Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişkiniz var. Aşk hayatınızda heyecanları gerilerde bırakmışsınız.

Dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranız hızla eriyor. Yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikime tüketiyorsunuz. İş yaşantınızdaki tatminsizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor.

Çok kişisel bir tavrınızın sizi nasıl bir sorumluluk altına soktuğunu yakında anlayacaksınız. Bu tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kıldınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugünlerde yapacağı sürprizler, uzun süredir beslenen umutları kısmen de olsa, gerçeğe dönüştürebilir. Bununla ilgili alacağınız destek önerilerinin özellikle birine göstereceğiniz duygusal tepki, umutlarınızı yarı yolda bırakacak. Kendinize çok güvenli baktığınız birtakım konularda, bugünlerde bazı hayal kırıklıklarınız olabilir.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:06 Ay-Merkür olumlu özgürlüğün paha biçilmez bir hazine olduğunu düşündürüyor. İnsan içinden geldiği gibi yaşamak, düşünmek ve konuşmak istiyor. Baskılar, sorumluluklar olmadan dilediğim gibi yaşayabilsem diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 06:56 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisi altında, iç dünyamızda olan biteni birilerinin anlaması pek mümkün değil. Duygusal açıdan toparlanmak, olumsuzlukları geride bırakmak için biraz geriye çekilebiliriz. Bu gayet doğaldır. Böylece olayları farklı bir açıdan görebilmemiz mümkün olur. Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünümü, rahat yaşam arzumuzu, parasal açıdan güvende olmak isteğimizi vurguluyor. İlişki kurduğunuz insanların size destek olması, sıkıntılarınızı paylaşmaları hoşunuza gider. Kitap okumak, işinizle ilgili araştırmada bulunmak, sosyal medyada yeni insanlarla tanışmak sizi keyiflendirir. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyonların yoğun olduğu bir güne işaret ediyor gökyüzü. Eşinle ya da sevgilinle vakit geçirmek sana iyi gelecek.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevildiğinizi hissetmek isteyeceğiniz önemli bir gün. Değerlendirmeniz gereken fırsatları yakın çevrenizin sizi motive etmesi ile fark edebileceksiniz.,

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde duygularınızda çelişkili olabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi daha iyi toparlamaya gayret göstermelisiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zevk aldığınız konularda başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz bugünlerde. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz...

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızda duygusal yükleriniz bugün üzerinize basabilir. Sağlam durmaya çalışmalısınız. Size yüklenen bazı işleri üstlenmek istemeyebilirsiniz. Yine de destekleriniz fazla ve özel yaşantınızdaki gelişmeler daha fazla ilginizi çekebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu ilgi çekebilir. Sanatsal ve sezgisel içerikli işler veya turizm bağlantılı konular gündeme gelebilir. Annenizle hoş vakit geçirebilir, cumartesi gününüzü ona ayırmak isteyebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili kendinize ait öğreti veya keşiflerle çalıştığınız işe değer katabilir ve takdir toplayabilirsiniz. Hayallerinizle baş başa kalmak ve keyif alarak yapacağınız aktivitelerle enerji harcamadan tembellik yapmak isteyebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize güzel fırsatlar geçebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün ve yaratıcılığınızın sınır tanımayacağı bir günde olabilirsiniz. Bu sizi, normal şartlarda hayalci davranma riskine sokacaksa da, bugün, güçlenen sezgilerinizin yol göstermesi sayesinde, doğru ve oldukça etkin hamleler yapabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 18" R
Ay
Yay
03° 16' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 25"
Venüs
Koç
26° 06' 49"
Mars
Balık
26° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 06"
Satürn
Balık
16° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 19"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 60"
Lilith
Başak
22° 53' 52"
True Node
Koç
15° 32' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>