Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kaygılardan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Bugün iyi yazabilirsiniz, ister kurgu ister kurgu dışı olsun. Edebi bir çalışma çizgisi üzerine biraz düşünmüş olmanız büyük bir olasılık. Neden denemek için tereddüt ediyorsunuz ki? Hiç bir zaman geç değildir. Kesinlikle herkes kağıt ve kalem kapmak ve bir hikaye yazmak için zaman bulabilir. Ne için bekliyorsunuz? Yaptığınız her şeyde bu tavrı takınıyorsanız, diğer şeyleri nasıl başarabiliyorsunuz ki?

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Kişisel ilişkilerin üzerine; bunların nasıl daha ileri götürülebileceğine kafa yorabilirsin. Modun da fazlasıyla değişken olabilir. Bir dakikalığına her şeyi anladığını ve ne yapman gerektiğini bilip; sonraki dakikada konuya dair bakış açını değiştirebilirsin. Bugün kendin ve başkaları için biraz sabır göstermen gerek çünkü küçük çaptaki duygu değişimleri yanlış anlaşılmalara ve kırıcı sözlere davetiye çıkarabilir. Değişim peşinde koşmak için ise daha huzurlu bir gün seç.Bugün ihtiyacı olanlara yardım etmek için güzel bir gün. Bir arkadaşınız zor bir dönem geçiriyor olabilir. Gizliliğine saygı duymayı bir kenara bırakıp yardımına koşmalısınız. Şefkatli doğanız ve narin yaklaşımınıza minnettar olacaktır. Bu kişiyi bir öğle yemeğine çıkarın ve endişelerini size anlatmasını sağlayın. Arkadaşça bir bağ kurmak ikinize de iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün nehrin birkaç kola ayrıldığı ve sizin de ne tarafa yüzeceğinize karar vermeniz gereken o günlerden biri olacak. Normalde bu çok zor bir şey değil - yalnızca akışına bırakırsınız olur biter - ancak şu anda işler çok faklı yönlere gidiyor ve bu yüzden hangi yöne gitmeniz konusunda iyi düşünmek zorundasınız. Size en doğal görünen yolu tutmanızda fayda var ve neye karar verirseniz verin seçiminizin doğru olacağını aklınızdan çıkarmayın.

18 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde duygusal teklifler yapabilir, duygusal bir teklif alabilirsiniz. Kısa ve keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olma arzunuz artabilir, uzaktaki kişilere özlem duyabilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çözüme kavuşmamış konular bir sonuca yaklaşırken, sen de nihayet derin bir nefes alabileceksin. Sana faydalı olacak, gelişimini destekleyecek kişilerle tanışabilirsin. Değer verdiğin kişiyle yiyeceğin romantik akşam yemeği, günlük kaygılardan uzaklaşmanı sağlayacak. Yaşam alanını değiştirmek için harekete geçiyorsun. Eski eşyalarından kurtulmak ve evin dekorasyonunu baştan aşağı değiştirmek mental olarak da iyi hissettirecek.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinizin ön planda olduğu bugün her ayrıntıyı rahatlıkla görebilir ve konunun iç yüzünü tüm gerçekliğiyle öğrenebilirsiniz. Öğrendikleriniz sizi karamsarlığa sürükleyebilir. Mücadeleyi elden bırakmak yerine direnmeyi ve acıyan yerlerinizi sevgiyle iyileştirmeyi deneyin.

18 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

18 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda verimli olmak için gösterdiğiniz çabayı karşı taraftan görmemek kafanızda soru işaretler yaratabilir. Bugün, radikal karar almak için uygun değil.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

18 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensizliğinizin sizi alt etmesine izin vermeyin, özellikle de profesyonel bir yoldaysanız. Sizi aşağı çeken değil, sizi yukarı çeken insanları arayın. Profesyonel bir rakiple ya da destek vermeyen bir aile üyesiyle yapacağınız bir konuşma, ciddi anlamda tartışma rüzgarları estirebilir. Bu zehirli enerjiyle uğraşmak yerine, sizi gerçekten anlayan kişilerle vakit geçirin.

18 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısını incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi, gereksiz kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor.

18 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda olan biten her ne varsa yakından takip etme arzunuz var. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğiniz, istediklerinizi elde edebileceğiniz anlamına gelmekte.

18 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda abartıdan kaçınmalı, her şeyi tadında bırakmalısınız. Küçük tartışmaları büyütmek önemli sorunlara dönüşebilir. Bir aşk arayışı içinde olanlara da bir yıldırım aşk çarpabilir! İş yerinizdeki genel ekonomik sıkıntı artık size de yansıyabilir. Aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor ama bugünlerde buna cesaret edemeyebilirsiniz. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 37" R
Ay
Yay
22° 13' 40"
Merkür
Koç
16° 11' 33"
Venüs
Koç
27° 56' 12"
Mars
Balık
27° 48' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 42"
Satürn
Balık
16° 21' 11"
Uranüs
Boğa
22° 12' 20"
Neptün
Balık
28° 49' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 04"
Lilith
Başak
23° 03' 43"
True Node
Koç
15° 27' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>