Çevremizdeki insanların bakış açısına bazen tahammül etmek kolay değil. Önümüzdeki birkaç gün boyunca biraz daha dirençli olmalıyız. Saat 06:00 itibariyle fikirlerinizi cesaretli bir şekilde öne sürebileceğiniz Ay-Yay burcu geçişinde,ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getiriniz ve gerekirse itiraz ediniz. Böyle davrandığınızda şaşıranlar olursa hiç geri adım atmayınız. Jüpiter yönetiminde olan Yay burcu geçişleri aslında işinize yarayacaktır. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü her türlü gelişmeyi dikkatle takip etmenin işaretçisidir. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Bu durum, parasal konularda heyecanlı tepkilere ve kararlarınızda çabuk ve hızlı hareket etmenize neden olabilir. Keyfi düşünceler öylesine etkilidir ki, bir yandan kendinizi rahatlatmak için paranızı gereksiz yere savururken, diğer taraftan pişmanlık duymanız mümkündür. Bazılarınız bu oluşum altında yanlış ve gereksiz kararlar alabilirler. Sabırsızlığınız ön planda olduğu için, maddi sorunlarınızla ilgili konularda çevrenize karşı agresif tepkilerde bulunabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleri korumaya çalışırken kimi zaman bazı insanları kırdığınız bile olabilir. Size göre hiç hak etmediğiniz şartlarda yaşıyorsunuzdur ve bazı kişilerle kendinizi kıyasladığınızda oldukça şanssızsınızdır. Oysaki bu hissedişlerin çoğu geçmişte yaşananların sizde bıraktığı izler nedeniyledir. Ve bütün bunlar bugünkü oluşum altında yüzeye çıkarak istenmeyen tepki ve kararlara neden olabilir. Yapılması gereken, öncelikle bütçenizi tekrar gözden geçirmek ve geri harekette yeni uygulamalardan, harcamalardan uzak durmaktır. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, bugünü sadece kendine ayır diyor. Yakınlarınla kuracağın iletişimde olumlu sonuçlar almayabilirsin.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gider dengesinde gerçekleşen bazı ani oluşumlar sıkıntı yaratabilir. Yakın çevrenizden gelecek desteklerle bazı problemlerin üstesinden gelebileceksiniz. Unutulan borçların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınız fazla iniş çıkışlı olabilir. Ancak kendinizi ortaya koyabileceğiniz pek çok imkan da var.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı vermeye başladınız. Başarı için doğal...

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi daha etkili, verimli şekilde kullanmak ve değerlendirmek üzerine düşünebilir ve bundan da keyif alabilirsiniz. Hoşunuza gidecek alışverişler yapabilir, konfor ve keyif duygunuza hitap eden ürünler satın alabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktivitelerinizin derine ineceği bir gündesiniz. Ancak yanıltıcı etkiler olacağından herhangi bir başlangıca yönelmekten ziyade daha akışta kalıp elinizdeki mevcut konulara akılcı halde kafa yormanız daha doğru olacaktır.İşinizi ve toplumsal statünüzü daha fazla irdeleyebileceğiniz bir ruh durumuna eğilimli olacaksınız. Kariyerle ilgili konularda problemler, gecikmeler, engeller oluşabilir. Bugünlerde yeni birkurmak,konusunda ciddi adımlar atmak,bulmak, terfi etmek oldukça zordur. Sorumluluklarınız artabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi rutine verebilir ama detaylara fazla dikkat etmeyebilirsiniz. Onların karmaşıklığı yüzünden kafanız da karışabilir. İşlerinize tamamen odaklanmalı, kafanızı kolayca dağıtabilecek ortam veya düşüncelerden uzaklaşmalısınız.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 57" R
Ay
Yay
07° 19' 26"
Merkür
Koç
16° 01' 55"
Venüs
Koç
26° 30' 27"
Mars
Balık
26° 54' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 33"
Satürn
Balık
16° 14' 50"
Uranüs
Boğa
22° 08' 24"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 06"
Lilith
Başak
22° 55' 60"
True Node
Koç
15° 31' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>