Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gerilimden Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün, sizin için müthiş bir gün, her konunun merkezine inerek özünü ele alabileceksiniz. Yüzeysel konuşmalar ve durumlar ile zamanınızı boşa harcamayın. Enerjiniz, bir şeylerde daha derin anlam göremeyenler için harcanamayacak kadar değerli. Daha derin meditasyonlar, yoğun konuşmalar ve tutkulu sevişme bugün ön planda. İçinizdeki tutkulu ve duygusal Afroditi ortaya çıkarın.

Son zamanlarda büyük bir engeli aşmış olabilirsiniz. Bugün rahatlamak için iyi bir gün. Kendinizi çok zorlamayın, çünkü biraz gevşemeye ihtiyacınız var. Geçtiğimiz haftalarda çok çalıştınız ve bir tatili hak ediyorsunuz. Biraz lük bir bakım için bir spaya gitmek isteyebilirsiniz. Ya da bazı basit sohbetler için arkadaşlarınızla bir araya gelip eğlenebilirsiniz. Sizi iyi hissettirecek bir şeyler yapın.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Konuşabildiğin kadar fazla insanla konuş. Yabancılara gülümse ve gördüğün bebeklere komik suratlar yap. Çevrendekilere yardım eli uzat ve göksel enerjilerin sunduğu keyifli hislerin tadını çıkar. İnsanlar sana çekilecek ve sen de onlara! Kişiliğin parlayacak ve içinde bulunduğun iyi modla birçok insanın da gününü parlatacaksın. Yaşlı insanların “Ne kadar da tatlı bir insan” diyecekleri tarzda olacağın bir gün!Bugün normalden biraz daha gergin hissediyor olabilirsiniz. Daha da kötüsü, günlerinde de onlar için iyi gitmeyen başkalarına koşacaksın. İki yapışık kaplumbağayı bir varil içine atmak gibi, durum hızla kontrolün dışına çıkabilir. Gururunuzun, birisine geri çekilmemeye karar veren ilk kişi olmanızı engellemesine izin vermeyin. Sadece onlara kötü bir gün geçirdiğini ve neyin yanlış olduğunu sorduğunu söylemek gerginliği ortadan kaldıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi değişmez kalıplara uydurmaya çalışmayın. Belli bir biçimde düşünmeye ya da davranmaya teşvik ediliyor olabilirsiniz ve bu aralar bu duruma isyan edebilirsiniz. Hiç kimse size kendi fikirlerinize uymayan şeyler dayatamaz; bunun aksini aklınıza bile getirmeyin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda yetersizlik veya eksiklik hissi paranızın bereketsizliğini getirebilir. Etrafınızdakilere maddi veya manevi yardımlar yapmaya, insanlara farklı alanlarda destek olmaya çalışın. Bu size yaşamdan farklı şans ve bereketlerle geri dönecektir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki tartışmalara istemeden de olsa dahil olabilir ya da seni dahil etmek isteyenler olabilir. Mesainin bitmesini veortamından uzaklaşmayı dört gözle bekleyeceksin. Mesainin yoğunluğunun üzerine ekstra bir tartışma yaşamaktan kaçınmak istiyorsun. Akşamüzeri yorgunluğunu atmak için kendine zaman ayıracaksın.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız gündemde olabilir. Yatırım araçlarınızdaki karlarınız konusunda yeni kaynaklar belirleyebilirsiniz. Zihniniz sizlere sezgilerinizin doğruluğunu kanıtlayacaktır. İlişkilerde bir yalanı yakalamak ya da gerçekleri aramak gibi kuşkular içine çekilebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi biraz huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Ne istediğinizden tam emin olamayabilir, yön değişikliğine gidebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken alışveriş ve harcamalar da söz konusu olabilir. Tutkularınız doğrultusunda hareket edebilir, hırslı yönünüzü ortaya çıkarabilir, yeteneklerinizi, sahip olduklarınızı daha iyi kullanmak isteyebilirsiniz.  

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, tepki alırsınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ile ilgili konular bugün önplana çıkacaklardır. Ev ortamında bir tartışma yaşayabilir veya süregelen bir duruma müdahale etmek zorunda kalabilirsiniz. Çeşitli fikir ayrılıkları olması mümkündür. Konuşup anlaşmak en doğrusu olacaktır.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle kavgalıysanız, durumun üstünde kalmak için elinizden geleni yapın. Kendinizi iyi hissediyorsunuz fakat kafanızın içi çok karışık. Güvendiğiniz arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle buluşup, konuşun.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı konulmaz bir aşka yelken açtınız. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor, aksine biraz daha mahcup ediyor. Kariyer planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Son günlerde biraz hırs yaptınız. Bu hırstan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 41' 11" R
Ay
Akrep
21° 51' 05" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 59' 33"
Mars
Balık
25° 57' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 07' 60"
Uranüs
Boğa
22° 04' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 52"
Lilith
Başak
22° 47' 49"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>