Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Onun da gözü sizden başkasını görmüyor.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin varlığı sizi rahatsız ediyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Siz de bu yüzden kararsızsınız. Bugün yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

Önsezileriniz kuvvetli. Güvenmediğiniz kişiyi dikkatle izleniminiz yararlı olabilir. Henüz bir hatasını görmediniz ama çok yakında görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar yeni ilişkilere dikkat! Zaman zaman iletişimden kaynaklanan problemleriniz olabilir. Bu iletişimsizliği ilişkilerin başındaki zararsız aksamalar şeklinde ele alabilirseniz, bu başlangıçların bir kısmı kalıcı olabilir. Son zamanlardaki durgunluğunuzun sebep olduğu merakı, gidermeniz gerekiyor. Acele etmezseniz can sıkan sorularla karşılaşabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş süreci, Mars-Boğa geçişi ve Venüsün iki ayrı burçta gerileme hareketiyle örtüştüğü için, bütçemiz-kazancımız-harcamalarımız konusunda aceleci davranmayacağız. Tutumluluk ve birikime yönelik şekilde düşünmek doğru olacaktır. İyi niyetliliğin sınırlarını bileceğiz. O yufka yüreğimiz bizi maddi açıdan zorda bıraktıracak kişilere karşı koruyacak. Çünkü biliyoruz ki, parasız kaldığımızda zorlanan biziz. O nedenle mevcut durumu veya kazançla ilgili meseleleri tekrar gözden geçireceğiz. Sağlam ve uzun vadeli düşüneceğiz. Durup bakacağız. İnceleyeceğiz. Huzurumuzu önemseyeceğiz. Çevremizdeki insanların gerek maddi gerekse farklı konularda söylediklerini, güvenilirlik ilkesi çerçevesinde ele alacağız. Doğru mu olur, yoksa yanlış diyerek inceleyeceğiz. Sahip olduğumuz her şeyin kıymetini bileceğiz. Har vurup harman savurduğumuz, bu nedenle zorluklar yaşadığımızın günleri unutmayalım dostlarım. Kendi kıymetimizin farkında olalım. Yeteneklerimizi kazanca dönüştürücü işlere ağırlık verelim. Saat 13:37-18:30 arası Ay-Boşluk etkisinde, arzularınız öylesine yoğundur ki, kazanmalısın diyen iç sesiniz sürekli sizi uyarır. Sevilmek ve unutulmaz olmak istersiniz. Sizi üzen insanlara ders vermeyi arzularsınız. Saat 18:30 Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde, çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda gerçekleşecek sondördün parasal güvence ve aile hayatınızla ilgili mevzularda verdiğiniz mücadelenin göstergesidir. Gözle görülen sizi artık tatmin etmiyor. Derinde yatanı keşfederek, farklı olanı elde etmekten yanasınız. Bolluk istiyorsunuz, gittikçe büyüyen bir gelir, geleceğinizi garanti altında bilerek hayatın güzelliklerinin keyfine varmaktan yanasınız. İşte bütün bunların gerçekleşmesi için başa geçmeniz, yükselmeniz, doruğa erişmeniz için sıkı bir şekilde çalışmanız ve pratik bir şekilde hareket etmeniz ve sosyal trendleri takip ederek grup içinde liderliğinizi ilan etmeniz lazım. Tanıdıklarınızla iletişimde bulunmaktan çekinmeyiniz. En etkili özelliklerinizi en çarpıcı yanlarınızı, çalışkanlığınızı, sorumluluk almaya gönüllü olduğunuzu hissettiriniz. Eğer tecrübeniz yetersiz ise, kendinizi geliştirmek adına bilgi dağarcığınızı gözden geçiriniz. Rakiplerinizin sizi pes etmiş, yıkılmış görmelerine asla izin vermeyiniz. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerinin ön planda olacağı bir gün. Üzerine binen fazladanyüküne sinir olabilirsin. Sakin olmanda fayda var.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevildiğinizi hissetmek isteyeceğiniz önemli bir gün. Değerlendirmeniz gereken fırsatları yakın çevrenizin sizi motive etmesi ile fark edebileceksiniz.,

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili konularda göz önünde olmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizi en iyi şekilde başarmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz sizin için faydalı olacak. Günün ikinci yarısında sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konularda planlı davranabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızda duygusal yükleriniz bugün üzerinize basabilir. Sağlam durmaya çalışmalısınız. Size yüklenen bazı işleri üstlenmek istemeyebilirsiniz. Yine de destekleriniz fazla ve özel yaşantınızdaki gelişmeler daha fazla ilginizi çekebilir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu ilgi çekebilir. Yabancı kaynaklı işler veya uzak ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Annenizden gelecek bir tavsiyeyle ilgili zihniniz meşgul olabilir. Mesleğinizle ilgili kendinize ait öğreti veya keşiflerle çalıştığınız işe değer katabilir ve takdir toplayabilirsiniz. Önünüzdeki bir aylık süre boyunca odaklanacağınız konuların başında maddi kaynaklarınız, maddi ve manevi değer yarattığınız alanlar ve yardımlaşma konuları olacaktır.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partneriniz veya eşinizle sürdürdüğünüz ilişkiniz, bugün, birinci önceliğiniz haline gelebilir. Onunla kurduğunuz iletişimi daha da güçlü hale getirmeyi arzu edebilir veya bir sorununuzla ilgili olarak yardım etmesini isteyebilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 30" R
Ay
Akrep
17° 27' 04" R
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
24° 33' 21"
Mars
Balık
25° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 33"
Satürn
Balık
16° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 44' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 38"
Lilith
Başak
22° 45' 27"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>