Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayatı Kolaylaştırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşkta büyük beklentilerinin olmaması daha iyi olabilir. Bir şeyleri kafanda büyütmen olası. O yüzden hata yapmamak adına biraz kendini geri çekebilir, aşka dair beklentilerini gözden geçirebilirsin.

İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor.

Para ile alakalı mevzuları başka günlere erteleyebilirsin. Bugün biraz daha kafanı toparlamaya zaman ayırman olası. Maddi konularda yeni kararlar almamaya çalışman daha mantıklı olabilir.

Dinlenmek her şeyden önde gelebilir. Zihnini boşaltmaya ve enerjini yenilemeye daha fazla ihtiyaç duyabilirsin. Bugün kendini zorlamamayı öğrenmen gerekecek. Kendini daha fazla yormamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ziyaretçilerin olabilir. Evinde misafir de ağırlayabilirsin. Keyifli sohbetler seni daha da mutlu edebilir. Enerjini emmeyecek bu durum, aksine sana kendini daha iyi hissetme fırsatı verecek.

20 Mart 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, Ay bu sabah Akrep'e giriyor, haritanızın kişisel felsefeleri ve maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçiriyor. Kendinizi geliştirmek ve yeni bir adım atmak için doğru zaman. Önümüzdeki dönemde nakit akışınızdaki dengesizlikler maddi sorunlarla boğuşmanıza neden olabilir. Aile bütçesi planlamalarını yeniden gözden çevirmekte fayda var!

20 Mart 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamını kolaylaştırmak için ev düzeninde değişiklik yapacaksın. Aldığın önlemler ile birlikte, çevrenin de takdirini toplayacaksın. Gün içerisinde gelen telefon ile endişelenmiş olabilirsin. Birkaç görüşme yaparak kendini rahatlatmak isteyeceksin. Yalnız bir Balık burcuysan, maddi konular seni düşündürse de hayatında değişiklik yapmak istediğin konulara odaklanacaksın.

20 Mart 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkinizde yol ayrımındasınız. Doğru kararı vermek için zamana ihtiyacınız olabilir. Kendinizle başbaşa zaman geçirerek doğru kararı almak isteyebilirsiniz. Uç noktalarda karara varmak yerine orta yolu bulmaya çalışarak sürece iyi analiz edip bir karara varmalısınız. Aceleci olmayın.

20 Mart 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

20 Mart 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki, özellikleyerinizdeki bazı insanların çokta dostça tavırları olmayabilir. Yaşadıklarınız sizi gerçekten yordu ve bitkin düşürdü...

20 Mart 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

20 Mart 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok özel ve önemli biri siz tarafından görülmeyi bekliyor olabilir. Bugün aldığınız geri bildirimler hayatınızdaki insanlar hakkında ciddi olmanıza yardımcı oluyor. Biriyle resmi bir şey yapmak için bekliyorsanız, bunu yeşil ışık olarak kabul edin. Ruh eşiniz olabilecek, elmanızın diğer yarısı ortaya çıkmak üzere ancak bu romantik bir ilişki olmak zorunda değil.

20 Mart 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda fazla beklenti içine girdiniz. Bir zamanların sakin kişisine bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Kendinizden şikayet ettiğiniz zamanlar o kadar çok ki. Tenkit edilmeye fırsat vermeyin.

20 Mart 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

20 Mart 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda önemli değişimler yaşadığınız bir dönemdesiniz. Özellikle parasal alanınız bundan etkileniyor olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca da bu konular gündeminizde olacak. Daha cesur kararlar alabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

20 Mart 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok esnek olduğunuz için partnerinizin çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları görmezliğe geliyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İşinizde geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Fakat bazı konularda hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Çelişkili konularda haklılığınızı ispat etmek biraz zor olabilir. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

20 Mart 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 05" R
Ay
Akrep
29° 45' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
25° 46' 17"
Mars
Balık
26° 27' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 14"
Satürn
Balık
16° 11' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 23"
Neptün
Balık
28° 46' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 02"
Lilith
Başak
22° 52' 01"
True Node
Koç
15° 33' 30"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>