Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geleceği Planlıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık adımlar atmaktan kaçının. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamaya çalışın.

Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme şansına sahipsiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.

Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızı meşgul eden konuların kaç tanesinin sizi mutlu ettiğini düşünebilirsiniz. Bugün her şeyi bir kenara bırakıp meşguliyetlerinizi irdeleyin ve yeni haftaya yeni ve daha verimli sonuçlar alacağınız bir listeye girin. Küçük değişimleri büyütürseniz etkileri de büyüyecektir.

17 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Balık burcunu etkileyen enerjiler heyecan verici ve yaratıcı olacak. Yaratıcılığınızı ortaya koymak için harika bir gün olabilir. Duygusal açıdan da dengeli olmaya gayret edin ve önem verdiğiniz insanlarla iletişiminizi güçlendirin. Sosyal çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca, kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyecek aktiviteler yapmaya özen göstermek faydalı olacaktır.

17 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, 12:40’ta su burcuna geçiyor. Eğer hayatında radikallik istiyorsan, değiştirmeye korktuklarından başlamalısın. Kendini bir adım daha öteye taşımak için harika günlerdesin. Bugün kendini ifade ederken, farklı algılara sebep olabilirsin. Kiminle ne konuştuğuna daha çok dikkat etmende fayda var. Uzun süredir ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle geleceğe yönelik bazı planlamalar yapabilirsin.

17 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İleriye dönük düşünmelisiniz. Mental olarak bir üst noktaya çıkmak, hayatın farkında olmak adına bu önemlidir. Fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evde hareket ve değişiklikler mümkün. Öğleden sonraki saatlerde kendinize ve keyifli konulara daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmelerin iyi ya da kötü olması sizin olaylara göstereceğiniz tutum ile doğru orantılı olabilir.

17 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğun ortamda varlığı ile seni yoran birisi olabilir. Bugün bu kişi ile başa çıkmak senin için önemli olacak. Ancak bunu yaparken kendi üstüne çok gitmemeli ve stres küpü olmamalısın. Bu kişi ile başa çıkmak için daha yaratıcı olman gerekecek.

17 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri duygusal dünyanız için özellikle güçlü. Bazı yarım kalmış işleri halletmenin zamanı geldi. Kişisel hayatınıza dair daha iyi bir vizyona sahip olabilirsiniz ve perde arkasından destek gelebilir. Duygusal yenilenme ve önemli anılarla geçirilen anlar için harika bir zaman olabilir. Bugünün enerjileri size gerçek bir destek veriyor. Şimdi sizi başkalarına sevdiren olumlu, neşeli ve hoş bir aura yayıyorsunuz. Şu anda iyiliklerin ve dileklerin kabul edilmesi ihtimali daha yüksek. Özellikle gün ilerledikçe doğuştan gelen şefkatli ve idealist doğanız ön plana çıkıyor.

17 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhen, bedenen ve en önemlisi ise zihnen özgür olmalısın. Zihnin hala özgürlüğü reddediyor. Kendini kimseye bağımlı hissetme. Cesaretin olduğu yerde özgürlük vardır. Kurtuluş ve çare ancak özgürlüktedir, bunu unutma.

17 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk konularına odaklanabilirsiniz. Kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

17 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 36" R
Ay
Balık
21° 29' 09"
Merkür
Koç
18° 57' 17"
Venüs
Boğa
05° 54' 39"
Mars
Koç
02° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 23"
Satürn
Balık
16° 55' 05"
Uranüs
Boğa
22° 34' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 54"
Lilith
Başak
23° 46' 48"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>