Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Huzurlusun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın.

Çabalamaktan kaçınmayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Amaçlarınıza uygun adım atmaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi toparlamakta zorlanmayacaksınız. Her türlü sorunun yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İleriye dönük düşünmelisiniz. Mental olarak bir üst noktaya çıkmak, hayatın farkında olmak adına bu önemlidir. Fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

10 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Balık burcu için duygusal olarak yoğun bir gün olabilir. İletişim konularında bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz, ancak bunları açık yüreklilikle çözebilirsiniz. İçsel yönelimlerinizi ve sezgilerinizi dinlemek size bugün büyük bir rehberlik sağlayabilir. İş hayatında yaratıcı projelere odaklanabilir, yeteneklerinizi ortaya koymak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca sağlıkla ilgili konulara da daha fazla önem verebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

10 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, 22:43’e kadar burcunda hareket edecek. Bugün yoğun programından dolayı etrafındakiler sana ayak uydurmakta zorlanabilirler. Gün içerisinde gözünü dört açmanı gerektiren gelişmeler olabilir. İlişkisini yeni bitirmiş bir Balık burcuysan, eski sevgiline karşı özlem duyabilirsin.

10 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan kaçmadığınızda onun sizin için olan planını daha iyi görebilirsiniz. Mesafe koymak istediğiniz durumlarda bunu aklınıza getirin. Hemhayatınızı hem de sosyal yaşantınızı yeniden düzenleyecek kararlar almanız gerekebilir.

10 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi yaratıcı olan da daha akıcı ve yenilikçi kılıyor. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

10 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aslında olması gerekenin farkındasınız fakat aksiyon almak noktasında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Etrafınızda sizi üzen kişilerin pişmanlık ve geri dönüş haberlerini alabilirsiniz.

10 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişe dair pişmanlıkların varsa bugün bunları üstünden atmak için güzel bir gün olacak. Geçmişte aldığın kararları geride bırakmak ve yarına odaklanmak için bugünden kendin için planlar yapman gerekecek.

10 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün yeni bir perspektif kazanmanıza ve bu aydınlanmalardan veya çatışmalardan öğrenmenize yardımcı olur. Bu da ilham verici fikirlere yol açabilir. Yine de hayatınızdaki hoşnutsuzlukları tam olarak belirlemek kolay olmayabilir ve bu da yaşamınızla genel bir hayal kırıklığı hissine yol açabilir. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız var ancak aynı zamanda insanlarla olan iletişiminizi ve bağlantılarınızı da sürdürmek istiyorsunuz. Neyse ki bugün olağanüstü derecede yaratıcısınız ve iç çatışmalara daha kolay, ilginç ve başarılı çözümler üretebiliyorsunuz.

10 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni ay burcunuzda gerçekleşiyor.. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün olmanıza rağmen değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.

10 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

10 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; fiziksel değişim, kişisel gelişim alanlarında yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak sağlık konularından dolayı bazı sorunlar gerçekleşebilir.

10 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

10 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 07" R
Ay
Koç
27° 25' 53" R
Merkür
Koç
20° 44' 05"
Venüs
Boğa
08° 55' 48"
Mars
Koç
04° 40' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 54"
Satürn
Balık
17° 07' 11"
Uranüs
Boğa
22° 43' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 59"
Lilith
Başak
24° 03' 06"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>