Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geleceğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızda gerilim yaşamanız muhtemel. Üstlenmeniz gerektiğini düşündüğünüz bazı sorumluluklar ve görevler sizi başkalarıyla samimi deneyimler paylaşmaktan uzaklaştırıyor. Şu anda bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, günün enerjisi aşk ve romantizm ile ilgili konuları harekete geçirecek. İş ve oyun arasında sağlıklı bir denge bulmaya çalışın.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Zihnine aşırı yükleniliyor. Günün enerjisi bir hızlanma enerjisi vermiş olabilir. Aynı anda birden fazla şey düşünüyorsun. Ya da gün boyu birçok projeyle ilgilenebilirsin. Aynı zaman içinde birden fazla boyutta işliyormuşsun gibi bir hisse sahipsin. Kendini o kadar da zorlama. Arada küçük molalar ver ve tek bir şeye odaklan. Ancak bu şekilde görevlerini tam anlamıyla tamamlayabilirsin.Bugün nehrin birkaç kola ayrıldığı ve sizin de ne tarafa yüzeceğinize karar vermeniz gereken o günlerden biri olacak. Normalde bu çok zor bir şey değil - yalnızca akışına bırakırsınız olur biter - ancak şu anda işler çok faklı yönlere gidiyor ve bu yüzden hangi yöne gitmeniz konusunda iyi düşünmek zorundasınız. Size en doğal görünen yolu tutmanızda fayda var ve neye karar verirseniz verin seçiminizin doğru olacağını aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yerinizden kalkıp harekete geçmek için biraz endişeli hissedebilirsiniz fakat diğer herkes de size ayak uyduruyor. Sabırsızlığınız sizi ve çevrenizdekileri çileden çıkaracak. Yavaşlayın ve derin bir nefes alın. Bugün kendinizi rotaya bağlı kalmak zorunda hissetmeyin. İçinizden geldiği gibi hareket edin ve eğlenceli kişiliğinizin sahneye çıkmasına izin verin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınla zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Onlarla bir arada olmak günü daha verimli değerlendirmeni sağlayacak. İşlerini yaparken onlardan yardım istemek sana daha fazla zaman kalmasını sağlayabilir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evin ya da ofisinde dekorasyon değişiklikleri yapmak isteyebilirsin. Eğer kardeşin varsa, kardeşinin evliliği ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerin konusunda emin adımlarla hareket etmen geleceğini sağlam temellere oturtmanda fayda sağlayacak. Kişisel olarak kendini geliştirmek için yeni kursları araştırabilirsin. Sağlığına zarar veren alışkanlıklarını değiştirmek için harekete geçiyorsun.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani ve hızlı kararlar içinde olabileceğiniz bir gün. Başkalarına kızıp kendinizi zor durumlar içine sokmamalı, kendi doğanızla uyumlu bir şekilde hareket etmelisiniz. Öfkenizi yönetmeyi öğrenmeli sonuca giderken aşama aşama yol kat etmeye çalışmalısınız.  

17 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapıcı hareketin, iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde şanslı olduğunuz zamanlar var. İyimser tavrınızla işlerinizin daha kolay ilerlemesiniz sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki dedikodular kulağınıza gelebilir. Akşam saatlerinde zekânızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari anlaşmalar söz konusu.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olumlu bir süreç geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Hayat sizi seçeneklere zorlasa da siz kendinizi olayların içerisinden çıkartmayı tercih edebilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oldukça kapsayıcı bir dünya görüşü olan biriyle çatışabilirsiniz. Belki de gerçekçilikten yoksun ve hatta biraz mide bulandırıcı bulduğunuz insani yaklaşımlar sergiliyor olabilir. Bu bakış açısıyla ilgili hislerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşıt savlara hazırlıklı olun ve fikirlerinizi destekleyecek verileriniz olsun. Hayal ürünü şeyler, gerçekmiş gibi sunuluyor. Bu kazana bir şeyler atmamanız önemli.

17 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyalleşmek yerine evde kalmayı tercih ederseniz bile, dışarı çıkıp dolaşmanızın en iyisi olabilir. Bir arkadaşınızla ya da tanıştığınız birinin ne zaman bir karşılaşmanın harika bir fikri tetikleyeceğini asla bilemezsiniz. Hiçbir sohbet esnasında başkalarının kişisel değerlerine meydan okumayın. Yolunuz kendinizdir ve sevdiklerinizin liderliğinden daha farklı bir yaşam tarzı istemenizde yanlış bir şey yoktur.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız. Bugün egonuzu ve hırslarınızı ön plana çıkaracaksınız.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Kişisel tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini hoş karşılamalısınız, bunlar güven ve bağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçük sıkıntıları büyük görürseniz boş yere üzüntü yaşamış olursunuz. İşinizdeki özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgili girişimlerde bulunurken aceleci ve yüzeysel bilgilerle karar vermekten kaçının. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 04" R
Ay
Yay
23° 13' 13"
Merkür
Koç
16° 12' 25"
Venüs
Koç
28° 01' 51"
Mars
Balık
27° 51' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 46"
Satürn
Balık
16° 21' 36"
Uranüs
Boğa
22° 12' 36"
Neptün
Balık
28° 50' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 20"
Lilith
Başak
23° 04' 14"
True Node
Koç
15° 27' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>