Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Görmezden Geliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken yanlış anlaşılmamaya çalışın. Sağlam adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Gelişmeler üzerindeki etkinliğinizin de size olumlu anlamda geri dönme ihtimali var.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece çok fazla sorun yaşamayacaksınız. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olmadığınız takdirde her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi verim almak için tercih edilen nadas yöntemi, sadece tarımda değil hayatın içinde de benzer sonuçlar verebilir. Bugün dinlenmeyi, daha az düşünmeyi ve her zaman yaptığınız gibi akışın keyfini sürmeyi seçmelisiniz. Odaklanacağınız konuyu doğru seçmek ve burada doğru hamleler yapmak için, öncelikle odaklanma sorununu çözmenize engel olan durumu ortadan kaldırmalısınız.

2 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık, bugün çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz oldukça verimli olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli olmalı ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Özelliklehayatınızda bu durum sizi ileriye taşıyabilir. Duygusal anlamda ise, içsel huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak ruhsal dengeye kavuşabilirsiniz. Hayata bakış açınızı değiştirmek için bugün harika bir gün olabilir.

2 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysan, eşinin kariyerinde yaşanacak durumlar evliliğinizi de yakından ilgilendirecek. Duyguların ön planda. Mantığını devre dışı bırakmak isteyebilir, duygularının önderliğinde hareket etmek isteyebilirsin. İş yerinde karşılaşacağın sorunları ertelemekten yana olacaksın. Ancak bu mantıklı bir fikir olmayabilir.

2 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin ne dediğini anlayarak karşılık vermeniz, sizin de anlaşılmanız için önemli olacaktır. Hukuki ve ticari anlamda bazı sorunların çözümü, size yeni bir yol haritası oluşturabilir.

2 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında uzaklar ve yabancılarla ilgili konular öne çıkabilir. Öğleden sonra şahsi konulara ve sorumluluklara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

2 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yasal konularda dikkatli davranmanız gerekebilir zira bugünlerde dikkatsizlikle gelen bir takım problemler baş gösterebilir. Sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

2 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygu ve düşüncelerini daha kolay ifade edebileceksin. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve sana sıkıntı yaratan mevzular hakkında insanlarla iletişime geçmelisin. Böylece güzel sonuçlar elde edebilirsin bugün.

2 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün hayatınıza sağlıklı bir coşku katıyor. Şimdi hayatınızda daha az engel olabilir. Bir sorunu çözmek birçok engeli kaldırabilir. Kendinizi daha özgür ve hafif hissedersiniz. İnsanlar bakış açınızı ve arkadaşlığınızı takdir eder. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek, yeni bir şeyler öğrenmek, bir süredir bekleyen ev işlerini yapmak, kısa bir yolculuğa çıkmak için iyi bir konumda olabilirsiniz. Ayrıca huzurlu ve güvenli bir atmosferi teşvik etmek için kendi kendimize oluşturduğunuz engelleri kaldırma eğilimindesiniz.

2 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Olayların esprili yönlerini yakalayabilirsiniz.

2 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

2 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlilik, duygularınız ile mantığınız arasındaki dengeyi kaybetmenize yol açıyor. Özellikle bugün vereceğiniz kararlarda mantığınızın sesini dinleyin. İş yükünüz fazlasıyla arttı ve azalmasını istemekte çok haklısınız. Bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, haklı talebinizi karşılıksız bırakmayacak. Parasal yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat

2 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 49' 48" R
Ay
Koç
29° 52' 42" R
Merkür
Koç
20° 52' 08"
Venüs
Boğa
09° 08' 07"
Mars
Koç
04° 48' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 15"
Satürn
Balık
17° 07' 60"
Uranüs
Boğa
22° 43' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 31"
Lilith
Başak
24° 04' 13"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>