Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dalgınsın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmalı ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket edin.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Karmaşık etkiler alsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün.

Maddi konularda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları daha dengeli kullanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çaba gösterdiğiniz her şey size bir kazanç getirir. İnsanların dikkatini çekerken kendinizi de farklı bir yöne götürebilirsiniz. Gündeme getireceklerinizi iyi seçin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda derin hisler içinde olabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, çünkü anlaşılmama riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek sizi rahatlatabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilir. Özellikle sanatsal aktivitelerle uğraşmak, içsel huzur bulmanıza yardımcı olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken kendini biraz halsiz hissedebilirsin. Yoğuntemposu içinde kendine daha fazla zaman ayırman gerektiğini hatırlayacaksın. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, dalgınlığın bazı hatalar yapmana neden olabilir. Daha planlı programlı hareket etmende fayda var. Arkadaşlarınla bugün değişik bir aktiviteye katılman mümkün.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza hükmeden konuların ve insanların farkında olmalısınız. Size sadece duymak istediklerinizi söyleyen kişiler gerçek dostunuz değildir. Oyalanmak, geçiştirmek değil bu hayatı gerçekten yaşamak için insanlardan beklentilerinizi ve onlara yaklaşımlarınızı değiştirmelisiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize farklı bir gözden bakabilirsiniz. Yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizi düzenlemek gibi konularda başarılı olabilirsiniz Hayatınızı güzelleştirmek, yeniliklere başlamak için uygun bir gün. Stres odaklı sağlıksız beslenmeye dikkat.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini sorgulayacağın bir gün olabilir bugün. Yaptıklarını, kararlarını, adımlarını… Ancak bunu yaparken fazla yargılayıcı olmamalı ve kendini olduğun gibi kabul etmelisin. Bugün kendine ağır ve kaba olmamaya çalış.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün odak noktanız güvenlik ve konfor konularına dönüyor. Rahatlık ve size hayattaki basit zevkleri hatırlatan aktiviteler gibi para ve mal varlığı da yaşamınızda daha fazla önem kazanır. Gerçekten neye değer verdiğinizi keşfetmek için iyi bir zaman. Sahip olduklarınızı değerlendirmeyi hedefleyin, bolluk ve rahatlık duygularınızı kendinizde oluşturmaya çalışın. Bugün, küçük bir çatışmaya, aşırı harcamalara veya diğer aşırılıklara yol açacak olası huzursuzluk veya bölünmüş çıkarlara işaret ediyor. Sakin kalmak bazen zor olabilir ve kaçma arzusu güçlüdür.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler ön plana çıkabilir. Eğitim, seyahat veya iletişimde ani sorunlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yapacağınız konuşma, beraberliğinizin aşama kaydetmesine yardımcı olabilir. Duygularınıza kapılıp hareket etmek yerine, olayları izleyerek adım atmalısınız. İşinizde, sizi rahatsız eden konuyu birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmak istiyorsunuz, fakat tartışmak için seçtiğiniz zaman doğru değil. Bu yüzleşme ters durumlar yaratabilir ve tartışmanın boyutları değişebilir. Doğru zamanı beklemelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünün. Soğuk hava sağlığınızı etkiliyor.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 15" R
Ay
Koç
14° 03' 22"
Merkür
Koç
20° 01' 55"
Venüs
Boğa
07° 48' 35"
Mars
Koç
03° 58' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 02' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 53"
Neptün
Balık
29° 04' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 59"
Lilith
Başak
23° 57' 03"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>