Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yenilik Peşindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha tutarlı olmalısınız. Kendinizi savunmak isterken yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Daha sabırlı ve kontrollü olduğunuz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak düzen kurmakta zorlanmayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. İstediklerinize ulaşmakta zorlanmayacağınız bir gün.

Maddi anlamda daha dengeli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha net kontrol altına almaya çalışın. Abartıdan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal olmak her an dışarıda ve hareketlilik içinde olmak değildir. Hayatın genel akışını görmek ve buradan kendinize bir yol çizmek de bunun bir parçasıdır. Bugün kendinize nasıl bir yol çizeceğinizi düşünebilir, yalnızlık ya da tercih edilmeme gibi olumsuz duyguların etkisinden çıkabilirsiniz.

5 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili derin düşüncelere dalabilir, içsel huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve duygusal dengeyi sağlamak için bugünü sakin geçirmek faydalı olacaktır. İletişimde uyumlu ve anlayışlı olmaya özen göstermek, olası çatışmaları önleyebilir. Sağlık konularına dikkat etmek ve dinlenmeye zaman ayırmak da önemli olacaktır.

5 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzakta yaşayan bir Balık burcuysan, bugün yapacağın telefon konuşmasında duygusal dakikalar yaşayabilirsin. Akşam yemeğe gelecek arkadaşların için yeni tarifler araştırmaya başlayabilirsin. Yeni deneyimlerin için oldukça heyecanlısın. Eski bir arkadaşından hiç beklemediğin bir telefon alabilirsin.

5 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı tedirginliklerin hayatınızı olumsuz etkilediğini düşünebilirsiniz. O halde bugün bunlardan kurtulmak, arınmak için bir çaba göstermelisiniz. Bir şeylerin kendiliğinden olabilmesi, kendiniz olarak ne yaptığınız önemlidir.

5 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Duygusal hayatınızda kendinizi daha hevesli hissedebilirsiniz.

5 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinleşmeyle beraber aşk hayatınızda da tekrar olumlu adımlar atılacaktır. Geçmişinize bir sünger çekmeniz gerektiğini fark ettiniz ve geleceğe umutla bakabilme fırsatı yakaladınız.

5 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ve büyük kararlar almadan önce konu ile alakalı bütün bilgilere sahip olduğundan emin olmalısın. Yanlış yönlendirmelerle büyük kararlar almaktan kaçınman gerekecek bugün. İnsanların seni acele ettirmesine izin vermemelisin.

5 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün dünyanıza biraz ilham getirmenize yardımcı oluyor. Geliştirmek, ilerlemek ve kolaylaştırmak istiyorsunuz. Kendinizi ifade etmek ve bu sayede yeni ilişkiler kurmak heyecan verici olabilir. Gerçekten ilginizi çeken şeylerle ilgili sohbetlerin tadını çıkarma şansı ortaya çıkabilir. Buna karşılık değerli bağlantılar kurarsınız veya bir davet alabilirsiniz. İstediğiniz şeyi kendinize çekmek için kelimelerin gücünü kullanmak artık sizin için en iyi sonucu verir. İnsanlara daha iyi ilişkiler kurmak için iyi bir zamandır ve etrafınızdaki kolay, zorlamasız enerji akışını takdir edersiniz.

5 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Davranışlarınız yüzünden bir çokfırsatını kaçırabilirsiniz. Size önerilen çalışmalar içinde farklı renkler yakalayabilir ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sürekli eleştirerek bir yerlere gelmezsiniz.

5 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

5 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilir, yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizde bir bıkkınlık gözlemliyor. İlişkinizi isteksiz yaşıyor olmanızın nedenlerini onunla paylaşın. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok, sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Çalışma hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Bugün ödeme sorunu yaşamanız mümkün. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

5 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 53" R
Ay
Koç
20° 47' 47" R
Merkür
Koç
20° 22' 48"
Venüs
Boğa
08° 22' 27"
Mars
Koç
04° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 32"
Satürn
Balık
17° 04' 60"
Uranüs
Boğa
22° 41' 29"
Neptün
Balık
29° 04' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 30"
Lilith
Başak
24° 00' 06"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>