Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığın Ön Planda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Bazen bir canavar tarafından yenildiğine pişmanlık duymayan bir gencin oynadığı bir video oyununda olduğunuzu hissediyorsunuz! Bugün yeni bir oyun denemelisiniz: stresten kaçınma! İster kariyerinizle ister kişisel hayatınızla ilgili olsun, gerçekte rahatlayabileceğiniz tarafsız bir bölge bulmanız gerekir. Bir arkadaşınızın evine gitmeye ne dersiniz?

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Bugün senin günün o yüzden sakın patlama. Pozitif bir enerji önüne gelecek ve seni harekete teşvik edecek. Hayallerini yaşa, detaylara takılma. İlk başta gayelerini belirle ve sonra her şeyin nasıl tıkır tıkır işlediğini izle. Akışa uyum sağla; böylece yoldan çıkmazsın. Eğer düşersen, seni kurtaracak insanlar güvenlik ağıyla bekliyor olacak.Bugün aklınız ruhani inançlarınızda olabilir. Belki bu sizin için net bir tanımı olan bir şeydir ya da belki inanca bel bağlamaya pek yatkın değilsiniz. Her halükarda, eğer bu konu aklınızı kurcalıyorsa, mevcut olan sayısız farklı inanç sistemini araştırmak için doğru zaman olabilir. Din gibi ilginç bir konuda öğrenecek çok şey bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatli davranmadığınız takdirde duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. İnsanlar onlara verdiğiniz ilk fırsatta damarınız basabilir. Gardınızı aldığınızdan emin olun. Birileri yüzleşmeye hazır olabilir, dolayısıyla siz de kendinizi savunmaya hazır olmalısınız. Sizi alt etmeye çalışan bir güçle mücadele etmenin en iyi yolu her şeyi mükemmel biçimde planlamamış olsanız bile kendinize güvenmekten geçer.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gün içinde kardeşlerle daha önce yaşanmış sorunlar tatlıya bağlanabilir. Hayata, ilişkilere daha çok akılcı bakabilir ve ne verdiğinizi, ne aldığınızı gözden geçirebilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olgun bir kişi olmanın bilinciyle hareket ediyorsun. Geçmişte seni zaman zaman rahatsız eden günlerin sana aslında tecrübe kattığını fark edeceksin. Dün toprak burcunda meydana gelen Parçalı Ay tutulması, şaşırmana neden olacak haberler almana sebep olabilir. Doktor ziyaretlerin artabilir. Sağlığın ile ilgili ihmal ettiğin konular gündemini meşgul edebilir. Yakın bir arkadaşınla dertleşmek için program yapabilirsin.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Canınızı sıkan her ne varsa bunları çözmek için harekete geçmek isteseniz dahi kendinizde o gücü bulamayabilirsiniz. Kendinizi bir boşluk içinde hissedebilir ve o boşlukta sadece kendinizle başbaşa kalmak arzusuyla yanıp tutuşabilirsiniz. Haksızlıklara karşı mücadele verirken öfkenizi daha iyi kontrol etmeli haklıyken haksız duruma düşmemeye ekstra özen göstermelisiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde sizi daha hareketli kılan koşullar var. Ev içinde çok şey yapabileceğiniz gibi uzaklarla bağlantılı koşullar da dikkat çekebilir.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ani gelişen olaylar karşısında seyahat planları gerçekleştirebilirsiniz. Bu seyahat size iyi gelecek. Yeni sosyal çevre ve dostlar edineceksiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kalabalık insan gruplarından ziyade kalpten kalbe bir yola başvurmak isteyebilirsiniz. Değerli bir arkadaşınız, akrabanız veya meslektaşınızla kaliteli zaman geçirin. Ve duygusal derin sulara dalmaktan korkmayın! En derindeki hisler hayatınızı birçok alanda etkiliyor fakat bununla yüzleşmekten hala çekiniyor gibisiniz. Eğer yolunuzun bir yere varmasını istiyorsanız, bunu kabullenmeniz gerekiyor.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ve gerekli önlemleri almıyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmemelisiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişim gösteren koşullara uygunluk göstermekte pek zorlanmayacaksınız. Her türlü problemin üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Kişisel problemlerinizi çözüme kavuşturmanın tam zamanı. Harekete geçmek için doğru anı bekleyin.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız zorlu bir dönemden geçiyor, ilişkiniz çetrefilli. Ortamı değiştirebilmek kontrolünüzün dışında gibi. Şimdilik, kendinize güvenin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün dikkatli olursanız, büyük birfırsatıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

20 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 27" R
Ay
Yay
22° 51' 33"
Merkür
Koç
16° 12' 06"
Venüs
Koç
27° 59' 48"
Mars
Balık
27° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 23"
Satürn
Balık
16° 21' 27"
Uranüs
Boğa
22° 12' 30"
Neptün
Balık
28° 49' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 14"
Lilith
Başak
23° 04' 02"
True Node
Koç
15° 27' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>