Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Zaman Ayırıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize odaklanmanın tam zamanı.

Daha sabırlı olmaya çalışın. Fırsatları daha net değerlendirmeniz gerekmekte. Sorunları geride bırakmanın yollarını aramanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Abartılı harcamalardan uzak durmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir tarz denemek isteyebilirsiniz. Katıldığınız ortamlarda kendinizden söz ettirmek istiyorsanız kabuğunuzdan çıkmalısınız. Dışa dönük bir tutum sergileyebilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal olarak kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz bugün. İletişimde olduğunuz insanlarla anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Özellikleortamında dikkatinizi toplamak ve odaklanmak zor olabilir. Kendinize zaman ayırarak dinginleşmeye çalışın.

12 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu kadar çok uğraşı hayatına aynı anda sokmak konusunda üstüne yok diye düşünebilirsin. Boşa saymak yerine elindeki somut gerçeklerin üzerinden durmalısın. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, müşterilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kendine vakit ayırarak, kişisel bakımınla ilgilenebilirsin.

12 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal olmak her an dışarıda ve hareketlilik içinde olmak değildir. Hayatın genel akışını görmek ve buradan kendinize bir yol çizmek de bunun bir parçasıdır. Bugün kendinize nasıl bir yol çizeceğinizi düşünebilir, yalnızlık ya da tercih edilmeme gibi olumsuz duyguların etkisinden çıkabilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi destekleyici konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Korktuğunuz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda hırs yapabilirsiniz. Akşam saatleri kendinizi rahat hissedeceğiniz yerleri tercih edebilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın bir doğası olarak problemler öğrenmek ve deneyimlemek için karşınıza çıkacaktır. Hemen geri çekilmek yerine bu sorundan nasıl bir ders alacağınıza odaklanın.

12 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok fazla zorlamamalısın. Etrafındaki insanlarla gereğinden fazla muhatap olmamalı ve kendinle daha fazla vakit geçirmelisin. Evini toplamak, yaşam alanını düzenlemek ve kendin için bir şeyler yapmak sana daha iyi gelecek.

12 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık bugünü daha anlamlı hale getiriyorsunuz ve sevginizden emin oluyorsunuz. İnsanlar tarzınızı ve kişilik özelliklerini takdir ediyor. Kendi hayatınızda rahat hissetmek ve istediklerinizi hayatınıza çekmek için güzel bir zaman. Şimdi duygularınızla daha özgürsünüz. Kendinizi şımartmaya veya eğlenmeye biraz daha meyillisiniz, neyi ve kimi sevdiğiniz konusunda daha netsiniz! Olumlu şeyleri hayatınıza çekerek iyi bir enerji yayarsınız. Gün motivasyonunuzu artırır ancak aynı zamanda hayatı olduğu gibi kabullenmeyi geliştirmek için de iyi bir zamandır.

12 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda fazla beklentiler içine girdiniz. Sakin ve hümanist yapınıza bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Tenkit edilmenize fırsat bırakmadan, siz kendinizi yeterince irdeliyorsunuz zaten.

12 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlar ön planda olabilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sevdiğiniz bir dostunuzla bir şeyi, bir başarıyı veya bir sevinci, mutluluğu paylaşacaksınız. Bu durum çok iyi bir başlangıç olacak ve daha iyi durumlar da doğacak. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

12 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 04' 36" R
Ay
Koç
18° 26' 51" R
Merkür
Koç
20° 15' 26"
Venüs
Boğa
08° 10' 39"
Mars
Koç
04° 12' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 17"
Satürn
Balık
17° 04' 13"
Uranüs
Boğa
22° 40' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 58"
Lilith
Başak
23° 59' 02"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>